Meer foto's

Vanaf € 25 per persoon

Fietstour Valencia

Product ID: 3199
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Nederlands, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van de warme zeebries terwijl je op de fiets Valencia verkent
  • Bezoek de unieke Turia-tuinen, die zijn gecreëerd in een voormalige rivierbedding
  • Fiets langs de historische monumenten, gebouwen, paleizen en universiteiten van het oude Valencia
  • Fiets naar de Stad van Kunst en Wetenschap, het architectonische wonder van het moderne Valencia
Overzicht
Fiets door het levendige Valencia, voel de warme zeebries terwijl je de Turia-tuinen bezoekt, en fiets langs de oude historische monumenten, musea, universiteiten, en bruggen van de oude stad. Fiets door naar de moderne architectuur van de nieuwe stad.
Wat te verwachten
Ontdek Valencia straten, pleinen, monumenten en de belangrijkste historische bezienswaardigheden van de leuke manier. Voel de warme zeebries op je gezicht als je pedaal door oude en nieuwe Valencia en haar tuinen.

Begin uw bezoek aan Valencia door afdaling trappen naar de unieke Turia Gardens. Gemaakt in een voormalige rivierbedding, Valencia tuin park strekt zich uit over 13 km (8 mijl), en slingert zich door de stad. The Gardens gastheer voor een verscheidenheid aan culturele en recreatieve activiteiten gedurende het hele jaar. Pedaal langs de Serrano Towers, een klein kasteel dat wordt gebruikt om de voormalige hoofdingang van de middeleeuwse ommuurde stad.

Slechts een paar stappen verwijderd, zult u niet alleen kennis met de Romeinse overblijfselen van de stad, maar ook de Plaza de la Virgen in het centrum van de oude Valencia, evenals enkele van de meest belangrijke historische gebouwen in deze Spaanse stad.

Doorgaan fietsen door de smalle straatjes van de oude stad naar het paleis van de Markies van Dos Aguas, mooiste barokke monument en de thuisbasis van het Nationaal Keramiekmuseum van de stad te bereiken. Vervolgens passeert de oude universiteit, de Patriarca Kerk en de Glorieta Gardens.

De tocht gaat verder langs de voormalige rivierbedding passeren door de Music Hall tot aan de Stad van de Kunsten en Wetenschappen, de nieuwe mijlpaal van Valencia, bekend om zijn futuristische witte architectuur ontworpen door wereldwijd bejubelde architect Santiago Calatrava bereiken. Vanaf hier kunt u terug naar het beginpunt na de rivierbedding oversteken van vele historische en moderne bruggen, evenals fietsen langs het Museum voor Schone Kunsten hoofd.
Inbegrepen
  • Fietsverhuur
  • Gids
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Valencia Bikes, Paseo de la Pechina 32 (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (135 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Valencia Guias - Valencia Bikes

Product ID: 3199