Kies data
Valencia

Flamenco

Valencia Flamenco: Onze meest aanbevolen

Valencia: Palosanto Flamenco Show Ticket met drankje

1. Valencia: Palosanto Flamenco Show Ticket met drankje

Dompel jezelf onder in de Spaanse cultuur en muziek met dit ticket voor het Palosanto Flamenco-theater in Valencia. Reis naar het hart van een pittoreske buurt om een show te zien in een avant-garde maar traditionele flamenco-tablao. Toon je voucher bij de receptie en betreed een warme en gastvrije sfeer en een spectaculaire geluidsruimte. Pak je frisdrank, wijn of bier en ga zitten. Laat je omverblazen door de artistieke leiding van danseres Verónica Pulido. Laat je hart bonzen met de intensiteit van de dansers. Voel de sensatie van het horen van een ervaren muzikant die aan de snaren van een gitaar tokkelt. Laat je meevoeren door de cante jondo (diepe zang) zang van getalenteerde zangers. Blijf gerust na de voorstelling om de sfeer op te snuiven of om nog een drankje te kopen.

Valencia: flamencoshow met diner bij La Bulería

2. Valencia: flamencoshow met diner bij La Bulería

Maak de beste flamencobeleving van Valencia mee. Ervaar deze cultplek voor flamenco, een van ’s werelds de mooiste muziekstijlen met een uitbundige artistieke, culturele en historische waarde. Verwacht een unieke ervaring, intens en onvergetelijk, in combinatie met het beste van de mediterrane keuken, opgediend in een prachtige ‘tablao’ met een intiem restaurant en een atmosfeer die tot de verbeelding spreekt. Voel de magische en oude charme van flamenco, dat overal ter wereld gewaardeerd wordt. Laat je charmeren door een intense flamencoshow. Met meer dan tien jaar professionele ervaring in de wereld van de flamenco en een authentieke restauratie hoopt deze 'tablao' een breed publiek te bereiken met de magie en oude charme van de flamenco.

Valencia: Flamencoshow in El Toro y La Luna met een drankje

3. Valencia: Flamencoshow in El Toro y La Luna met een drankje

Bezoek El Toro y La Luna voor een spannende Flamencoshow met een toegangsbewijs. Wandel langs de schilderijen en foto's langs de muren van het theater, voel de flamencomuziek je betoveren en geniet van een drankje tijdens de show. Ga het theater binnen en begeef je naar je stoel, langs schilderijen en foto's van beroemde persoonlijkheden uit de Gouden Eeuw, voetbal en films die aan de muren hangen. Leun achterover, ontspan en geniet van de show. Tik met je voeten op de snelle volksdansen en voel de magie van de langzaam bewegende ballads in deze traditionele flamencoshow. Terwijl je kijkt, interactie hebt en samenwerkt met de artiesten terwijl ze internationale en Spaanse volksliederen zingen.

Valencia: gastronomisch diner met flamencoshow

4. Valencia: gastronomisch diner met flamencoshow

Begin je avond om 21:30 uur met een heerlijk diner bestaande uit Spaanse en Mediterraanse gerechten. Kijk rond in het theater en bewonder de vele schilderijen en foto's van persoonlijkheden uit de Spaanse Gouden Eeuw, voetbal, en film die het flamenco- tablao bedekken. Om 23:00 uur is het tijd om de magie van de flamenco te voelen, die voortkomt uit de zielen en harten van elke artiest die optreedt. Aanschouw hun talent en ervaring terwijl ze een Spaanse flamenco-voorstelling geven die je niet zult vergeten. Tijdens de voorstelling kun je praten en samenwerken met de artiesten, terwijl ze internationale muziek en volksliedjes zingen.

Valencia: Flamencoshow in La Linterna met drankje

5. Valencia: Flamencoshow in La Linterna met drankje

Ontdek de Spaanse flamenco met een magische nacht van live dans, zang en gitaarmuziek. Laat de percussie en opwindende dansers je hart sneller doen kloppen in het La Linterna-theater in Valencia. Begeleid het optreden met het inbegrepen drankje. Neem plaats op de muzieklocatie La Linterna en begin aan een onvergetelijke muzikale reis. Kijk hoe 3-4 artiesten het podium betreden om de belangrijkste flamencovormen zoals bulerías, soleas en alegrías uit te voeren. Geniet van een programma dat regelmatig verandert en met verschillende getalenteerde artiesten uit Valencia, Jerez, Sevilla, Madrid en Barcelona. Verdwaal in een authentieke Spaanse kunstvorm onder het genot van een verfrissend drankje.

Veelgestelde vragen over Flamenco in Valencia

Welke andere activiteiten dan Flamenco zijn de moeite waard in Valencia?

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 33 beoordelingen

We kozen voor diner en show voor 50 euro. Het diner was goed ontworpen qua kwantiteit en kwaliteit en het is normaal dat je iets achterlaat. Misschien ontbrak het dessert een beetje, maar aangezien je al vol was, was het ook niet belangrijk. Wanneer de show begint, realiseer je je dat je voor een familie van artiesten staat met veel ervaring en kwaliteit die spontaniteit en vertrouwdheid op je overbrengen. Ze geven op geen enkel moment het gevoel voor een gezelschap van artiesten te staan, maar kunstenaarsvrienden te zijn met veel ervaring en kwaliteit. Kortom, ze zijn heel hecht en je komt uiteindelijk te weten over hun leeftijd, relatie en geschiedenis, die ze veel hebben. De plaats is niet groot met veel nabijheid van het kleine podium. De service is goed en snel en als je iets anders wilt drinken dan wat is gecontracteerd, zijn de prijzen redelijk. Het laatste gevoel is dat je goed hebt gegeten en veel kunst van heel dichtbij hebt gezien.

Een unieke ervaring, absoluut een aanrader! Zodra je de Buleria-deur oversteekt, word je overweldigd door een intieme en gastvrije sfeer, we kregen een welkome verfrissing aangeboden. Het uitstekende diner, met typisch Valenciaanse specialiteiten, het zeer hartelijke personeel. De prachtige en spannende flamencoshow!

Ongelooflijke show , lekker eten en goede professionele bediening , zeker een aanrader om bij verblijf Valencia te doen . Topper