Valencia
Flamenco

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Valencia Flamenco: Onze meest aanbevolen

Valencia: flamencoshow met diner bij La Bulería

1. Valencia: flamencoshow met diner bij La Bulería

Maak de beste flamencobeleving van Valencia mee. Ervaar deze cultplek voor flamenco, een van ’s werelds de mooiste muziekstijlen met een uitbundige artistieke, culturele en historische waarde. Verwacht een unieke ervaring, intens en onvergetelijk, in combinatie met het beste van de mediterrane keuken, opgediend in een prachtige ‘tablao’ met een intiem restaurant en een atmosfeer die tot de verbeelding spreekt. Voel de magische en oude charme van flamenco, dat overal ter wereld gewaardeerd wordt. Laat je charmeren door een intense flamencoshow. Met meer dan tien jaar professionele ervaring in de wereld van de flamenco en een authentieke restauratie hoopt deze 'tablao' een breed publiek te bereiken met de magie en oude charme van de flamenco.

...
Valencia: gastronomisch diner met flamencoshow

2. Valencia: gastronomisch diner met flamencoshow

Begin je avond om 21:30 uur met een heerlijk diner bestaande uit Spaanse en Mediterraanse gerechten. Kijk rond in het theater en bewonder de vele schilderijen en foto's van persoonlijkheden uit de Spaanse Gouden Eeuw, voetbal, en film die het flamenco- tablao bedekken. Om 23:00 uur is het tijd om de magie van de flamenco te voelen, die voortkomt uit de zielen en harten van elke artiest die optreedt. Aanschouw hun talent en ervaring terwijl ze een Spaanse flamenco-voorstelling geven die je niet zult vergeten. Tijdens de voorstelling kun je praten en samenwerken met de artiesten, terwijl ze internationale muziek en volksliedjes zingen.

...

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 33 beoordelingen

Een geweldige flamenco show! Ik heb er meerdere gezien en was een beetje bang dat ik deze niet authentiek zou vinden, maar dat was zeker niet het geval. Het was misschien wel een van de beste optredens tot nu toe.

Het was een geweldige ervaring. De gastvrouw is heel aardig en doet alles om je naar je zin te maken, personeel is heel aardig en de show was erg leuk en interactief, ik heb aardig meegedanst. Echt een aanrader.

Prachtige show! Heerlijk gegeten. VIP tafel is een aanrader. Je krijgt heerlijke wijnen en lekkere gerechten!

Mooie lokatie. Eten was goed. Leuk en spontaan personeel. Verdomd goede show. Een echte aanrader.

Goed gegeten in een gezellige sfeer en daarna en fantastische show.