Valencia Hop on, hop off-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Valencia

Wij waren tevreden over deze excursie. Het scheelt maar 2 euro tussen het 24-uurs ticket en het 48-uurs ticket. Wij hebben gekozen voor 48 uur, zo hadden we rustig de tijd om alles te zien wat we wilden zien. Met hetzelfde ticket kan je zowel route A als B doen. Wij vonden route B de mooiste route, je ziet zowel historische delen van de stad als de meer modernere gebouwen zoals het museum voor Kunst en Wetenschap. Route A, de historische route, vonden wij een stuk minder interessant. Sommige bussen (en zitplekken) zijn wat verouderd maar al met al hebben wij deze tour als zeer positief ervaren.

De gehele dag met twee verschillende busroutes Valencia bekijken vanuit een open touringcar voor nog geen € 15 pp En overal in en uit kunnen stappen Dit is voor mij zeker een herhaling waard!

Geweldig systeem, van do middag tot za middag op dr bus. De rode vonden we niet zo helder gesproken (Engels) maar de blauwe naar de haven en Ciudad de las Ciencias was heel prima. Doen!

Hop-on Hop-off bus is een prima manier om de stad Valencia te verkennen. Er zijn meerdere routes en je kunt natuurlijk overal in- en uitstappen. Prima prijs-kwaliteit verhouding!

Heel leuk om zo de stad te zien. Goed commentaar via de oortjes. Prachtige stad! Wel goed om de vertrektijden beetje in de gaten te houden, dat voorkomt onnodig wachten.