Valencia Verhuur

Valencia Verhuur: Onze meest aanbevolen

Valencia: fietstocht van 3 uur met gids

1. Valencia: fietstocht van 3 uur met gids

Fiets door de gezellige straatjes van het oude centrum van Valencia. Ontdek veel spectaculaire gebouwen, waaronder de kathedraal van Valencia. Fiets richting de rivier de Túria en bezoek de prachtige tuin. Kom langs het Palau de la Música (Het muziekpaleis) en de gigantische speeltuin van Gulliver uit het boek Gullivers reizen. In het laatste deel van de tour verken je de Stad van Kunsten en Wetenschappen. Bekijk de beroemde modernistische gebouwen van de architect Santiago Calatrava voordat je terugkeert naar het centrum.

Valencia: Malvarrosa Beach Standup Paddleboard Verhuur

2. Valencia: Malvarrosa Beach Standup Paddleboard Verhuur

Breng wat tijd door in de Valenciaanse zon en maak een duik op het strand van Malvarrosa met verhuur van stand-up paddleboards. Geschikt voor zowel beginners als professionals, pak gewoon je board en ga de oceaan op. Krijg de kans om de kust op en neer te verkennen met je vrienden of ga op solo-avontuur. Ga naar de jachthaven aan het einde van het strand en haal je paddleboard op bij de winkel. Controleer of het weer en de zeecondities in orde zijn en maak je dan klaar voor wat kustverkenning. Voel het warme zand onder je voeten en de zon op je huid terwijl je in de golven springt en op je board gaat staan. Zoek naar het onderwaterleven terwijl je peddelt en als je geluk hebt, spot je misschien zelfs een dolfijn.

Valencia: fietsverhuur voor 1 tot 4 dagen

3. Valencia: fietsverhuur voor 1 tot 4 dagen

Mis geen enkele uithoek van de stad met deze fietsverhuur in Valencia. Geniet van een comfortabele en gemakkelijke rit dankzij het feit dat de stad over de hele lengte vlakker is, waardoor zij ideaal is om te fietsen. Verken in jouw eigen tempo, zonder files, en op een duurzame manier. Pak je fiets met mand, helm, slot en optioneel kinderzitje (allemaal inbegrepen) en ga op pad om Valencia op jouw manier te verkennen. Rijd alleen of in een groep en ontdek schilderachtige plekjes en verborgen hoekjes in gebieden die zijn afgesloten van autoverkeer.

Valencia: fietstocht door de stad

4. Valencia: fietstocht door de stad

Begin je avontuur bij de winkel in de buurt van de haven van Valencia. Hier word je opgewacht door een gekwalificeerde gids en krijg je je fiets, helm en drankjes op aanvraag. De gids zal je kort over de veiligheidsrichtlijnen in de stad inlichten voordat je rit begint. Vanuit de winkel rijd je naar de Stad van Kunsten en Wetenschap, waar je de opmerkelijke architectuur van Santiago Calatrava ontdekt. Kom meer te weten over een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia. Vanaf hier rijd je door het Turia-park, dat ooit een rivierbedding van de middeleeuwse Torens van Serranos was. Als je de stad binnengaat via de torens, zie je de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum. Je bezoekt de kathedraal, de Almudin, de centrale markt en de zijdebeurs. Je fiets door historische kronkelstraatjes langs schitterende gebouwen. Onderweg terug naar de winkel, bezoek je ook de prachtig overdekte markt in art nouveau-stijl. Als je weer terug bent in het havengebied, geniet je in de winkel van een gratis drankje.

Speciale Segway Valencia Tour + fietsverhuur de hele dag inbegrepen

5. Speciale Segway Valencia Tour + fietsverhuur de hele dag inbegrepen

Geniet van een begeleide Segway-tour door Valencia van een uur om 10:00 AM. Je leren hoe je deze machine van de toekomst kunt gebruiken tijdens de training. Je zult zien dat het gemakkelijk en leuk is. Beginnen met de segway-rondleiding met een officiële gids en je krijgt monumenten en prachtige plekken te zien die deel uitmaken van de geschiedenis van Valencia als Serranos Towers. Afdalen naar de oude Turia-rivier die vandaag een prachtige tuin van 8 km is. Als je eenmaal klaar bent met de tour, kun je de hele dag op je eigen fiets blijven genieten van de stad. Profiteer ervan en ontdek de stad in één dag!

Valencia: dagelijkse huurfiets

6. Valencia: dagelijkse huurfiets

Bij ons kunt u een fiets huren in Valencia! Het is mogelijk om zoveel fietsen te huren als je wilt! We hebben een grote diversiteit aan fietsen. We bieden ook babyzitjes, helmen, reparatiesets en nog veel meer! In de winkel helpen we je persoonlijk met alle informatie over de stad. Boek je huurfiets in Valencia tijdens de dagen die jij wilt! Belangrijk: - Er wordt een borg van 50 euro per fiets gevraagd. - We hebben drie winkels in de stad, vertel ons waar je komt: Calle de la Sangre Calle del Mar Avenida del Puerto, 141

Veelgestelde vragen over Valencia

Welke topattracties zijn een must-see in Valencia?

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Een mooie manier om de stad te zien, fietsen door de avondschaduw in het park was een geweldige manier om je te verplaatsen. Maria onze gids was zeer deskundig en uitstekend Engels De fietspaden maken Valencia erg veilig en gemakkelijk te fietsen. Beveel de tour ten zeerste aan, vond het geweldig. Kan niet wachten tot ons volgende bezoek aan deze mooie stad

Leuke ervaring. Gids Angelo weet veel en is erg enthousiast. Leuke manier om highlights van Valencia te ontdekken om daarna de stad zelf te gaan ontdekken

Aardige jonge kerels die de rondleiding gaven. Fietstempo was prima

Toffe activiteit om een overzicht van de stad te krijgen

Leuke gids, goede fietsen! Echt waar voor je geld.