Kies data
Valencia

Minivan- & bustours

Valencia Minivan- & bustours: Onze meest aanbevolen

Valencia: 24-uurs- of 48-uursticket voor hop on, hop off-bus

1. Valencia: 24-uurs- of 48-uursticket voor hop on, hop off-bus

Bezoek de bezienswaardigheden van Valencia in je eigen tempo met de Valencia Bus Turistic! Je kunt kiezen uit een 24- of 48-uurs ticket, en het welbekende hop on, hop off-concept laat je gedurende die tijd alle locaties bezichtigen die jou het meeste aanspreken. Ben je klaar? Neem dan de volgende bus! Kies tussen twee routes: de maritieme route en de historische route of geniet van beide. Inbegrepen in de prijs is een audiogids in maar liefst 10 verschillende talen, die je bezoek verrijkt met inzicht in alle belangrijke monumenten. Maritieme route • - Plaza de la Reina • Plaza de Toros • Fallero-museum • Ciudad de las Artes y las Ciencias (hoofdingang) • Oceanografic • Centro Comercial Agua • Marina Real • Las Arenas • Puerto • Balearen • San Pio V Historische route • - Plaza de la Reina • IVAM • San Pio V • Nuevo Centro winkelcentrum • Palacio de Congresos • Dama Iberica • Bioparc • Museum Historia de Valencia • Ave

Valencia: 48-uursticket hop on, hop off-bus & L'Oceanogràfic

2. Valencia: 48-uursticket hop on, hop off-bus & L'Oceanogràfic

Met dit combinatieticket kun je gebruik maken van de handige hop on, hop off-bustour door de stad Valencia per dubbeldeks sightseeing-bus.  Kies uit 2 lijnen: Route A Valencia histórica of Route B Valencia marítima. Eke route duurt 90 minuten. Het ticket is 48 uur lang geldig; zo lang kun je gebruik maken van beide lijnen en bij elke halte in de stad in- en uitstappen. Er zijn in totaal 21 haltes, die alle belangrijke bezienswaardigheden van Valencia beslaan. Rijdend door de stad kun je luisteren naar de audiogids in 10 beschikbare talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Japans, Valenciaans, en Russisch. Stap uit bij halte 5 van "Route B Valencia Marítima" en ontdek het beroemde L'Oceanogràfic , een van de grootste aquaria ter wereld, met meer dan 500 verschillende diersoorten. Mis vooral niet de spectaculaire dolfijnen-show, die in de ticketprijs is inbegrepen.

Van Valencia: Utiel-Requena wijntour en traditionele lunch

3. Van Valencia: Utiel-Requena wijntour en traditionele lunch

Vertrekkend vanuit het centrum van Valencia ga je comfortabel naar het platteland op weg naar het wijnproducerende gebied Utiel-Requena. Eerst in de oude binnenstad van Requena bezoekt u een middeleeuwse ondergrondse wijnmakerij en leert u de traditionele manier van wijn maken. Daarna proeft u de producten van een lokale deli, inclusief de typische Requena droge worstjes. De tour gaat verder met een bezoek aan een familiebedrijf waar u kunt genieten van hun gastvrijheid, hun wijngaarden en wijnmakerij kunt bezoeken en natuurlijk hun beste wijnen kunt proeven. De laatste stop om de tour af te sluiten is in een typisch Spaans restaurant voor een fantastische lunch voordat je terugkeert naar Valencia.

Vanuit Valencia: dagtrip Chulilla en de hangende bruggen

4. Vanuit Valencia: dagtrip Chulilla en de hangende bruggen

De Turia is een van de belangrijkste rivieren van de C. Valenciana en heeft een natuurlijk en cultureel erfgoed dat bekend moet zijn. Chulilla is een van de steden die het meest verbonden zijn met deze rivier met een middeleeuws kasteellandschap en pittoreske straatjes genesteld in de rots omringd door de Turia-canyon, meer dan 100 meter diep. We maken een rondleiding door de stad en bezoeken de route van de bruggen, een pad door de kloven dat de kloof meerdere keren doorkruist over hangende bruggen en indrukwekkende uitzichten. Matige bergwandelingen. Geïnterpreteerd bezoek aan het ecosysteem aan de rivier en het houtgebruik van de rivier. Loop altijd onder begeleiding van een natuurgids.

Valencia: 48 uur hop on, hop off-busticket en San Nicolás

5. Valencia: 48 uur hop on, hop off-busticket en San Nicolás

Met dit gecombineerde ticket maak je gebruik van de hop on, hop off-busdienst en ook een bezoek brengen aan de kerk van San Nicolás.Er zijn twee routes voor de hop on, hop off-bus: ‘Route A - Valencia histórica’ en ‘route B - Valencia Marítima’.  Beide routes duren 90 minuten. Met deze tickets die 48 uur geldig zijn kun je beide buslijnen gebruiken. Er zijn in totaal 21 haltes. Luister naar de audiogids in een van de 10 beschikbare talen en geniet van de rit. Audiogidsen zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Japans, Valenciaans en Russisch. Vanuit het stadscentrum reis je gemakkelijk naar de kerk van San Nicolás, 'de Valenciaanse Sixtijnse Kapel'. Je bewondert de schoonheid van zijn bijna 2000-vierkante meter fresco's en architectuur, gekoppeld aan de stad Valencia. Je vindt een gotische tempel met oorsprong in de dertiende eeuw, ten tijde van de christelijke verovering. Het is bedekt met barokke decoraties uit de 18e eeuw door Pérez Castiel, Palomino en Vidal. Bezichtig ook de prachtige renaissanceschilderijen en altaarstukken en ontdek tradities zoals de oorsprong van de kerstman. Audiogidsen worden verstrekt in het Spaans, Engels, Italiaans en Valenciaans.

Valencia: privétour van een halve dag met de auto

6. Valencia: privétour van een halve dag met de auto

Ontdek elke hoek van de Valenciaanse hoofdstad en beleef een onvergetelijke privé-ervaring. U leert zowel de historische als de modernste gebieden kennen met het gemak van een luxe voertuig met chauffeur tot uw beschikking, en het gezelschap van een privégids die u de meest relevante informatie geeft over elke bezienswaardigheid die u bezoekt. Je zult het architecturale erfgoed van Valencia verkennen, waar je de oude overblijfselen van het Romeinse rijk zult waarderen. Ook ontdek je de hedendaagse werken en de meest opvallende gebouwen van de stad die bekend staat als de bakermat van de Spaanse paella. Je kunt met de gids het ontmoetingspunt op een centraal punt van de stad regelen, zodat je je tijdens de hele excursie zo comfortabel mogelijk voelt. Bezienswaardigheden Plaza de la Virgen Volgens historici is hier de bouw van de stad begonnen. Daaromheen bevinden zich enkele van de meest iconische gebouwen van de stad, zoals de kathedraal van Valencia, het paleis van de Generalitat en de kerk van de Virgen de los Desamparados. Op dit plein wordt een eeuwenoude traditie gevierd: het Tribunaal van de wateren. Bovendien is de Plaza de la Virgen elk jaar de locatie van het bekende festival van Las Fallas, dat door UNESCO is erkend als cultureel erfgoed van de mensheid. De kerk van St. Nicolaas van Bari Het meest opvallende kenmerk van deze kerk zijn de fresco's die de plafonds sieren, die werden geschilderd door de in Valencia geboren barokkunstenaar Dionís Vidal. Het gebouw heeft een sterke gotische invloed die heel goed samengaat met barokke kunst. De bouw begon door de Romeinen, maar de verschillende veroveringen door de geschiedenis heen gaven het veel islamitische en katholieke kenmerken. U zult dit imposante bouwwerk van dichtbij kunnen bewonderen. De kathedraal van Valencia Een must tijdens deze tour. U komt op de plaats van de "Heilige Kelk" en u zult ook de klokkentoren "Miguelete" ontdekken. Het herbergt een grote collectie kunstwerken en verschillende historische christelijke schatten die het bewonderen waard zijn. De Stad van Kunsten en Wetenschappen Ontworpen door de architect Santiago Calatrava, is het een gebouwencomplex dat een architectonisch werk van grote waarde vormt en een onmiskenbaar icoon van de hoofdstad is. U komt aan in een taxi (inbegrepen in de prijs). In zijn ongelooflijke gevel waar u de gebouwen van de Oceanogràfic, het Museu de les Ciències, Palau de les Arts Reina Sofía of de Hemisfèric vindt. Naast dit alles is uw officiële gids beschikbaar om u naar andere bezienswaardigheden te brengen, zoals: ● Malvarrosa-strand ● De haven van Valencia ● Serranos-torens ● La Lonja de la Seda (zijdeuitwisseling) Santa Catalina ● De Centrale Markt van Valencia ● Caballerostraat ● Stadhuisplein ● De Plaza Redonda en nog veel meer punten. Het worden 4 intense uren van grote opwinding voor de geschiedenis en ongelooflijke plaatsen van Valencia. Alles is ontworpen om ervoor te zorgen dat je geen enkele iconische plek in Valencia mist.

Vanuit Albir en Benidorm: dagtocht per bus naar Valencia

7. Vanuit Albir en Benidorm: dagtocht per bus naar Valencia

Profiteer van de ophaalservice in Benidorm, Albir, Calpe of Altea en leer vervolgens de Romeinse, Arabische en christelijke geschiedenis van Valencia kennen met behulp van een Engelssprekende assistent tijdens een dagexcursie met de bus. Je wordt afgezet bij de Torres de Serrano, vanwaar je gemakkelijk naar de kathedraal en de centrale markt kunt lopen om deze in je eigen tempo te verkennen. Geniet van vrije tijd om bezienswaardigheden zoals de monumentale Arena te bezoeken. Klim aan boord van de bus met open dank op de Plaza de la Reina met een kortingskaart, verkrijgbaar bij de vertegenwoordiger van de tour. Je kunt ook genieten van je passie voor voetbal tijdens een rondleiding door het Mestalla-stadion en toegang krijgen tot de persruimte, trofeeënkamer, kleedkamers en het balkon van de winnaars.   Bewonder de hedendaagse architectuur van de Stad van Kunst en Wetenschap, waar je door tunnels kunt lopen die onder water lopen in het grootste aquarium van Europa! Breng de dag door zoals je dat wilt vóór de terugreis per bus naar Benidorm of Albir in de avond. BELANGRIJK: De volgende trefpunten zijn mogelijk. Geef je gekozen ophaalpunt aan wanneer je boekt. Om 8:30 bij Albir Garden Hotel (buiten op de stoep) 08:35 uur bij Magic Robin Hood (buiten op de stoep) 08:45 uur bij Hotel Deloix (tegenoverliggende bushalte) 08:45 uur bij Hotel Melia Benidorm (buiten op de stoep) 08:50 uur bij Hotel Sol Pelicanos (buiten op de stoep) 08:55 uur bij Hotel Helios (buiten op de stoep) 09:00 uur bij appartementencomplex Alpha (buiten op de stoep) 09:10 uur bij Hotel Madeira Centro (buiten op de stoep) 09:20 uur bij het BP tankstation (Av. Jaime I) Jaime I) 09:25 uur bij Hotel Poseidon Playa (halte op het strand) 09:30 uur bij Gran Hotel Bali (op de stoep voor de deur) 09:40 uur bij Magic Natura (rotonde bij ingang van de dierentuin)

Valencia: privédagtour Xàtiva

8. Valencia: privédagtour Xàtiva

Verken de majestueuze stad Xátiva tijdens deze privédagtour en leer over zijn rijke geschiedenis. Ontdek hoogtepunten van deze geboorteplaats van de Borgia-pausen, zoals het historische centrum, de Santa Maria Collegiale Kerk, het Xátiva-kasteel en meer. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, kun je ontspannen in een privéauto terwijl je deskundige gids interessante feiten vertelt over de plaatsen die je gaat bezoeken. Het historische centrum van Xátiva geeft je het gevoel alsof je een reis naar het verleden bent, met straten vol met religieuze, burgerlijke en lokale gebouwen die echte middeleeuwse architecturale juweeltjes zijn. Ga naar de Plaza de la Trinidad, gedomineerd door middeleeuwse gebouwen en monumenten, zoals paleizen en kloosters. Zie de prachtige koninklijke fontein van de Drie-eenheid in het midden. Deze structuur in Valenciaanse gotische stijl is een van de weinige openbare fonteinen die nog intact is in Spanje. Ontdek de collegiale kerk van Santa Maria, gebouwd boven een oude moskee als symbool van de triomf van het christendom. Dit hoogtepunt van de stad zit vol met ongelooflijke architectonische details, met barokke en gotische stijlen. Bezoek het Xátiva-kasteel, een van de belangrijkste forten van de Kroon van Aragon, met zijn indrukwekkende buitenkant. Bekijk andere hoogtepunten van de stad, zoals het Alexander VI-plein, de Sint-Pieterskerk en het marktplein. Aan het einde van de rondleiding ga je terug naar Valencia, gevitaliseerd door de ongelooflijke bezienswaardigheden en cultuur van de tour.

Van Alicante: oude binnenstad van Cullera en natuurpark Albufera

9. Van Alicante: oude binnenstad van Cullera en natuurpark Albufera

Met elf prachtige stranden biedt Cullera de mogelijkheid om zijn charmes te ontdekken buiten het betoverende fijne zand. Deze ervaring stelt je in staat om meer te weten te komen over de geschiedenis van dit natuurgebied dat tegenwoordig een van de meest populaire bestemmingen in de provincie Valencia is. U zult het historische geval van de stad, zijn meest emblematische kasteel, forten, torens en zijn stranden kunnen waarderen. Aan het einde van de dag kunnen we het "Albufera Natural Park" bezoeken en de charme van zijn flora en fauna bewonderen.

Van Valencia: rondleiding en proeverij bij 2 wijnmakerijen van Utiel-Requena

10. Van Valencia: rondleiding en proeverij bij 2 wijnmakerijen van Utiel-Requena

Verken twee wijnmakerijen in het wijngebied Utiel-Requena tijdens deze minivan-tour vanuit Valencia. Bekijk een oude wijnmakerij in Requena, leer meer over het productieproces in een Utiel-Requena-wijngaard en geniet van een ruime keuze aan wijnen van elke wijnmakerij. Je wordt opgehaald bij het centraal gelegen ontmoetingspunt in Valencia. Leun achterover en ontspan terwijl u door het platteland rijdt in een klimaatgestuurde minibus. Stop bij de historische wijnmakerij Murviedro 1927 in het centrum van Requena. Betreed oude ondergrondse grotten die dateren uit de tijd dat het gebied deel uitmaakte van het moslimkoninkrijk (12e en 13e eeuw). Voorheen werden deze grotten gebruikt als silo's en wijnmakerijen. Sluit het bezoek af met een wijnproeverij van twee wijnwijnen die hier worden geproduceerd. Ga naar een wijnmakerij van de wijngaard Utiel-Requena. Laat je verwelkomen door de wijnmakers of een wijngids en ga stap voor stap door de wijnbereidingsmethoden en het wijnfermentatieproces. Rond uw bezoek af door een paar wijnen te proberen. Keer terug naar je ontmoetingspunt in Valencia.

Veelgestelde vragen over Minivan- & bustours in Valencia

Welke andere activiteiten dan Minivan- & bustours zijn de moeite waard in Valencia?

Andere onmisbare dingen om te doen in Valencia:

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 737 beoordelingen

Lynn was erg informatief en zowel zij als Pedro zorgden goed voor ons! Kon dit niet genoeg aanbevelen voor een voorproefje van Valencia, kreeg een rondleiding door het Mestalla-stadion en verken de hele stad te voet en heb de hele dag genoten. Enige nadeel zou zijn dat het een lange dag is, dus ik zou ervoor zorgen dat je goed uitgerust bent.

Het was geweldig! De busrit gaf je een goed overzicht van Valencia. Daarnaast rijden de bussen zeer regelmatig, waardoor het makkelijk is om op leuke plekken meer tijd te nemen en tussendoor uit te stappen. Bovendien wordt u op een zeer warme en vriendelijke manier begroet. Al met al alleen aan te bevelen.

De tickets kunnen eenvoudig worden omgewisseld bij elke bushalte (bij de buschauffeur). De bus rijdt regelmatig door de stad. Alle belangrijke bezienswaardigheden komen aan bod tijdens de tour.

Als ik naar een land op reis ga maak ik altijd gebruik van een hop on off bus. Dit is de makkelijkste manier om een stad te bezichtigen en te ontdekken.

U kunt de belangrijkste plaatsen in Valencia zien.