Kies data
Valencia

Musea & tentoonstellingen

Valencia Musea & tentoonstellingen: Onze meest aanbevolen

Valencia: 24, 48 of 72 uurse Valencia Tourist Card

1. Valencia: 24, 48 of 72 uurse Valencia Tourist Card

Met de Valencia Tourist Card kun je onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer en krijg je ook aantrekkelijke kortingen tot 25% voor verschillende tours Ontvang kortingen tot 50% in geselecteerde musea, vrijetijdsactiviteiten, winkels en restaurants voor 24, 48 of 72 uur. Als openbaar vervoerbewijs is je pas geldig voor het stedelijk gebied van Valencia, bus- en tramzone A en metrozone ABCD en voor de treinverbinding Valencia - Luchthaven - Valencia (L3, L5).   Deelnemende bedrijven en winkels waar je kortingen kunt krijgen op vertoon van je Valencia Tourist Card kun je herkennen aan een sticker op de deur De kaart is actief bij het eerste gebruik van het openbaar vervoer of via een van de 42 scanners, verspreid over de stad. Indien dit niet mogelijk is, kan de kaart op elk gebruikspunt worden gevalideerd door het opschrijven van de verloopdatum van de kaart met een inktpen. Een geldig identiteitsbewijs met foto of paspoort moet worden getoond, zodat kinderen hun eigen Valencia Tourist Card kunnen ontvangen.

Valencia: gastronomisch diner met flamencoshow

2. Valencia: gastronomisch diner met flamencoshow

Begin je avond om 21:30 uur met een heerlijk diner bestaande uit Spaanse en Mediterraanse gerechten. Kijk rond in het theater en bewonder de vele schilderijen en foto's van persoonlijkheden uit de Spaanse Gouden Eeuw, voetbal, en film die het flamenco- tablao bedekken. Om 23:00 uur is het tijd om de magie van de flamenco te voelen, die voortkomt uit de zielen en harten van elke artiest die optreedt. Aanschouw hun talent en ervaring terwijl ze een Spaanse flamenco-voorstelling geven die je niet zult vergeten. Tijdens de voorstelling kun je praten en samenwerken met de artiesten, terwijl ze internationale muziek en volksliedjes zingen.

Valencia: San Nicolas, Zijdemuseum en Santos Juanes-kerk

3. Valencia: San Nicolas, Zijdemuseum en Santos Juanes-kerk

Haal het uiterste uit je bezoek aan Valencia met een gecombineerd ticket voor 3 unieke plekken: het Zijdemuseum, de Nicolaaskerk en de kerk van los Santos Juanes, die ook wel bekend staat als de Sint-Jan van de Markt, omdat hij naast de markt staat. In de 13e eeuw was dit plein al de belangrijkste open plek in de stad. Leer meer over deze drie plekken met de inbegrepen audiogids, beschikbaar in 5 talen.  Na een ongelooflijke restauratie is het Zijdemuseum weer geopend om je zijn geschiedenis en buitengewone ontwikkeling te laten ontdekken. Spreek je over zijde, dan spreek je over het gouden tijdperk van Valencia, tijdens welke het landschap en de manier van leven in de stad voor eeuwen werd veranderd. Leer alle geheimen van de Gremi de Velluters - de wevers van het zijdefluweel in Valencia - in het gebouw waar ze zich in de 15e eeuw vestigden: het tegenwoordige Zijdemuseum. Dankzij je audiogids leer je over de ontdekking van het zijde, het houden van zijdewormen, de manier waarop dit luxeproduct in de bijna 5000 weverijen in de stad werd geproduceerd en het succes van de zijdefabrieken in de 18e eeuw. De Nicolaaskerk, een van de oudste parochies in Valencia, werd meer dan 700 jaar geleden gesticht. Dit oude, gotische godshuis werd eeuwen later gerenoveerd om het haar huidige uiterlijk te geven. Hier kun je de prachtige, barokke decoratie bewonderen die alle bezoekers verstelt doet staan. Ontdek het interieur dat versierd is met bijna 2000 m2 aan fresco's aan het plafond en sta versteld van deze "Sixtijnse Kapel" van Valencia.

Dagtrip vanuit Valencia: Xàtiva, Ontinyent en Anna

4. Dagtrip vanuit Valencia: Xàtiva, Ontinyent en Anna

Ontdek het binnenland van de Valenciaanse Gemeenschap, met zijn bergachtige landschap en zijn minder bekende en goed bewaarde historische steden tijdens deze dagtocht. Reis met de auto naar Xàtiva Castle , dat een staatsgevangenis was en een prachtig omringend landschap en uitzicht vanaf de top heeft. Xàtiva was een van de belangrijkste historische steden in de regio, vol met paleizen en erfgoed, het is de plaats waar de beroemde familie Borgia werd geboren. Bezoek Ontinyent, een stad met een oude textielindustrie-achtergrond in de meest recente tijden, maar die de middeleeuwse wijk, het paleis van de hertogin en een fantastisch museum van Moren en christelijke festivals en parades dat u ook zult bezoeken, heeft behouden. Stop ten slotte in Anna, waar een paleis is gerestaureerd door ambachtslieden uit Marokko, die houtsnijwerk, kunst en tuinen maken die het bekendheid hebben gegeven als 'het Valenciaanse Alhambra'

Madrid: Reina Sofia Museum Skip-the-Line Museumtour met gids

5. Madrid: Reina Sofia Museum Skip-the-Line Museumtour met gids

In de jaren 1990 werd een voormalig ziekenhuis gerenoveerd en verbouwd tot de Reina Sofia, de thuishaven van kunst uit de 20ste eeuw, meestal van Spaanse kunstenaars. Uw deskundige gids bespreekt de verschillende artistieke stromingen die hier te zien zijn, waaronder abstractionisme, kubisme, surrealisme en modernisme. Leer alles over de beroemdste artistieke export van Spanje, Pablo Picasso, terwijl je voor zijn wereldveranderende schilderij "Guernica" staat. Je zult werken van Joan Miró zien, zoals "The Man with a Pipe", evenals Salvador Dali's "Face of the Great Masturbator," leren over de technieken en verhalen achter deze soms ongebruikelijke kunstwerken. Je gids zal al deze werken situeren in hun grotere sociale en politieke context, waardoor je kunt begrijpen hoe gebeurtenissen zoals de Spaanse Burgeroorlog deze kunstenaarslevens en werken vormden. Tegen het einde zul je een van de meest exquise collecties van hedendaagse kunst van Spanje en de wereld hebben meegemaakt, die geen enkele reis naar Madrid zou moeten missen.

Veelgestelde vragen over Musea & tentoonstellingen in Valencia

Welke andere activiteiten dan Musea & tentoonstellingen zijn de moeite waard in Valencia?

Andere onmisbare dingen om te doen in Valencia:

Wat zijn de beste Musea & tentoonstellingen in Valencia?

Welke Musea & tentoonstellingen in Valencia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Geweldig voor reizen door de stad en kortingen op oceanografisch een must see. uitstekende en frequente bussen. We hebben alleen het openbaar vervoer gebruikt tijdens ons verblijf. zo gemakkelijk?

De moeite waard als je verschillende attracties van Valencia wilt zien. We kregen een keer korting bij binnenkomst.

KAART DIE ABSOLUUT GEACTIVEERD WORDT VOOR UW VAKANTIE IN VALENCIA!

Super goed geregeld het OV. Ik zou het iedereen aanraden.

Ideaal als eerste kennismaking met de stad Valencia.