Kies data
Valencia

Nachtleven & bars

Valencia Nachtleven & uitgaan: Onze meest aanbevolen

Valencia: Palosanto Flamenco Show Ticket met drankje

1. Valencia: Palosanto Flamenco Show Ticket met drankje

Dompel jezelf onder in de Spaanse cultuur en muziek met dit ticket voor het Palosanto Flamenco-theater in Valencia. Reis naar het hart van een pittoreske buurt om een show te zien in een avant-garde maar traditionele flamenco-tablao. Toon je voucher bij de receptie en betreed een warme en gastvrije sfeer en een spectaculaire geluidsruimte. Pak je frisdrank, wijn of bier en ga zitten. Laat je omverblazen door de artistieke leiding van danseres Verónica Pulido. Laat je hart bonzen met de intensiteit van de dansers. Voel de sensatie van het horen van een ervaren muzikant die aan de snaren van een gitaar tokkelt. Laat je meevoeren door de cante jondo (diepe zang) zang van getalenteerde zangers. Blijf gerust na de voorstelling om de sfeer op te snuiven of om nog een drankje te kopen.

Valencia: kroegentocht met gratis shots

2. Valencia: kroegentocht met gratis shots

Kom samen met medereizigers uit meer dan 6 verschillende hostels in Valencia naar de hipste bars van El Carmen. Krijg een gratis shotje in elke bar en geniet van drankspelletjes met je kroegentochtgids. Geniet van verschillende kroegentochten, afhankelijk van de dag van de week. Bij elke kroegentocht krijg je een gratis shotje in elke bar, toegang tot de laatste club en vervoer. Op dinsdag, zaterdag en zondag is er feest in de wijk El Carmen. Maak op maandag, woensdag en vrijdag blijvende zomerherinneringen met een kroegentocht bij het strand. Ga op donderdag naar Ruzafa voor een opwindende kroegentocht. Welke dag je ook wilt feesten, begin de avond met wat drinkspelletjes in Purple Nest Hostel. Ontmoet nieuwe vrienden en je gids en ontvang je armband. Nadat je je medestrijders hebt ontmoet, begeef je je naar de stad.

Valencia: Outdoor Escape Experience iPad-spel

3. Valencia: Outdoor Escape Experience iPad-spel

Gaat jouw team de uitdaging van Dr. Crypto aan? Geniet van de spanning van een escape room zonder opgesloten te zitten in een donkere en kleffe kamer. Leer het spel snel voordat u op pad gaat met een iPad in het historische centrum van Valencia. Los verschillende puzzels zo snel mogelijk op en red zoveel mogelijk gijzelaars. Zijn de raadsels te moeilijk? Dan kun je altijd een hint kopen van de gekke dokter. Maar kijk uit, want ook de andere teams doen mee. Wie het meeste geld heeft verdiend door gijzelaars te helpen ontsnappen, wint het spel! Er zal een verrassing zijn voor het winnende team dat wordt uitgedeeld door de spelleider.

  • Rondleidingen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Nachtleven & uitgaan in Valencia

Welke andere activiteiten dan Nachtleven & uitgaan zijn de moeite waard in Valencia?

Wat zijn de beste Nachtleven & uitgaan in Valencia?

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 5 beoordelingen

Geweldige ervaring en geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Misschien beter om Engels te spreken