Valencia
Natuur & vergezichten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Andre seværdigheder i Valencia

Vil du se alle oplevelser i Valencia? Klik her for en fuld oversigt

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 308 beoordelingen

Wij waren zeer tevreden over deze activiteit. Nicole was onze gids en kwam ons 's morgens op tijd halen op het afgesproken uur. Wat handig was, is dat ze een live location doorstuurde via WhatsApp waardoor je kon volgen waar ze al was. We reden toen door naar het Albufera park waar we kort een stop maakten. Niet te lang, niet te kort. Vervolgens gingen we door naar de volgende stop, waar de boot al stond te wachten. Hier kregen we ook vers geplukte vijgen, super lekker! Na de aangename boottocht, zijn we doorgereden naar Albufera beach waar je de tapas kon opeten en een plonsje kon nemen. Tijdens de autoritten, gaf Nicole wat uitleg over de gebouwen/Valencia/to do's/lekkere restaurants, wat wel tof was want je hebt geen betere informatie dan van een local.

Op deze uitstap hadden we 2 gidsen: Nicole en Rafa. Beiden alle twee super vriendelijk, behulpzaam en gaven zeer veel uitleg. Eerst reden we door het stad, naar de nationaal park van Valencia waar the offroad trip begon. Eerst gaf Rafa tips & tricks, indien je wou rijden. Toen reden we het eerste offroadpad tot aan het kasteel, waar we wat uitleg kregen. Van het kasteel begon het tweede offroadpad tot aan de tweede stop. Van daar was er een kleine wandeling tot aan een viewpoint waar er tijd was om het zalige zicht te bemachtigen, de tapas op te eten en leuke pics te trekken. Adembenemend! Je mag hiervoor wel geen last hebben van hoogtevrees ;)

Deze jeepsafari is hartstikke leuk om te doen! Eerst buiten de stad daarna off the road. Nicole is een super gids. Ook wordt tapas geserveerd tijdens een pauzestop, deze is erg lekker en meer dan voldoende. Blikje drinken erbij. Doe goede stevige schoenen aan, vergeet de zonnebrandspray niet en ook iets voor op je hoofd. Je rijdt nl ook een deel snelweg in de open jeep en je haren waaien alle kanten op! Tijdens de jeepsafari krijg je een gopro om de activiteiten te filmen of foto's te maken. Deze krijg je later via messenger opgestuurd.

In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!

Tickets besteld via internet. Moet je reservering nog mailen naar het oceanogrrafic en krijg je toegangskaartjes pas. Zeer omslachtig. Wel een mooi park. Niet alle eet gelegenheden open en wat weinig personeel, zodat er lange rijen ontstonden.