Kies data
Valencia

Fietstaxi- & riksjatours

Valencia Pedicab & Rickshaw Tours: Onze meest aanbevolen

Valencia: complete tour met een Tuk-Tuk door de stad

1. Valencia: complete tour met een Tuk-Tuk door de stad

De tour begint op een van de belangrijkste plekken van Valencia, het noordelijke treinstation, bij het toerismekantoor. De eerste tussenstop is de kerk van San Agustín op weg naar de Centrale Markt. Ga naar binnen om het modernistische ontwerp te zien, voordat je verder reist. Vlakbij de markt bezoek je de Lonja, uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoed, en de kerk van San Juan met zijn betoverende facade in Italiaanse stijl. Ga verder met je tour en zie hoe de stad er in de oudheid uitzag bij de wallen van Valencia en de poorten Torres Serrano en Quart. Na een vlugge blik op het Museum voor Schone Kunsten ga je het centrum in via Calle La Paz, een van de mooiste straten in de stad. De volgende halte is het Museum van de Keramiek, gevolgd door de indrukwekkende kathedraal op het Plaza de la Reina. Vervolgenns bereik je Plaza de la Virgen te voet, om vervolgens het Plaza del Ayuntamiento (gemeentehuis) en de Mercado Colón te bezoeken, een open ruimte met bars en restaurants. Daarna bezoek je het modernste en meest indrukwekkende gedeelte van Valencia, de Stad van Kunsten en Wetenschappen, waar je meer leert over de gebouwen ontworpen door Santiago Calatrava. Ten slotte is de laatste stop de indrukwekkende haven van Valencia, met de Marina Real en Malvarrosa Beach. Daar kun je prachtige foto's maken!

Valencia: privé panoramische tuktuk-tour

2. Valencia: privé panoramische tuktuk-tour

Geniet van een persoonlijke rondleiding door de stad Valencia. Uw privé-tuk-tuk-tour en gids zullen zich aanpassen aan uw behoeften, waarbij het ophaalpunt en de tijd van overal in de stad Valencia worden bijgewoond. Als u wilt, kan de gids bij het maken van de tour een geschikt reisschema aanbevelen dat bij uw persoonlijke smaak past. Aanbevolen plekken om te zien tijdens de tour zijn: Estación del Norte, Biblioteca Publica Valencia, Torres de Quart, IVAM, Torres Serrano, San Pio V, Puerta del Mar, Mestalla, Palau de la música, Edificio del Reloj, Tinglados Puerto, Puerto, Playa las Arenas, Ciudad Artes y Ciencias, Oceanografic, Museo Fallero, Mercado Colón, El Parterre, Palacio Marques de dos Aguas en Plaza de Toros

  • Rondleidingen
  • Privétours
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Pedicab & Rickshaw Tours in Valencia

Welke andere activiteiten dan Pedicab & Rickshaw Tours zijn de moeite waard in Valencia?

Wat zijn de beste Pedicab & Rickshaw Tours in Valencia?

Welke Pedicab & Rickshaw Tours in Valencia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Pedicab & Rickshaw Tours in Valencia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gelukkig voor ons annuleerden de andere personen die op de tour waren geboekt, dus we hadden de reis voor onszelf. Mateo was aardig en gaf ons de informatie die we nodig hadden voor een plezierige reis. Als iemand mobiliteitsproblemen heeft, kan het moeilijk zijn om in en uit het voertuig te stappen, omdat er geen deur als zodanig is en de vloer vrij hoog is. Het was leuk, maakte een mooie verandering, en ik zou het opnieuw doen in andere steden, indien beschikbaar.

Het was geweldig! Jess is zo'n uitstekende en vriendelijke gids. Hij weet veel over Valencia en heeft ons echt een leuke ervaring gegeven. De tuk-tuk-tour werd aanbevolen door een vriend en ik zal de aanbeveling zeker doorgeven aan iedereen die naar Valencia gaat.

Geweldige manier om een snel overzicht van de stad te krijgen. Vriendelijk en gezellig vooral met kinderen. Gidsen bovenaan, jammer dat we geen wisselgeld hebben gegeven voor de TIPS...

Leuke tour van 2 uur waarin je de highlight van Valencia ziet. De gids vertelt je de wetenswaardigheden over de stad.

Perfecte activiteit voor een zeer warme dag! Deskundige gids. Goed om de korte stops te hebben.