Valencia
Rolstoeltoegankelijk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Más actividades y cosas que hacer en Valencia

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Valencia? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.144 beoordelingen

Hemisferic: mooi gebouw van buiten, filmervaring viel tegen Wetenschapsmuseum:: groot gebouw met veel loze ruimte van binnen. Voelt niet sfeervol. Expositie over de hersenen was wel heel interessant en mooi van opzet. Oceanografic: Goed beeld van het leven in onze oceanen en de impact van de mensen. Dolfijnenshow met uitleg was leuk, tunnel waar de haaien over je heen zwemmen erg indrukwekkend. Alles bij elkaar zeer de moeite waard. Jammer dat je voor de 3D film apart moet betalen. Kaartje voor de entree is toch al niet goedkoop

Heel veel mogelijkheden tot ontspanning in en bij deze futuristische architectuur. Oceanic: prachtige en enorme aquaria rn mooie shows. Hemisferic: erg interessante en wetenswaardige presentaties o.a. van wat er in een menselijk lichaam gebeurt. Bovendien liggen deze gebouwen in het prachtoh aangelegde Turia park fat ook vele mogelijkheden tot pntspanning biedt.

Vooral makkelijk om van de ene kant van de stad naar het strand te rijden. Jammer dat de frequentie niet wat hoger is buiten het seizoen. Je moet vaak tot 40 minuten wachten op een bus. Meeste mensen stappen ook gewoon op in het centrum en doen de volledige tour in 1 keer.

In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!

Erg leerzaam en interessant. 1 minpunt vond ik was dat het niet in het Nederlands was.. sommige dingen kon ik moeilijk volgen door de taal. Mooie gebouwen, echt supergave ligging