Valencia Rolstoeltoegankelijk
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Rolstoeltoegankelijk in Valencia

Bekijk alle Rolstoeltoegankelijk in Valencia
Bekijk alle 98 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Valencia

Interessante routes, goede uitleg en redelijk vaak

Twee routes geven een mooi overzicht van al het moois van Valencia. Goede uitleg, redelijke kwaliteit oortjes meegeleverd evenals een centrumkaart met bezienswaardigheden erop afgebeeld. Soms doet de geluidsinstallatie het niet op de plek waar je zit. Soms zijn de bussen oud en zijn dan binnen warm en met veel motorlawaai. Al met al een aanrader om snel een overzicht te krijgen wat Valencia te bieden heeft. Tip: het ticket voor 48 uur is maar twee euro duurder dan het ticket voor 24 uur.

Super mooie bezienswaardigheden in Valencia

Mooie bezienswaardigheden, zeker de moeite om er naar toe te gaan. Alles prima geregeld! Oceanografic is super! Daar kan je pas genieten! Zeker de moeite waard! Wetenschapsmuseum mooie architectuur en ook zeker de moeite waard. Hermisferic, super gebouw, helaas waren de films bij ons al volgeboekt, maar des al niet te min genoten van de architectuur.

Valencia: Hemisferic, Wetenschapsmuseum en Oceanografic Beoordeeld door Dorien, 03-06-2019

Super handig om Valencia zo te leren kennen

Het was fijn om op deze manier Valencia te leren kennen en te zien. Helaas ging het bij mijn laatste opstap verkeerd. Op de flyer stond een andere tijd dan op de bushalte. Hierdoor heb ik de laatste bus gemist en moest zelf terug zien te komen. Verder prettige ervaring gehad met het rondrijden.

comfortabel en interessant vervoer in Valencia

Vlotte en goede service, mooie ritten zowel de A als de B route. Gemakkelijk te combineren. Interessante stopplaatsen. Goed aangeduid. Tijdens de rondritten of het gebruik van de bussen zie je nog iets van de stad en de natuur. Met de Metro blijf je onder de grond.

Handige manier om kennis te maken met Valencia

Handige manier om op ee eenvoudige wijze kennis te maken met deze prachtige stad. Jammer genoeg geen uitleg in het Nederlands. Gezien vele Nederlanders en Vlamingen die de stad bezoeken is dit m.i. te adviseren.