Valencia
Safari's & wildlife-activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

3.7 / 5

gebaseerd op 170 beoordelingen

Op deze uitstap hadden we 2 gidsen: Nicole en Rafa. Beiden alle twee super vriendelijk, behulpzaam en gaven zeer veel uitleg. Eerst reden we door het stad, naar de nationaal park van Valencia waar the offroad trip begon. Eerst gaf Rafa tips & tricks, indien je wou rijden. Toen reden we het eerste offroadpad tot aan het kasteel, waar we wat uitleg kregen. Van het kasteel begon het tweede offroadpad tot aan de tweede stop. Van daar was er een kleine wandeling tot aan een viewpoint waar er tijd was om het zalige zicht te bemachtigen, de tapas op te eten en leuke pics te trekken. Adembenemend! Je mag hiervoor wel geen last hebben van hoogtevrees ;)

Deze jeepsafari is hartstikke leuk om te doen! Eerst buiten de stad daarna off the road. Nicole is een super gids. Ook wordt tapas geserveerd tijdens een pauzestop, deze is erg lekker en meer dan voldoende. Blikje drinken erbij. Doe goede stevige schoenen aan, vergeet de zonnebrandspray niet en ook iets voor op je hoofd. Je rijdt nl ook een deel snelweg in de open jeep en je haren waaien alle kanten op! Tijdens de jeepsafari krijg je een gopro om de activiteiten te filmen of foto's te maken. Deze krijg je later via messenger opgestuurd.

Leuk om te zien op de beschimmelde broodjes van de hotdogs na

Ik zag nadat ik besteld had dat het personeel iets van de broodjes afkrabde en dacht al dat het schimmel zou zijn. Wat een schoften, je kind zal er maar van eten en ziek worden op je vakantie. Had echter niet verwacht dat de broodjes die op de counter lagen ook beschimmeld zouden zijn aan de onderkant. Gelukkig controleerde ik het en heb er een foto van gemaakt die binnenkort op google reviews te bewonderen zal zijn. Oceanografic, een geweldige ervaring op het eten na!! Let dus goed op

In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!

Tickets besteld via internet. Moet je reservering nog mailen naar het oceanogrrafic en krijg je toegangskaartjes pas. Zeer omslachtig. Wel een mooi park. Niet alle eet gelegenheden open en wat weinig personeel, zodat er lange rijen ontstonden.