Valencia Sightseeingtours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Sightseeingtours in Valencia

Bekijk alle Sightseeingtours in Valencia
Bekijk alle 90 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Valencia

Wat een geweldige ervaring was deze rondleiding en tapas- en wijnproeverij! Een ontzettend lieve en leuk dame, Sofia, die onze rondleiding deed en de proeverij serveerde. De rondleiding was door de oude stad, heel leuk en interessant en aansluitend de proeverij waar wij met onze groep op een hele mooie en knusse privé locatie in de watten werden gelegd met heerlijke tapas en wijnen. Echt een aanrader voor iedereen die naar Valencia gaat. Je kreeg dubbel en dwars waar voor je geld. De ervaring heeft onze verwachtingen overtroffen!

Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas . Beoordeeld door Susan, 01-02-2020

Met de fiets is toch een andere manier om een stad te verkennen en in Valencia zeker een leerzame. heerlijk door het park fietsen en toch van alles mee krijgen over de historie en diverse gebouwen van de stad. Prima bezigheid!

Valencia: fietstocht van 3 uur Beoordeeld door Ingrid, 23-11-2019

Leuke fietstocht met heel historische en hedendaagse informatie over de stad. Precies wat we zochten! Een echte aanrader. Vooral goed om te doen voordat je de stad gaat verkennen. Je krijgt namelijk veel tips mee!

Valencia: fietstocht van 3 uur Beoordeeld door Anoniem, 21-02-2020

Prijs kwaliteit goede verhouding, probeer fiets even uit voor vertrek, versnelling van 1 van de 4 fietsen haperde. Uitleg was goed.

Valencia: fietstocht van 3 uur Beoordeeld door Els, 28-07-2020

Leuke tocht, deels door de stad, deels door het park en een uitgebreide stop bij de stad van wetenschap en kunst. Nederlandse gids.

Valencia: fietstocht van 3 uur Beoordeeld door Cornalien, 08-11-2019