Kies data
Valencia

Snorkelen

Valencia Snorkelen: Onze meest aanbevolen

Valencia: boottocht met lunch en zwemmen in Port Saplaya

1. Valencia: boottocht met lunch en zwemmen in Port Saplaya

Maak een catamaranexcursie van naar een van de beroemdste delen van de Valenciaanse kust: Port Saplaya. Geniet aan boord van een heerlijke Valenciaanse lunch en neem een verfrissende duik in de zee. Je vindt de boot in de jachthaven van Valencia, naast de klokkentoren Edificio del Reloj. Ga naar het prachtige Port Saplaya voor een dagje luieren in de zon en zwemmen. Eet een geweldige Valenciaanse lunch aan boord van het schip en geniet van je dag in de zon.

  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Snorkelen in Valencia

Welke andere activiteiten dan Snorkelen zijn de moeite waard in Valencia?

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

1.9 / 5

gebaseerd op 6 beoordelingen

Leuke kleine zeereis. Lunch is een stukje brood met een stukje omelet en als borrel heb je recht op een glaasje alcohol of frisdrank. Wat zwemmen betreft, het duurde 10 minuten. Jammer dat er alleen een ladder was om weer op de boot te komen als er veel mensen waren. Als je wilde zwemmen, kon je alleen van de boot springen, niet van de ladder.

Ze moesten de tijd veranderen en gaven ons een paella met sarcasme en het was erg goed. Het bad in de zee werd gewaardeerd omdat het warm was.

Het was jammer dat het gratis drankje een wijn is. Als je geen wijn drinkt, krijg je ook geen drankje. Al het andere was in orde.