Valencia
Tuinen & parken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Andre seværdigheder i Valencia

Vil du se alle oplevelser i Valencia? Klik her for en fuld oversigt

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 60 beoordelingen

Deze jeepsafari is hartstikke leuk om te doen! Eerst buiten de stad daarna off the road. Nicole is een super gids. Ook wordt tapas geserveerd tijdens een pauzestop, deze is erg lekker en meer dan voldoende. Blikje drinken erbij. Doe goede stevige schoenen aan, vergeet de zonnebrandspray niet en ook iets voor op je hoofd. Je rijdt nl ook een deel snelweg in de open jeep en je haren waaien alle kanten op! Tijdens de jeepsafari krijg je een gopro om de activiteiten te filmen of foto's te maken. Deze krijg je later via messenger opgestuurd.

Erg leuke ervaring! heel fijn om ook even uit de drukte van de stad Valencia te ontsnappen. De gids was ook erg gezellig en kon je veel vertellen over de omgeving. Echt een aanrader voor wie graag in de natuur is en de omgeving wilt zien.

Met de fiets is toch een andere manier om een stad te verkennen en in Valencia zeker een leerzame. heerlijk door het park fietsen en toch van alles mee krijgen over de historie en diverse gebouwen van de stad. Prima bezigheid!

Leuke fietstocht met heel historische en hedendaagse informatie over de stad. Precies wat we zochten! Een echte aanrader. Vooral goed om te doen voordat je de stad gaat verkennen. Je krijgt namelijk veel tips mee!

Wat een leuk uitje is dit! Leerzaam en nog lekker ook. We zijn heerlijk verwend met drankjes en hapjes en het vervoer was prima geregeld.