Valencia
Uitkijkpunten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 216 beoordelingen

Wij waren zeer tevreden over deze activiteit. Nicole was onze gids en kwam ons 's morgens op tijd halen op het afgesproken uur. Wat handig was, is dat ze een live location doorstuurde via WhatsApp waardoor je kon volgen waar ze al was. We reden toen door naar het Albufera park waar we kort een stop maakten. Niet te lang, niet te kort. Vervolgens gingen we door naar de volgende stop, waar de boot al stond te wachten. Hier kregen we ook vers geplukte vijgen, super lekker! Na de aangename boottocht, zijn we doorgereden naar Albufera beach waar je de tapas kon opeten en een plonsje kon nemen. Tijdens de autoritten, gaf Nicole wat uitleg over de gebouwen/Valencia/to do's/lekkere restaurants, wat wel tof was want je hebt geen betere informatie dan van een local.

Op deze uitstap hadden we 2 gidsen: Nicole en Rafa. Beiden alle twee super vriendelijk, behulpzaam en gaven zeer veel uitleg. Eerst reden we door het stad, naar de nationaal park van Valencia waar the offroad trip begon. Eerst gaf Rafa tips & tricks, indien je wou rijden. Toen reden we het eerste offroadpad tot aan het kasteel, waar we wat uitleg kregen. Van het kasteel begon het tweede offroadpad tot aan de tweede stop. Van daar was er een kleine wandeling tot aan een viewpoint waar er tijd was om het zalige zicht te bemachtigen, de tapas op te eten en leuke pics te trekken. Adembenemend! Je mag hiervoor wel geen last hebben van hoogtevrees ;)

Deze jeepsafari is hartstikke leuk om te doen! Eerst buiten de stad daarna off the road. Nicole is een super gids. Ook wordt tapas geserveerd tijdens een pauzestop, deze is erg lekker en meer dan voldoende. Blikje drinken erbij. Doe goede stevige schoenen aan, vergeet de zonnebrandspray niet en ook iets voor op je hoofd. Je rijdt nl ook een deel snelweg in de open jeep en je haren waaien alle kanten op! Tijdens de jeepsafari krijg je een gopro om de activiteiten te filmen of foto's te maken. Deze krijg je later via messenger opgestuurd.

Erg leuke ervaring! heel fijn om ook even uit de drukte van de stad Valencia te ontsnappen. De gids was ook erg gezellig en kon je veel vertellen over de omgeving. Echt een aanrader voor wie graag in de natuur is en de omgeving wilt zien.

It was a realy nice tour Valaria knows a lot about the wines and is realy friendly and interrested i would recomend it