Rondleiding

Valencia: fietstocht

Valencia: fietstocht

Vanaf € 27,50 per persoon

Fiets door het levendige Valencia, voel de warme zeebries terwijl je de Turia-tuinen bezoekt, en fiets langs de oude historische monumenten, musea, universiteiten, en bruggen van de oude stad. Fiets door naar de moderne architectuur van de nieuwe stad.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Nederlands

Belevenis

Highlights
 • Geniet van de warme zeebries terwijl je Valencia per fiets verkent
 • Bezoek de unieke Turia-tuinen, aangelegd in een voormalige rivierbedding
 • Fiets langs de historische monumenten, gebouwen, paleizen en universiteiten van oud-Valencia
 • Fiets naar de Ciutat de les Arts i les Ciències, modern Valencia's architectonisch wonder
Volledige beschrijving
Ontdek op een leuke manier de straten, pleinen, monumenten en belangrijkste historische locaties van Valencia. Fiets door oud en nieuw Valencia en haar tuinen, en voel de warme zeebries op je gezicht. Begin je tocht door Valencia door bergafwaarts te fietsen, naar de unieke Turia-tuinen. Valencia's tuinenpark is aangelegd in een voormalige rivierbedding, beslaat 13 vierkante kilometer, en kronkelt door de stad. In de tuinen worden het hele jaar door verschillende culturele en recreatieve activiteiten georganiseerd. Fiets langs de Torres de Serranos, een klein kasteel dat vroeger de hoofdentree van de middeleeuwse ommuurde stad was. Je zult ook een aantal van de belangrijkste historische gebouwen in deze Spaanse stad tegenkomen, zoals de  Mercado de Colón, Jardines  del Hospital, Plaza del Pilar en de Torres de Quart. Je passeert ook de oude universiteit, de Patriarcakerk en de Glorieta-tuinen. De tocht gaat verder; volg de voormalige rivierbedding, langs het Palau de la Música, en bereik de Ciutat de les Arts i les Ciències, de nieuwe bezienswaardigheid van Valencia, bekend om de futuristische witte architectuur, ontworpen door wereldberoemd architect Santiago Calatrava. Vanuit hier keer je terug naar het beginpunt, langs de rivierbedding. Je steekt vele historische en moderne bruggen over, en fietst langs het Museu de Belles Arts.
Inbegrepen
 • Fietshuur
 • Gids
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Je moet afstand houden in de voertuigen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Het kantoor van de lokale aanbieder, Paseo de la Pechina 32

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Comfortabele schoenen

  Niet toegestaan

  • Dronkenschap

  Goed om te weten

  • Het is van belang dat je weet hoe je moet fietsen
  • Valencia is een vrij platte stad, maar je kunt nog steeds kiezen voor een upgrade met een elektrische fiets voor 15 EUR. Je kunt deze optie tijdens het boeken toevoegen.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 512 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,3/5
  • Vervoer
   3,4/5
  • prijs / kwaliteit
   4,6/5
  • veiligheid
   4,6/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Leuke fietstocht

  Leuke guide (Femke) en leuke tour door Valencia! Altijd een aanrader! We gingen met 2 pubers; voor hen was de hoeveelheid uitleg wel wat veel; bij andere fietstours stop je ook niet zo vaak voor uitleg. En jammer dat we niet naar t strand zijn gefietst: ik had op de eerste dag Valencia graag het totaalbeeld willen hebben.

  9 augustus 2019

  Top fietstour in Valencia !

  Dit is een echte aanrader!! We hebben vanmorgen een zeer leuke fietstocht gemaakt door de stad en langs de Turia naar het Ciudad de las Artes y las Sciencias. Onze - zeer aangename - gids Christa wist ons te boeien met leuke wist-je-datjes over Valencia. De prima tips over de lokale gastronomie maakten het helemaal af

  2 november 2016

  Fantastisch fysieke stad

  Onder begeleiding van enthousiaste gids de highlights bezichtigen is eigenlijk een must voor alle touristen die Valencia bezoeken Op de fiets maak je kennis met het groene hart dat de bevolking heeft gecreëerd in de drooggelegde rivierbedding Aldaar proef je de lifestyle van de jeugd van Valencia In de rivierbedding liggen voetbalvelden, rugbyvelden, honkbalvelden en een atletiek baan. Het is duidelijk dat de inwoners van Valencia deze lifestyle " enjoy life" willen meegeven aan de jeugd Samen met de fantastische moderne gebouwen en de historische binnenstad heeft Valencia zich op de wereldkaart gezet Fietsen in Valencia? Gewoon doen !!

  Verder lezen

  8 juni 2016

  Georganiseerd door

  Product ID: 3199