1. Spanje
 2. Autonome gemeenschap Valencia
 3. Valencia
 4. Ciutat de les Arts i les Ciències

Valencia: Hemisferic, Wetenschapsmuseum en Oceanografic

Product ID: 229912
Bekijk gallery
Bezoek het complex van de Stad van de Kunst & Wetenschap met een ticket voor de Hemisferic, het Principe Felipe Wetenschapsmuseum en de Oceanografic. Bezoek de attracties in 1 dag of verdeel ze over 2 of 3 dagen met dit handige ticket.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte voucher vereist
Geldig 3 dagen
(vanaf het eerste gebruik)
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Gastheer of -vrouw
Spaans, Engels
Brochures
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Ontdekken de immense martieme wereld in het Oceanogràfic Center
 • Raak geïnpireerd en interageer met exposities in het Prins Felipe Wetenschapsmuseum
 • Ontspan terwijl je een van de vele IMAX-films in de Hemisferic Cinema kijkt
Volledige beschrijving
Bezoek de 3 belangrijkste bezienswaardigheden van de Stad van Kunst en Wetenschap voor een aantrekkelijke prijs met dit combiticket. Met je ticket krijg je toegang tot het  Oceanografic Center, het Príncipe Felipe   Wetenschapsmuseum en de bioscoop Hemisferic. Bezoek de attracties in de gewenste volgorde binnen 1 tot 3 dagen, maar houd er rekening mee dat je dezelfde attractie niet op verschillende dagen kunt bezoeken.

Begin bijvoorbeeld met een bezoek aan het   Oceanogràfic Center, een van de grootste aquaria ter wereld met meer dan 500 soorten zeedieren. Het gebouw is gelegen in de verbazingwekkende Stad van Kunst en Wetenschap en is ontworpen door Felix Candela in de vorm van een waterlelie. Ontdek de maritieme milieus van onder meer de Noordpool en de Rode Zee, met zeedieren uit alle oceanen en een onderwaterrestaurant. De bovenste verdieping met openluchttentoonstellingen is omringd door een prachtig meer, bewoond door aalscholvers, pelikanen en  flamingo's. De onderste verdieping herbergt de grootste aquaria van Europa, vol vertegenwoordigers van de vele maritieme ecosystemen van de wereld. Deze   omvatten beloega's, walrussen, kwallen, zeeleeuwen en haaien. En mocht je zin hebben in een kleine pauze: bezoek het onderwaterrestaurant!

Ga dan naar het Príncipe Felipe   Wetenschapsmuseum,   een interactief museum waar je de wetenschap kunt aanraken en voelen. Aan de voorzijde van een auditorium met plaats voor maximaal 50 personen, zal je haar letterlijk te berge rijzen als een enigszins excentrieke uitvinder je de fysische principes van elektriciteit laat zien.

Tot slot heb je toegang tot de  Hemisfèric, die werd  ingehuldigd in 1998 als eerste gebouw in de Stad van Kunst en Wetenschap dat de deuren opende voor het publiek. Het is een spectaculaire constructie ontworpen door Santiago Calatrava met een eivormig dak dat meer dan 100 meter lang is en de grote bol huist die een 3D projectieruimte vormt. Kies een film uit de gevarieerde catalogus die documentaires, kinderfilms en alles ertussenin bevat. Controleer de billboard voor de verschillende films en tijden. Zodra je aankomt in de Stad van Kunst en Wetenschap kun je regelen welke film je wil kijken.
Inbegrepen
 • Entree voor de 3 attracties
 • Een spectaculaire dolfijnenshow bij het Oceanogràfic Center
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Vervoer

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Je kunt je GYG-voucher inwisselen de ticketkantoren van Oceanogràfic, Hemisferic of het Wetenschapsmuseum.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Niet toegestaan
 • Huisdieren
Goed om te weten
• Príncipe Felipe Science Museum openingstijden: Laagseizoen (7 januari - 21 maart en 14 oktober - 19 december) - 10:00 - 18:00 uur (maandag - donderdag) en 10:00 - 19:00 uur (vrijdag - zondag): middenseizoen (2 januari - 6 januari, 25 maart - 30 juni, 9 september - 13 oktober en 23-30 december) - 10:00-19:00 uur: hoogseizoen (1 juli - 8 september) - 10:00 - 21:00 uur

Vanaf € 38,60 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,4 / 5
gebaseerd op 410 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,4/5
organisatie
4,4/5
prijs / kwaliteit
4,2/5
veiligheid
4,6/5

Georganiseerd door

VIAJES TRANSVIA TOURS, S.L.

Product ID: 229912