Toegangsticket

Valencia: toegangsticket Oceanogràfic

Valencia: toegangsticket Oceanogràfic

Vanaf € 31,90 per persoon

Verken het grootste zeeaquarium van Europa met een ticket voor L'Oceanogràfic in Valencia's Stad van Kunst en Wetenschap. Ontdek de maritieme milieus van onder meer de Noordpool en de Rode Zee, met zeedieren uit alle oceanen en een onderwaterrestaurant.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek het grootste aquarium van Europa
 • Verwonder je over zeeleeuwen, zaagvissen, pinguïns, walrussen en veel meer
 • Wandel door de ecosystemen van de maritieme wereld
 • Bekijk meer dan 45.000 dieren van meer dan 500 soorten
Volledige beschrijving
In de indrukwekkende Stad van de Kunsten en de Wetenschap ontdek je het grensverleggende aquarium van Valencia, L'Oceanogràfic – ontworpen door Felix Candela in de vorm van een waterlelie. Verken 2 verdiepingen, waarbij je op de bovenste verdieping, omringd door een prachtig meer en bewoond door aalscholvers, pelikanen en flamingo's, onder meer openluchttentoonstellingen vindt. De onderste verdieping herbergt de grootste aquaria van Europa, vol vertegenwoordigers van de vele maritieme ecosystemen van de wereld. Ga op reis door de Middellandse Zee, wereldwijde moerassen, de Noordpool, Antarctica, gematigde en tropische zeeën, wereldoceanen en zelfs de Rode Zee. Alleen het dolfinarium al bevat 24 miljoen liter water en is 10,5 meter diep. Hier bekijk je met eigen ogen het gedrag van meer dan 45.000 zeedieren, behorend tot 500 soorten, waaronder witte dolfijnen, walrussen, kwallen, zeeleeuwen en haaien. En mocht je zin hebben in een korte pauze, bezoek dan het onderwaterrestaurant (niet inbegrepen)!
Inbegrepen
 • Algemeen toegangsbewijs
 • Toegang tot alle exposities
 • Eventuele extra diensten
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • You must present either proof of full vaccination, proof of a Covid-19 infection in the past 6 months, or a negative test taken no more than 24 hours before the activity starts

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

L' Oceanogràfic Sea Life Center, Stad van Kunsten en Wetenschappen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Eten en drinken
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 2211 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,4/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Wij waren er op 9 oktober. Dit is een feestdag in Valencia e.o. en veel Spanjaarden zijn dan vrij en dus ook in Oceonografie.. Gevolg beredruk. Bij de snackcorners was het bijna een uur wachten voor je iets kon bestellen. Één medewerkster moest alles alleen doen. Bij de haaien moest je een uur wachten voordat je naar binnen kon en de dolfijnenshow was constant vol. Hier 2 uur wachten en in de rij staan.Het restaurant kon ook de drukte niet aan. Hier was duidelijk niet ingespeeld op drukte. Advies: GA NOOIT IN HET WEEKEND EN OP DAGEN DAT DE SPANJAARDEN VRIJ ZIJN. Het park zelf is verder wel mooi, aquaria ed mooi. Zonde van de vele wachttijden. Toegang was €33,- p.p. En dat is dan best stevig.

Verder lezen

11 oktober 2021

Prachtig aquarium. Idd een van de mooisten in Europa. Vooraf tickets gekocht zelfs met iDeal betaald via deze app. Dat was slim. Voorkwamen dat we in een lange rij moesten staan. Dus vooralbkopen. Er is ook een 65+ korting. We waren er op zaterdag. Ff vergeten dat het dan drukker is. Veel families met kinderen zijn er dan. Dus een ideaal uitstapje voor jong en oud.

Verder lezen

21 september 2021

In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!

17 februari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 59943