Valencia: toegangsticket voor Oceanogràfic

Valencia: toegangsticket voor Oceanogràfic

Vanaf € 31,30 per persoon

Verken het grootste zeeaquarium van Europa met een ticket voor L'Oceanogràfic in Valencia's Stad van Kunst en Wetenschap. Ontdek de maritieme milieus van onder meer de Noordpool en de Rode Zee, met zeedieren uit alle oceanen en een onderwaterrestaurant.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving
In de indrukwekkende Stad van Kunsten en Wetenschap ontdek je het grensverleggende aquarium van Valencia, L'Oceanogràfic – ontworpen door Felix Candela in de vorm van een waterlelie. Verken 2 verdiepingen, op de bovenste verdieping, omringd door een prachtig meer en bewoond door aalscholvers, pelikanen en flamingo's, vind je onder meer openluchttentoonstellingen. De onderste verdieping herbergt de grootste aquaria van Europa, vol vertegenwoordigers van de vele maritieme ecosystemen van de wereld. Ga op reis door de Middellandse Zee, wereldwijde wateren, de Noordpool, Antarctica, gematigde en tropische zeeën, wereldoceanen en zelfs de Rode Zee. Alleen het dolfinarium bevat al 24 miljoen liter water en is 10,5 meter diep. Hier bekijk je met eigen ogen het gedrag van meer dan 45.000 zeedieren, horend tot 500 soorten, waaronder witte dolfijnen, walrussen, kwallen, zeeleeuwen en haaien. En mocht je zin hebben in een kleine pauze: bezoek het onderwaterrestaurant (niet inbegrepen)!
Inbegrepen
 • Algemeen toegangsbewijs
 • Eventuele extra diensten
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Onderstaande gegevens kunnen veranderen als je je huidige keuzes aanpast:

  Trefpunt

  L' Oceanogràfic Sea Life Center, Ciutat de les Arts i les Ciències, Avenida del Profesor López Piñero, 7 46013, Valencia

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Huisdieren
  • Eten en drinken
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 1739 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,1/5
  • dienstverlening
   4,4/5
  • organisatie
   4,3/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!

  17 februari 2020

  Geprint inkom ticket

  Zowel op smartphone als een geprint inkom-ticket was niet voldoende om gewoon binnen te geraken. We werden alsnog doorverwezen naar de kassa. Wel jammer, wat via de site zo reclame gemaakt van “ om wachttijden “ te voorkomen graag geprinte tickets. En er waren nog mensen met hetzelfde probleem. Dus toch aanschuiven aan de kassa. Spijtige zaak.

  Verder lezen

  27 juli 2019

  Leuk om te zien op de beschimmelde broodjes van de hotdogs na

  Ik zag nadat ik besteld had dat het personeel iets van de broodjes afkrabde en dacht al dat het schimmel zou zijn. Wat een schoften, je kind zal er maar van eten en ziek worden op je vakantie. Had echter niet verwacht dat de broodjes die op de counter lagen ook beschimmeld zouden zijn aan de onderkant. Gelukkig controleerde ik het en heb er een foto van gemaakt die binnenkort op google reviews te bewonderen zal zijn. Oceanografic, een geweldige ervaring op het eten na!! Let dus goed op

  Verder lezen

  24 juli 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 59943