Valencia: toegangsticket voor Oceanogràfic

Valencia: toegangsticket voor Oceanogràfic

Vanaf $37,40 per persoon

Verken het grootste zeeaquarium van Europa met een ticket voor L'Oceanogràfic in Valencia's Stad van Kunst en Wetenschap. Ontdek de maritieme milieus van onder meer de Noordpool en de Rode Zee, met zeedieren uit alle oceanen en een onderwaterrestaurant.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek het grootste aquarium van Europa
 • Verwonder je over zeeleeuwen, zaagvissen, pinguïns, walrussen en veel meer
 • Wandel door de ecosystemen van de maritieme wereld
 • Bekijk meer dan 45.000 dieren van meer dan 500 soorten
Volledige beschrijving
In de indrukwekkende Stad van Kunsten en Wetenschap ontdek je het grensverleggende aquarium van Valencia, L'Oceanogràfic – ontworpen door Felix Candela in de vorm van een waterlelie. Verken 2 verdiepingen, op de bovenste verdieping, omringd door een prachtig meer en bewoond door aalscholvers, pelikanen en flamingo's, vind je onder meer openluchttentoonstellingen. De onderste verdieping herbergt de grootste aquaria van Europa, vol vertegenwoordigers van de vele maritieme ecosystemen van de wereld. Ga op reis door de Middellandse Zee, wereldwijde wateren, de Noordpool, Antarctica, gematigde en tropische zeeën, wereldoceanen en zelfs de Rode Zee. Alleen het dolfinarium bevat al 24 miljoen liter water en is 10,5 meter diep. Hier bekijk je met eigen ogen het gedrag van meer dan 45.000 zeedieren, horend tot 500 soorten, waaronder witte dolfijnen, walrussen, kwallen, zeeleeuwen en haaien. En mocht je zin hebben in een kleine pauze: bezoek het onderwaterrestaurant (niet inbegrepen)!
Inbegrepen
 • Algemeen toegangsbewijs
 • Eventuele extra diensten
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

L' Oceanogràfic Sea Life Center, Ciutat de les Arts i les Ciències, Avenida del Profesor López Piñero, 7 46013, Valencia

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Eten en drinken
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 / 5

gebaseerd op 1678 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4.4/5
 • organisatie
  4,3/5
Sorteren op

In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!

17 februari 2020

Geprint inkom ticket

Zowel op smartphone als een geprint inkom-ticket was niet voldoende om gewoon binnen te geraken. We werden alsnog doorverwezen naar de kassa. Wel jammer, wat via de site zo reclame gemaakt van “ om wachttijden “ te voorkomen graag geprinte tickets. En er waren nog mensen met hetzelfde probleem. Dus toch aanschuiven aan de kassa. Spijtige zaak.

Verder lezen

27 juli 2019

Leuk om te zien op de beschimmelde broodjes van de hotdogs na

Ik zag nadat ik besteld had dat het personeel iets van de broodjes afkrabde en dacht al dat het schimmel zou zijn. Wat een schoften, je kind zal er maar van eten en ziek worden op je vakantie. Had echter niet verwacht dat de broodjes die op de counter lagen ook beschimmeld zouden zijn aan de onderkant. Gelukkig controleerde ik het en heb er een foto van gemaakt die binnenkort op google reviews te bewonderen zal zijn. Oceanografic, een geweldige ervaring op het eten na!! Let dus goed op

Verder lezen

24 juli 2019

Georganiseerd door

Product ID: 59943