Valencia Stad van Kunst dagvullende combinatie tickets
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek de ruimte en wetenschap met een dagvullend ticket naar Valencia's interactieve Principe Felipe Science Museum
  • Zie tentoonstellingen waar je moet aanraken en voelen om wetenschappelijke feiten te leren
  • Zie een excentrieke wetenschapper die je de principes van elektriciteit laat zien
  • Leer meer over klimaatverandering, biometrie en meer
  • Bekijk het indrukwekkende Hemisferic gebouw waar je 3D-animaties ziet
Overzicht
Ontdek de adembenemende Stad van Kunst en Wetenschap in Valencia met een gecombineerd dagticket naar het Principe Felipe Science Museum en Hemisfèric. Zie toparchitectuur en meer.
Wat te verwachten
Haal je voordeel uit de verschillende combiticket opties van de bezienswaardigheden in Valencia's Stad van Kunst en Wetenschap, gebouwd op de rievierbedding van de Turia en met architectuur van Santiago Calatrava en Félix Candela.

Het cultureel wetenschappelijk centrum maakt de wetenschap toegankelijker voor de massa met interactieve tentoonstellingen, het grootste aquarium van Europa en zelfs een onderwater restaurant.

Science Museum Príncipe Felipe
Dit authentieke gebouw -ontworpen door Santiago Calatrava- is een interactief museum met een interessante regel; het is verboden niet aan te raken, niet te voelen en niet te denken. Een van de tentoonstellingen waar je wordt uitgenodigd om aan te raken, te voelen en te denken is het Elektriciteits Theater. Aan de voorzijde van een auditorium, met plaats voor maximaal 50 personen, zal je haar letterlijk te berge rijzen als een enigszins excentrieke uitvinder je de fysische principes van elektriciteit laat zien.

Hemisfèric
De Hemisfèric werd ingehuldigd in 1998 en was het eerste gebouw in de Stad van Kunsten en Wetenschappen dat haar deuren opende voor het publiek. Het is een spectaculaire constructie ontworpen door Santiago Calatrava met een eivormig dak dat meer dan 100 meter lang is en de grote bol huist die een 3D projectie ruimte vormt.

Geniet van een 3D grootformaat film in de IMAX DOME, met inbegrip van digitale projecties, animatie en entertainment shows. De duur van elke film is 45-50 minuten. Zie animaties alsof ze recht voor je neus staan.
Inbegrepen
  • Gecombineerd ticket op basis van je keuze
Trefpunt

Stad van Kunsten en Wetenschappen (Ciudad de las Artes y las Ciencias), Avenida del Profesor López Piñero, 7 46013 - Valencia De Stad van Kunsten en Wetenschappen ligt op slechts enkele minuten van het centrum van Valencia (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Print je GetYourGuid voucher uit en toon deze bij de kassa om toegang te verkrijgen
• Príncipe Felipe Science Museum: Laagseizoen (7 januari - 21 maart en 14 oktober - 19 december) - 10:00 - 18:00 uur (maandag - donderdag) en 10:00 - 19:00 uur (vrijdag - zondag): midden seizoen (2 januari - 6 januari, 25 maart - 30 juni, 9 september - 13 oktober en 23-30 december) - 10:00-19:00 uur: hoogseizoen (1 juli - 8 september) - 10:00 - 21:00 uur

Vanaf € 12,60 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (174 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Ciudad de las Artes y las Ciencias

Product ID: 37027