Hop on, hop off-tour

Valencia: 48-uursticket hop on, hop off-bus & L'Oceanogràfic

Valencia: 48-uursticket hop on, hop off-bus & L'Oceanogràfic

Activiteitenaanbieder: VIAJES TRANSVIA TOURS, S.L.

Vanaf € 44 per persoon

Verken de stad per dubbeldeskbus, met een handig hop on, hop off-ticket dat 48 uur lang geldig is. Bezoek het L'Oceanogràfic, een van de grootste aquaria ter wereld. Bekijk een ongelooflijke dolfijnen-show die in de prijs is inbegrepen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geldig 2 dagen
vanaf het eerste gebruik
Audiogids inbegrepen
Engels, Spaans, Frans, Duits, Russisch, Italiaans, Portugees, Japans, Chinees
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken de stad met een 48-uursticket voor de hop on, hop off-bus
 • Ontdek het L'Oceanogràfic, een van de grootste aquaria ter wereld
 • Luister naar de informatieve audiogids in de bus in 10 talen
Volledige beschrijving
Met dit gecombineerde ticket profiteer je van een handige hop-on-hop-off bustour door de stad Valencia in een dubbeldekker sightseeingbus. Er zijn 17 haltes en je kunt met beide lijnen in- en uitstappen bij alle haltes in de stad voor een geldigheidsduur van 48 uur. Stap uit bij een halte die alle belangrijke bezienswaardigheden van Valencia beslaat. Terwijl je door de stad vaart, luister je naar de audiogids in een van de 10 beschikbare talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Japans, Valenciaans en Russisch. Stap uit bij de halte "Route B Valencia marítima" om het beroemde Oceanografic Center te ontdekken, een van de grootste aquaria ter wereld met meer dan 500 soorten verschillende dieren. Mis de spectaculaire dolfijnenshow niet die bij uw ticketprijs is inbegrepen.
Inbegrepen
 • 48-uurs busticket
 • Koptelefoon om de audiogids te beluisteren
 • Entreebewijs voor het L'Oceanogràfic aquarium
 • Toegang tot de dolfijnen-show
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Roken
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 205 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3,3/5
 • Vervoer
  4/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik raad aan om in elke stad de toeristenbus te nemen! Het is het beste om de geschiedenis van elke site te kennen !! En het beste om door alle bezienswaardigheden te reizen !! Omdat je kunt uitstappen en drinken wanneer je maar wilt! ! Het dient u als een bus/taxi!!

16 februari 2022

De hop on, hop off bus is goed om op je eerste dag een rondrit Valencia te doen zodat je een overzicht hebt wat de bezienswaardigheden zijn. Bij de eerste opstap halte zijn we correct geholpen door de chauffeur met de gereserveerde tickets via Get Your Guide. Maak best geen gebruik om er op en af te stappen want je staat een half uur tot 3 kwartier te wachten aan de halte ( ondanks de gescande uurregeling aan de haltes) Je dag is op die manier meteen om! L'oceanogràfic is mooi meegenomen in het combi ticket, heel mooie aquaria!

Verder lezen

24 november 2021

Het oceanarium is fantastisch. Een prachtige dolfijnenshow. Er is veel te zien en te genieten. Het enige nadeel is het ontbreken van gedetailleerde instructies voor het genereren van kaartjes voor het aquarium. 1. Je moet eerst de QR-code omzetten in een buskaartje in de bus met een aardige chauffeur. 2. Na het scannen van de QR-code door uw chauffeur, ontvangt u een kaart met een link, login en wachtwoord naar de website waar, door het invoeren van de voor- en achternaam van de datum van binnenkomst in het aquarium en het ID-nummer, een QR-code gegenereerd om het aquarium binnen te gaan. 3. Download deze code en haast je naar de toegangspoort van het oceanarium. 4. ZONDER INTERNETTOEGANG DOET U HET HELEMAAL NIET. De rest is geweldig. De bus heeft een goede route naar de belangrijkste bezienswaardigheden. Er zijn echter geen routes en draaiuren. Je moet bij de bushalte de QR-code scannen met een link naar de website, de routes en uren staan daar. De bus rijdt van 10:00 uur tot midderna

Verder lezen

19 oktober 2021

Product ID: 230142