Toegangsticket

Valencia: ticket Oceanogràfic

Valencia: ticket Oceanogràfic

Vanaf € 33,70 per persoon

Verken het grootste zeeaquarium van Europa met een ticket voor L'Oceanogràfic in Valencia's Stad van Kunst en Wetenschap. Ontdek de maritieme milieus van onder meer de Noordpool en de Rode Zee, met zeedieren uit alle oceanen en een onderwaterrestaurant.

Over dit ticket

Annuleringsbeleid
Deze activiteit is niet-restitueerbaar
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Ontdek het grootste aquarium van Europa
 • Verwonder je over zeeleeuwen, zaagvissen, pinguïns, walrussen en veel meer
 • Wandel door de ecosystemen van de maritieme wereld
 • Bekijk meer dan 45.000 dieren van meer dan 500 soorten
Volledige beschrijving
In de indrukwekkende Stad van de Kunsten en de Wetenschap ontdek je het grensverleggende aquarium van Valencia, L'Oceanogràfic – ontworpen door Felix Candela in de vorm van een waterlelie. Verken 2 verdiepingen, waarbij je op de bovenste verdieping, omringd door een prachtig meer en bewoond door aalscholvers, pelikanen en flamingo's, onder meer openluchttentoonstellingen vindt. De onderste verdieping herbergt de grootste aquaria van Europa, vol vertegenwoordigers van de vele maritieme ecosystemen van de wereld. Ga op reis door de Middellandse Zee, wereldwijde moerassen, de Noordpool, Antarctica, gematigde en tropische zeeën, wereldoceanen en zelfs de Rode Zee. Alleen het dolfinarium al bevat 24 miljoen liter water en is 10,5 meter diep. Hier bekijk je met eigen ogen het gedrag van meer dan 45.000 zeedieren, behorend tot 500 soorten, waaronder witte dolfijnen, walrussen, kwallen, zeeleeuwen en haaien. En mocht je zin hebben in een korte pauze, bezoek dan het onderwaterrestaurant (niet inbegrepen)!
Inbegrepen
 • Algemeen toegangsbewijs
 • Toegang tot alle exposities
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Toon uw voucher bij de ingang van L' Oceanogràfic.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Het tijdslot dat bij het uitchecken wordt getoond, is het tijdstip waarop het park opengaat. Na 10.00 uur kun je het park op elk moment betreden
 • Het Oceanogràfic is dagelijks geopend van zondag tot vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur
 • Van 3 december tot 10 december 2022 heeft de Oceanogràfic verlengde openingstijden van 10:00 tot 20:00 uur
 • Op 24 en 31 december 2022 zal Oceanogràfic uitzonderlijk open zijn van 10u tot 16u
 • Op 25 december 2022 zal Oceanogràfic uitzonderlijk open zijn van 12u tot 18u
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 2662 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,4/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het was de eerste activiteit die ik in Valencia deed, het was een leuke manier om de reis te beginnen. Ik wilde in de buurt zijn omdat ik fan was van Doctor Who en Westworld (aangezien afleveringen van de show daar zijn opgenomen vanwege de futuristische uitstraling). Ik zou willen voorstellen om verschillende activiteiten in de omgeving op te zoeken, ik heb het gemist om naar een planetarium te gaan omdat ik me alleen aan excursiewebsites hield.

Verder lezen

16 september 2022

Structuur geplaatst in een prachtige architecturale context, zeer goed beheerd. Het personeel is aardig en vriendelijk, en de missie van de oceanografische stichting is een aanwinst voor alle mensen die er werken, zoals onderzoekers, dierencuratoren, enz. Ik raad ten zeerste aan om je kaartje van tevoren te kopen om de lange rijen bij de kassa te vermijden en snel naar binnen te gaan.

Verder lezen

10 september 2022

we gingen rond op de site met de audiogids, maar we gebruikten hem heel weinig omdat het te moeilijk werd om de soorten te lokaliseren en hun beschrijving op het scherm te zoeken. we bleven twee en een half uur, maar menselijkerwijs zou het voor een fatsoenlijk bezoek meer tijd kosten, het ideaal zou een bezoek in twee fasen zijn, beter met een metgezel die in ieder geval de belangrijkste dingen beschrijft.

Verder lezen

8 september 2022

Product ID: 413877