Toegangsticket

Valencia: ticket voor wetenschapsmuseum Principe Felipe

Valencia: ticket voor wetenschapsmuseum Principe Felipe

Vanaf € 8,70 per persoon

Ontdek de wereld van de wetenschap en het heelal met een dagticket voor Valencia's interactieve wetenschapsmuseum Principe Felipe. Raak voorwerpen aan en leer wetenschappelijke feiten kennen in de baanbrekende Stad van Kunsten en Wetenschappen.

Over dit ticket

Annuleringsbeleid
Deze activiteit is niet-restitueerbaar
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Ontdek de wereld van ruimte en wetenschap in het wetenschapsmuseum Principe Felipe
 • Raak en voel tentoonstellingen en leer wetenschappelijke feiten in een prachtige omgeving
 • Bekijk een excentrieke wetenschapper die je de principes van elektriciteit laat zien
 • Kom meer te weten over klimaatverandering, biometrie en meer
Volledige beschrijving
Kom op een interactieve, informatieve en onderhoudende manier meer te weten over wetenschap en het heelal met een dagticket voor het Principe Felipe Wetenschapsmuseum in Valencia's baanbrekende Stad van Kunsten en Wetenschappen. Het gebouw is ontworpen door Santiago Calatrava in de vorm van een walvisskelet en is gemaakt om wetenschap en technologie op een onderhoudende manier dichter bij het publiek te brengen. Het motto is 'Verboden niet aan te raken, niet te voelen en niet te denken.' Een van de tentoonstellingen waar je wordt uitgenodigd om aan te raken, te voelen en te denken is het Elektriciteitstheater. Aan de voorzijde van een auditorium met plaats voor maximaal 50 personen rijst je haar letterlijk te berge als een ietwat exentrieke uitvinder je de fysische principes van elektriciteit laat zien. Ontdek meer dan 40.000 vierkante meter van het wetenschapsmuseum Principe Felipe en kom meer te weten over concepten als klimaatverandering, surveillance technologie en biometrie, allemaal in eenvoudig te begrijpen taal.
Inbegrepen
 • Entree, inclusief toegang tot alle tentoonstellingen
 • Rondleidingen met gids
 • Aanvullende activiteiten

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Laat je voucher zien bij de ingang van Ciudad De Las Artes y Las Ciencias. De Stad van Kunsten en Wetenschappen bevindt zich in de stad Valencia, op slechts een paar minuten van het centrum.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 •  Entreeprijsvoorwaarden: verlaagd tarief van toepassing voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen gratis mee.
 • Openingstijden wetenschapsmuseum Príncipe Felipe: laagseizoen (7 januari - 21 maart en 14 oktober - 19 december) 10:00-18:00 uur (maandag tot donderdag), 10:00-19:00 uur (vrijdag tot zondag). Middenseizoen (2 januari - 6 januari, 25 maart - 30 juni, 9 september - 13 oktober en 23-30 december), 10:00 tot 19:00 uur. Hoogseizoen (1 juli - 8 september) 10:00-21:00 uur.
 • Let op: studentenkorting geldt voor bezitters van de EURO 26-pas.
 • Vanwege het jubileum van het museum krijg je als je in het jaar 2000 geboren bent, gratis toegang tot het museum. Kom met legitimatie naar het loket om je ticket op te halen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,1 /5

gebaseerd op 263 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4/5
 • organisatie
  4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Super museum, namelijk voor de kinderen onder de 6 jaar weinig voor hen na de omgeving en zo kleurrijk, speels dat het gemakkelijk is om de initiële activiteit af te leiden om het leuk te maken en dus de tentoonstelling voort te zetten ... Voor meer dan 6 jaar oud zie 8 jaar oud het is toegankelijk, zelfs als het jammer is dat het museum niet volledig in het Frans is vertaald, wat uitleg ingewikkeld maakt ... Namelijk mogelijkheid om broodjes te nemen, drankjes om een ?? lunchpauze ... Toilet, kinderspeelplaats mogelijkheid om een hele ochtend door te brengen, middag of hele dag te zien ... Geen zorgen als je stopt bij elk bord ...

Verder lezen

3 november 2019

Heel mooi maar ...

Heel mooi. Mijn vriend en ik bezochten het Science Museum op de tweede dag van onze vakantie. We waren er tevreden mee. Het museum is modern en avant-garde. Er zijn tal van 'spellen' voor kinderen die met de wetenschap te maken hebben, daarom leek het zeer geschikt voor met name gezinnen. Wat ik wil benadrukken is dat het niets benijdenswaardig is in het Wetenschapsmuseum in Milaan, dat veel beter is ondanks dat het geen moderne structuur is zoals de Valenciaanse "broer".

Verder lezen

25 augustus 2018

EEN IDYLISCHE PLAATS

Deze plaats bracht me heel goede herinneringen aan een bezoek dat ik lang geleden maakte, toen ik 11 jaar oud was. En hij is teruggekeerd om zijn inhoud te vervullen, om een goede tijd te hebben, om te leren, die waardeert wat de stad Valencia en het sociale werk La Caixa doet om deze vilgueria bij de mensen te brengen. Ik zou niet weten hoe ik moet beschrijven hoe ik me op die plek voel, zoals veel andere mensen, stel ik me voor ... als je er bent, vergeet je alles verkeerd en overweeg je de architecturale gevel met de museumzaal, de gebrandschilderde ramen en de omgeving met meren en parken . We moeten ook de rest van het complex vertellen, beginnend met de Hemisferic en eindigend met de Agora die de rest vertelt ... Conclusie van deze mening, een onvergetelijke ervaring die je moet ervaren.

Verder lezen

25 juli 2017

Product ID: 414583