Valencia
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Valencia Vervoer: Onze meest aanbevolen

Valencia: 24, 48 of 72 uurse Valencia Tourist Card

1. Valencia: 24, 48 of 72 uurse Valencia Tourist Card

Met de Valencia Tourist Card kun je onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer en krijg je ook aantrekkelijke kortingen tot 25% voor verschillende tours Ontvang kortingen tot 50% in geselecteerde musea, vrijetijdsactiviteiten, winkels en restaurants voor 24, 48 of 72 uur. Als openbaar vervoerbewijs is je pas geldig voor het stedelijk gebied van Valencia, bus- en tramzone A en metrozone ABCD en voor de treinverbinding Valencia - Luchthaven - Valencia (L3, L5).   Deelnemende bedrijven en winkels waar je kortingen kunt krijgen op vertoon van je Valencia Tourist Card kun je herkennen aan een sticker op de deur De kaart is actief bij het eerste gebruik van het openbaar vervoer of via een van de 42 scanners, verspreid over de stad. Indien dit niet mogelijk is, kan de kaart op elk gebruikspunt worden gevalideerd door het opschrijven van de verloopdatum van de kaart met een inktpen. Een geldig identiteitsbewijs met foto of paspoort moet worden getoond, zodat kinderen hun eigen Valencia Tourist Card kunnen ontvangen.

...
Valencia: privétransfer enkele reis van/naar de luchthaven

2. Valencia: privétransfer enkele reis van/naar de luchthaven

Zorg ervoor dat je reis naar Valencia probleemloos verloopt met een handige privétransfer enkele reis van of naar de luchthaven van Valencia (VLC). Kies uit 2 voertuigopties die het best bij je groepsgrootte passen. Voor groepen van 4 passagiers of minder kun je kiezen uit een sedan met plaats voor 4 stuks bagage met standaardafmetingen. Voor groepen tot 7 passagiers, kies je de minibus, met plaats voor 7 stuks bagage met standaardafmetingen. Op de dag van vertrek word je in de aankomsthal van de luchthaven opgewacht door je professionele chauffeur. Laat je helpen met je bagage en stap dan in je voertuig. Leun achterover, ontspan, en geniet van de rit terwijl je naar je bestemming wordt gebracht.

...
Benidorm: de geschiedenis van Valencia & Vanguard privétour

3. Benidorm: de geschiedenis van Valencia & Vanguard privétour

Na de kennismaking met je privégids bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken, en in welke volgorde. Je kunt je eerste bezoek brengen aan The City of Arts and Science, een futuristische stad ontworpen door Santiago Calatrava in de rivierbedding van de Turia. Voordat je het historische stadscentrum bereikt, ontdek je tijdens de rit eerst de omgeving van America's Cup, de Colón-markt, de arena voor stierenvechten in Valencia, het treinstation en het stadhuis. Wandel naar de centrale markt , die met zijn modernistische ontwerp gezien wordt als meesterwerk, maar waar je ook het stadse leven in volle glorie kunt aanschouwen. Het winkelend publiek slaat hier hun verse vis, vlees, groenten en fruit en nog veel meer in. Sluit de rondleiding af met een indrukwekkend uitzicht op de kathedraal. Bewonder de combinatie van gotische, romaanse, barokke en neoklassieke elementen voordat je naar het plein Plaza de la Virgen wandelt, waar je de prachtige basiliek van binnen kunt bewonderen.  Krijg van je privégids de beste tips zodat je daarna zelf op ontdekking kunt gaan in deze prachtige stad aan de kust, die zijn naam geeft aan de gehele oostelijke provincie.

...

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Must have! Ideaal en kostenbesparend, erg veel gebruik van gemaakt, zorgt dat je werkelijk overal kan komen in korte tijd!

Heel handig,echt een aanrader.Gelijk op het vliegveld opgehaald (exit ,nog binnen gebouw,naar links achter de lift!)

ZEER GEMAKKELIJK EN EEN ZEER REDELIJKE PRIJS ... MAAKT HET LEVEN GEMAKKELIJKER OM IN DE STAD TE VERPLAATSEN

Handig voor reizen met tram en bus, kortingen bij diverse attracties

Zeer goed voor het openbaar vervoer en je kunt er veel beleven.