Valencia
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Valencia Vervoer: Onze meest aanbevolen

 • Privé enkele reis transfer van/naar de luchthaven van Valencia

  1. Privé enkele reis transfer van/naar de luchthaven van Valencia

  Zorg ervoor dat uw reis in Valencia probleemloos verloopt met een handige privétransfer van en naar Valencia Airport (VLC). Kies uit 2 voertuigopties die het beste bij uw maatbehoeften passen. Kies voor groepen van 4 passagiers of minder uit een sedan die geschikt is voor 4 stuks bagage van standaardformaat. Kies voor groepen van maximaal 7 passagiers de minivan-optie die geschikt is voor 7 stuks bagage van standaardformaat. Geniet op de reisdag van een meet & greet-service van uw professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Laat u helpen met uw bagage en stap dan in uw voertuig. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

 • Valencia Privé Stad Transfers

  2. Valencia Privé Stad Transfers

  De start van elke vakantie kan een stressvolle ervaring zijn als het begint met het gedoe van het vinden van het vervoer op de luchthaven. Met deze transfer service kunt u reizen van en naar de luchthaven van Valencia, Seaport, Treinstation, Congrescentrum naar elke locatie binnen 15 km van de pick-up locatie, het starten van uw vakantie in stijl. Deze service is ideaal voor kleine groepen toeristen, zakenmensen of studenten op zoek naar een eenvoudige en handige manier om op hun bestemming te krijgen zonder te hoeven maken over taalbarrières, extra bagage of flinke taxitarieven. Een ervaren, geüniformeerde chauffeur zal wachten om te ontmoeten en begroeten u op de afgesproken tijd en locatie. Voor uw gemak kunt u uw transfer selecteren, afhankelijk van het aantal gasten die reizen met een 2 zakken per gast vergoeding.

 • Benidorm: de geschiedenis van Valencia & Vanguard privétour

  3. Benidorm: de geschiedenis van Valencia & Vanguard privétour

  Na de kennismaking met je privégids bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken, en in welke volgorde. Je kunt je eerste bezoek brengen aan The City of Arts and Science, een futuristische stad ontworpen door Santiago Calatrava in de rivierbedding van de Turia. Voordat je het historische stadscentrum bereikt, ontdek je tijdens de rit eerst de omgeving van America's Cup, de Colón-markt, de arena voor stierenvechten in Valencia, het treinstation en het stadhuis. Wandel naar de centrale markt , die met zijn modernistische ontwerp gezien wordt als meesterwerk, maar waar je ook het stadse leven in volle glorie kunt aanschouwen. Het winkelend publiek slaat hier hun verse vis, vlees, groenten en fruit en nog veel meer in. Sluit de rondleiding af met een indrukwekkend uitzicht op de kathedraal. Bewonder de combinatie van gotische, romaanse, barokke en neoklassieke elementen voordat...

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.