Kies data
Valencia

Vervoer

Valencia Vervoer: Onze meest aanbevolen

Valencia: 24, 48 of 72 uurse Valencia Tourist Card

1. Valencia: 24, 48 of 72 uurse Valencia Tourist Card

Met de Valencia Tourist Card kun je onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer en krijg je ook aantrekkelijke kortingen tot 25% voor verschillende tours Ontvang kortingen tot 50% in geselecteerde musea, vrijetijdsactiviteiten, winkels en restaurants voor 24, 48 of 72 uur. Als openbaar vervoerbewijs is je pas geldig voor het stedelijk gebied van Valencia, bus- en tramzone A en metrozone ABCD en voor de treinverbinding Valencia - Luchthaven - Valencia (L3, L5).   Deelnemende bedrijven en winkels waar je kortingen kunt krijgen op vertoon van je Valencia Tourist Card kun je herkennen aan een sticker op de deur De kaart is actief bij het eerste gebruik van het openbaar vervoer of via een van de 42 scanners, verspreid over de stad. Indien dit niet mogelijk is, kan de kaart op elk gebruikspunt worden gevalideerd door het opschrijven van de verloopdatum van de kaart met een inktpen. Een geldig identiteitsbewijs met foto of paspoort moet worden getoond, zodat kinderen hun eigen Valencia Tourist Card kunnen ontvangen.

Valencia: privédagtour Xàtiva

2. Valencia: privédagtour Xàtiva

Verken de majestueuze stad Xátiva tijdens deze privédagtour en leer over zijn rijke geschiedenis. Ontdek hoogtepunten van deze geboorteplaats van de Borgia-pausen, zoals het historische centrum, de Santa Maria Collegiale Kerk, het Xátiva-kasteel en meer. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, kun je ontspannen in een privéauto terwijl je deskundige gids interessante feiten vertelt over de plaatsen die je gaat bezoeken. Het historische centrum van Xátiva geeft je het gevoel alsof je een reis naar het verleden bent, met straten vol met religieuze, burgerlijke en lokale gebouwen die echte middeleeuwse architecturale juweeltjes zijn. Ga naar de Plaza de la Trinidad, gedomineerd door middeleeuwse gebouwen en monumenten, zoals paleizen en kloosters. Zie de prachtige koninklijke fontein van de Drie-eenheid in het midden. Deze structuur in Valenciaanse gotische stijl is een van de weinige openbare fonteinen die nog intact is in Spanje. Ontdek de collegiale kerk van Santa Maria, gebouwd boven een oude moskee als symbool van de triomf van het christendom. Dit hoogtepunt van de stad zit vol met ongelooflijke architectonische details, met barokke en gotische stijlen. Bezoek het Xátiva-kasteel, een van de belangrijkste forten van de Kroon van Aragon, met zijn indrukwekkende buitenkant. Bekijk andere hoogtepunten van de stad, zoals het Alexander VI-plein, de Sint-Pieterskerk en het marktplein. Aan het einde van de rondleiding ga je terug naar Valencia, gevitaliseerd door de ongelooflijke bezienswaardigheden en cultuur van de tour.

Van Valencia: privéwandeling door Peñíscola

3. Van Valencia: privéwandeling door Peñíscola

Deze privétour naar Peniscola vanuit Valencia geeft je de mogelijkheid om de majestueuze zandstranden van het gebied te verkennen, die eruitzien als iets uit een ansichtkaart. Het is een rondleiding van 8 uur die volledig is gepland voor maximaal comfort. Om met de excursie te beginnen, kunt u het meest toegankelijke ontmoetingspunt voor u regelen, waar een privévoertuig met chauffeur u ophaalt. Vanaf daar rijdt u langs de Valenciaanse kust naar Peñiscola. Ervaar de lokale gebruiken en bewonder van dichtbij alle culturele, historische en architecturale erfenissen die de Carthagers, Grieken, Romeinen, Feniciërs, Byzantijnen en moslims in de stad hebben achtergelaten. Je bezoekt de oude stad, de Plaza de Armas, het kasteel van paus Luna, het museum van de zee en de vuurtoren van Peñiscola. Je hebt ook een ongelooflijk uitzicht op de Middellandse Zee, aangezien de stad op enorme kliffen ligt.

  • Citycards
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Vervoer in Valencia

Welke andere activiteiten dan Vervoer zijn de moeite waard in Valencia?

Wat zijn de beste Vervoer in Valencia?

Welke Vervoer in Valencia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Vervoer in Valencia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Heel praktisch inderdaad! Afgehaald bij de selfservice van de luchthaven van Valencia

Buitengewone guiding gecombineerd met het comfort van de taxi!!!!!

Super goed geregeld het OV. Ik zou het iedereen aanraden.

heel erg makkelijk gratis reizen met t openbaar vervoer

Ideaal als eerste kennismaking met de stad Valencia.