Kies data

Valencia Voor regenachtige dagen

Valencia Voor regenachtige dagen: Onze meest aanbevolen

Valencia: Palosanto Flamenco Show Ticket met drankje

1. Valencia: Palosanto Flamenco Show Ticket met drankje

Dompel jezelf onder in de Spaanse cultuur en muziek met dit ticket voor het Palosanto Flamenco-theater in Valencia. Reis naar het hart van een pittoreske buurt om een show te zien in een avant-garde maar traditionele flamenco-tablao. Toon je voucher bij de receptie en betreed een warme en gastvrije sfeer en een spectaculaire geluidsruimte. Pak je frisdrank, wijn of bier en ga zitten. Laat je omverblazen door de artistieke leiding van danseres Verónica Pulido. Laat je hart bonzen met de intensiteit van de dansers. Voel de sensatie van het horen van een ervaren muzikant die aan de snaren van een gitaar tokkelt. Laat je meevoeren door de cante jondo (diepe zang) zang van getalenteerde zangers. Blijf gerust na de voorstelling om de sfeer op te snuiven of om nog een drankje te kopen.

Valencia: ticket Oceanogràfic

2. Valencia: ticket Oceanogràfic

In de indrukwekkende Stad van de Kunsten en de Wetenschap ontdek je het grensverleggende aquarium van Valencia, L'Oceanogràfic – ontworpen door Felix Candela in de vorm van een waterlelie. Verken 2 verdiepingen, waarbij je op de bovenste verdieping, omringd door een prachtig meer en bewoond door aalscholvers, pelikanen en flamingo's, onder meer openluchttentoonstellingen vindt. De onderste verdieping herbergt de grootste aquaria van Europa, vol vertegenwoordigers van de vele maritieme ecosystemen van de wereld. Ga op reis door de Middellandse Zee, wereldwijde moerassen, de Noordpool, Antarctica, gematigde en tropische zeeën, wereldoceanen en zelfs de Rode Zee. Alleen het dolfinarium al bevat 24 miljoen liter water en is 10,5 meter diep. Hier bekijk je met eigen ogen het gedrag van meer dan 45.000 zeedieren, behorend tot 500 soorten, waaronder witte dolfijnen, walrussen, kwallen, zeeleeuwen en haaien. En mocht je zin hebben in een korte pauze, bezoek dan het onderwaterrestaurant (niet inbegrepen)!

Valencia: flamencoshow met diner bij La Bulería

3. Valencia: flamencoshow met diner bij La Bulería

Maak de beste flamencobeleving van Valencia mee. Ervaar deze cultplek voor flamenco, een van ’s werelds de mooiste muziekstijlen met een uitbundige artistieke, culturele en historische waarde. Verwacht een unieke ervaring, intens en onvergetelijk, in combinatie met het beste van de mediterrane keuken, opgediend in een prachtige ‘tablao’ met een intiem restaurant en een atmosfeer die tot de verbeelding spreekt. Voel de magische en oude charme van flamenco, dat overal ter wereld gewaardeerd wordt. Laat je charmeren door een intense flamencoshow. Met meer dan tien jaar professionele ervaring in de wereld van de flamenco en een authentieke restauratie hoopt deze 'tablao' een breed publiek te bereiken met de magie en oude charme van de flamenco.

Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

4. Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

Ontmoet je vriendelijke lokale gids in de oude stad en loop door de pittoreske straten van Valencia. Ontdek de schatten van de historische oude stad tijdens deze wandeling van 1 uur en bewonder de unieke mix van architecturale stijlen, die dateren uit de Romeinse, Moorse, barokke en gotische periode. Volg je gids naar de beroemdste pleinen van Valencia, zoals Plaza  de  la  Reina  en Plaza  de  la  Virgen, en leer over hun rijke geschiedenis. Bezoek vervolgens een van de verborgen juweeltjes van de oude stad, de kerk van San Nicolas, en bewonder het schitterende interieur en de spectaculaire fresco's. Later krijg je exclusieve toegang tot een historisch monument uit de 11e eeuw in het hart van de oude stad. Binnen kun je genieten van een heerlijk 10-gangen  tapas  menu met het beste van de Valenciaanse keuken en lokale producten. Geniet van een verscheidenheid aan bekroonde regionale wijnen die perfect samengaan met het eten.

Valencia: culinair diner & flamencoshow El Toro y la Luna

5. Valencia: culinair diner & flamencoshow El Toro y la Luna

Begin je ervaring met een overheerlijke maaltijd uit de Spaanse en mediterrane keuken. Kijk rond in het theater en bewonder de vele schilderijen en foto's van persoonlijkheden uit de Spaanse Gouden Eeuw, voetbal, en film waar dit flamenco-tablao mee volhangt. Maak je vervolgens klaar om de magie van de flamenco te voelen die komt met de ziel en het gehoor van elke artiest die optreedt. Aanschouw het talent en de ervaring van de artiesten, terwijl ze een Spaanse flamenco-voorstelling geven die je niet snel zult vergeten. Tijdens de show communiceer en werk je samen met de artiesten terwijl ze internationale en volksliederen zingen.

Valencia: ticket voor wetenschapsmuseum Principe Felipe

6. Valencia: ticket voor wetenschapsmuseum Principe Felipe

Kom op een interactieve, informatieve en onderhoudende manier meer te weten over wetenschap en het heelal met een dagticket voor het Principe Felipe Wetenschapsmuseum in Valencia's baanbrekende Stad van Kunsten en Wetenschappen. Het gebouw is ontworpen door Santiago Calatrava in de vorm van een walvisskelet en is gemaakt om wetenschap en technologie op een onderhoudende manier dichter bij het publiek te brengen. Het motto is 'Verboden niet aan te raken, niet te voelen en niet te denken.' Een van de tentoonstellingen waar je wordt uitgenodigd om aan te raken, te voelen en te denken is het Elektriciteitstheater. Aan de voorzijde van een auditorium met plaats voor maximaal 50 personen rijst je haar letterlijk te berge als een ietwat exentrieke uitvinder je de fysische principes van elektriciteit laat zien. Ontdek meer dan 40.000 vierkante meter van het wetenschapsmuseum Principe Felipe en kom meer te weten over concepten als klimaatverandering, surveillance technologie en biometrie, allemaal in eenvoudig te begrijpen taal.

Valencia: Flamencoshow in La Linterna met drankje

7. Valencia: Flamencoshow in La Linterna met drankje

Ontdek de Spaanse flamenco met een magische nacht van live dans, zang en gitaarmuziek. Laat de percussie en opwindende dansers je hart sneller doen kloppen in theater La Linterna in Valencia. Begeleid de voorstelling met het inbegrepen drankje. Neem plaats in het muziekcentrum La Linterna en begin aan een onvergetelijke muzikale reis. Kijk hoe 3-4 artiesten het podium betreden om de belangrijkste flamencovormen zoals bulerías, soleas en alegrías uit te voeren. Geniet van een regelmatig wisselend programma met verschillende getalenteerde artiesten uit Valencia, Jerez, Sevilla, Madrid en Barcelona. Verdwaal in een authentieke Spaanse kunstvorm onder het genot van een verfrissend drankje.

Valencia: Flamencoshow in El Toro y La Luna met een drankje

8. Valencia: Flamencoshow in El Toro y La Luna met een drankje

Bezoek El Toro y La Luna voor een spannende Flamencoshow met een toegangsbewijs. Wandel langs de schilderijen en foto's langs de muren van het theater, voel de flamencomuziek je betoveren en geniet van een drankje tijdens de show. Ga het theater binnen en begeef je naar je stoel, langs schilderijen en foto's van beroemde persoonlijkheden uit de Gouden Eeuw, voetbal en films die aan de muren hangen. Leun achterover, ontspan en geniet van de show. Tik met je voeten op de snelle volksdansen en voel de magie van de langzaam bewegende ballads in deze traditionele flamencoshow. Terwijl je kijkt, interactie hebt en samenwerkt met de artiesten terwijl ze internationale en Spaanse volksliederen zingen.

Ciutat de les Arts i les Ciències, wijn & tapas op het dak

9. Ciutat de les Arts i les Ciències, wijn & tapas op het dak

Leer tijdens je bezoek aan Valencia een van de populairste bezienswaardigheden van de stad kennen en dompel jezelf dan onder in een uitstekende en originele gastronomische ervaring. Deze 4 uur durende excursie begint met een rondleiding door Ciutat de les Arts i les Ciències. Dit is een gebouwencomplex bestaande uit een operahuis, een museum, een bioscoop, een planetarium en nog veel meer. De rondleiding is een uitgebreide architectonische en culturele ervaring en de groep bestaat uit maximaal 12 mensen, voor een zo'n persoonlijk mogelijke ervaring. Na de rondleiding begeef je je naar het dak waar je een panoramisch uitzicht op de stad Valencia ziet. Hier kun je genieten van een selectie bekroonde wijnen en tapas gemaakt van producten uit de buurt, en dat allemaal in combinatie met een spectaculair uitzicht van 270º op de skyline van Valencia en de Stad van de Kunst en Wetenschap zelf. Na afloop van de ervaring brengt je chauffeur je naar de volgende plek in de stad die je wilt verkennen. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen, dan helpen je gidsen je graag.

Valencia: San Nicolás, Zijdemuseum en Santos Juanes-kerk

10. Valencia: San Nicolás, Zijdemuseum en Santos Juanes-kerk

Haal alles uit je bezoek aan Valencia met een gecombineerd ticket voor 3 unieke plekken: het Zijdemuseum, de Nicolaaskerk en de kerk van los Santos Juanes, die ook wel bekendstaat als de 'Sint-Jan van de Markt', omdat hij naast de markt staat. In de 13e eeuw was dit plein al de belangrijkste open plek van de stad. Kom meer te weten over deze drie plekken met de inbegrepen audiogids, beschikbaar in 5 talen.  Na een ongelofelijke restauratie is het Zijdemuseum weer geopend en kun je de geschiedenis van het museum op een bijzondere manier gaan ontdekken. Spreek je over zijde, dan spreek je over het gouden tijdperk van Valencia, tijdens welke het landschap en de manier van leven in de stad voor eeuwen werd veranderd. Leer alle geheimen kennen van de Gremi de Velluters - de wevers van het zijdefluweel in Valencia - in het gebouw waar ze zich in de 15e eeuw vestigden: het gebouw dat tegenwoordig dienstdoet als het Zijdemuseum. Dankzij de audiogids kom je meer te weten over de ontdekking van zijde, het houden van zijdewormen, de manier waarop dit luxeproduct in de bijna 5000 weverijen in de stad werd geproduceerd en het succes van de zijdefabrieken in de 18e eeuw. De San Nicolás-kerk, een van de oudste parochies van Valencia, werd meer dan 700 jaar geleden gesticht. Dit oude, gotische godshuis werd eeuwen later gerenoveerd om het haar huidige uiterlijk te geven. Hier kun je de prachtige, barokke decoratie bewonderen die alle bezoekers verstelt doet staan. Ontdek het interieur dat versierd is met bijna 2000 m2 aan fresco's aan het plafond en sta versteld van deze 'Sixtijnse Kapel' van Valencia.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Meerdaagse tours
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Hop on, hop off-tours
  • Andere belevenissen
39 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Valencia

Welke topattracties zijn een must-see in Valencia?

Overzicht activiteiten in Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.606 beoordelingen

Een fantastische gids. Danny weet heel veel te vertellen en is een mensen mens. Ook erg geïnteresseerd in de mensen die met de tour mee zijn. Wij waren met 6 mensen in de groep( heel fijn). Bijzondere tour en het eten is heerlijk en op een heel bijzondere plek. Danny weet niet alleen veel over Valencia maar ook over het eten en de mooie wijnen die hierbij geschonken werden. Zeker een aanrader misschien wel een must!!!!!

We had a super evening with our host Olivia. Not only does she know a lot about the history of Valencia, she know the nice -not so familiar- spots in town and knows a whole lot about Spanish food and wine. We have done a lot of food tours (all over Europe) but this is the one you don’t want to miss. So book this one and ask for Olivia.

Het eten was zeer lekker maar kwam te snel opéén ,en de schow was perfect alleen te kort

Enthousiaste en professionele gids. Heerlijke wijnen en tapas. Heerlijk avondje uit zo.

Geweldig eten en bediening en de show was een ervaring