Valencia
Wijnproeverijen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Valencia Wijnproeverijen: Onze meest aanbevolen

 • Valencia: tour met wijnproeverij en tapas

  1. Valencia: tour met wijnproeverij en tapas

  Begin je avontuur in Valencia midden in het hart van de Oude Stad, waar je jouw vriendelijke en informatieve gids ontmoet. Jet jouw gids, een deskundige, lokale sommelier, geniet je van een pittoreske wandeling door de smalle straatjes. Wanneer je bij de Urban Winery bent aangekomen, krijg je een introductie op de kunst van het wijn proeven en krijg je de kans verschillende soorten wijn te proberen, samen met een heerlijke snack. Vervolgens gaat je ontdekkingstocht verder door de straten van Valencia, totdat je een lokale taverne bereikt hebt waar je kunt ontspannen en 5 verschillende tapas met 4 lokale wijnen kunt proberen. Tijdens de tour heb je de kans om met jouw lokale sommelier te praten, die je graag alles vertelt wat je wilt weten over lokale, Valenciaanse wijnen.

  Leerzaam, ook als je geen echte wijndrinker bent. Goede gids die zelf ook sommelier is en je weetjes over wijn leert, d de mooie plekjes laat zien die zelfs de inwoners amper weten. Vriendelijk, open, enthousiast vragen stelt en beantwoordt en de tijd neemt en geeft. Een bijzondere ervaring in wijn proeven, drinken, lekkere tapas. Geen overdreven lange wandeling, gewoon gezellig en zeker een aanrader. En de wijn die over is krijg je mee, als je met een klein clubje bent zoals wij.

 • Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

  2. Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

  Ontmoet je vriendelijke lokale gids in de oude stad en loop door de pittoreske straten van Valencia. Ontdek de schatten van de historische oude stad tijdens deze wandeling van 1 uur en bewonder de unieke mix van architecturale stijlen, die dateren uit de Romeinse, Moorse, barokke en gotische periode. Volg je gids naar de beroemdste pleinen van Valencia, zoals Plaza  de  la  Reina  en Plaza  de  la  Virgen, en leer over hun rijke geschiedenis. Bezoek vervolgens een van de verborgen juweeltjes van de oude stad, de kerk van San Nicolas, en bewonder het schitterende interieur en de spectaculaire fresco's. Later krijg je exclusieve toegang tot een historisch monument uit de 11e eeuw in het hart van de oude stad. Binnen kun je genieten van een heerlijk 10-gangen  tapas  menu met het beste van de Valenciaanse keuken en lokale producten. Geniet van een verscheidenheid aan bekroonde regionale w...

  Fantastische beleving. Goeie tocht door historisch centrum. Uitstekende wijnen en tapas ... een aanrader !!!!

 • Van Valencia: Utiel-Requena wijntour en traditionele lunch

  3. Van Valencia: Utiel-Requena wijntour en traditionele lunch

  Vertrekkend vanuit het centrum van Valencia ga je comfortabel naar het platteland op weg naar het wijnproducerende gebied Utiel-Requena. Eerst in de oude binnenstad van Requena bezoekt u een middeleeuwse ondergrondse wijnmakerij en leert u de traditionele manier van wijn maken. Daarna proeft u de producten van een lokale deli, inclusief de typische Requena droge worstjes. De tour gaat verder met een bezoek aan een familiebedrijf waar u kunt genieten van hun gastvrijheid, hun wijngaarden en wijnmakerij kunt bezoeken en natuurlijk hun beste wijnen kunt proeven. De laatste stop om de tour af te sluiten is in een typisch Spaans restaurant voor een fantastische lunch voordat je terugkeert naar Valencia.

  It was such an amazing day, hosted by lovely Valeria. We were very lucky to have a private tour! Beautiful landscape, tremendous wine, good food and a lovely guide made our day unforgettable! Thank you Valeria for sharing your knowledge and passion for wine with us!

 • Valencia: verrassingsbezoek aan wijnmakerij met wijnproeverij

  4. Valencia: verrassingsbezoek aan wijnmakerij met wijnproeverij

  Laat je een week voor deze unieke ervaring verrassen met het adres van het wijnhuis. Ontdek en proef de wijnen van de DO van een wijnmakerij, waarvan de locatie pas 24 uur van tevoren bekend wordt gemaakt. Bezoek een verrassende wijnmakerij in de provincie Valencia en geniet van het proeven van drie wijnen met de oorsprongsbenaming van de Valenciaanse Gemeenschap. Ga naar een regio die gewijd is aan de teelt van wijngaarden, waar wijnbouw deel uitmaakt van het leven van de lokale bevolking en de zorg voor de wijnstok een kunst is. Kom dichter bij een eeuwenoude traditie, begeleid in de wijnmakerij door een deskundige gids. Geniet van een gratis wandeling door de omgeving en een typische lunch in de regio, een unieke gastronomie gekenmerkt door de invloeden van verschillende culturen. De geschatte tijd van terugkeer naar Valencia is 17.00 uur. Mis de kans niet om te genieten van een da...

 • Valencia: stadstour met Tapas Shore Excursion

  5. Valencia: stadstour met Tapas Shore Excursion

  Ontmoet je gids in de haven van Valencia. Reis per privéauto naar de Stad van de Kunsten en Wetenschappen voor een rondleiding door dit futuristische complex. Breng een ontspannen uurtje door met het leren van de verhalen achter de structuren en bewonder de buitenkant van de moderne gebouwen. Reis vervolgens naar de historische oude binnenstad van Valencia, waar je gids de verhalen over de geschiedenis van de stad en het rijke architectonische aanbod zal delen. Ga door Mercado Central, de grootste voedselmarkt van Europa, en geniet van de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van dit bruisende centrum. Sluit de tour af in een van de oudste en meest karakteristieke ruimtes van Valencia, de historische Arabische muur. Dit is een van de belangrijkste locaties in de geschiedenis van de stad en was het punt van conflict tussen christenen en heidevelden daterend uit de 11e eeuw en het bewi...

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 109 beoordelingen

Wat een geweldige ervaring was deze rondleiding en tapas- en wijnproeverij! Een ontzettend lieve en leuk dame, Sofia, die onze rondleiding deed en de proeverij serveerde. De rondleiding was door de oude stad, heel leuk en interessant en aansluitend de proeverij waar wij met onze groep op een hele mooie en knusse privé locatie in de watten werden gelegd met heerlijke tapas en wijnen. Echt een aanrader voor iedereen die naar Valencia gaat. Je kreeg dubbel en dwars waar voor je geld. De ervaring heeft onze verwachtingen overtroffen!

Leerzaam, ook als je geen echte wijndrinker bent. Goede gids die zelf ook sommelier is en je weetjes over wijn leert, d de mooie plekjes laat zien die zelfs de inwoners amper weten. Vriendelijk, open, enthousiast vragen stelt en beantwoordt en de tijd neemt en geeft. Een bijzondere ervaring in wijn proeven, drinken, lekkere tapas. Geen overdreven lange wandeling, gewoon gezellig en zeker een aanrader. En de wijn die over is krijg je mee, als je met een klein clubje bent zoals wij.

Fantastische beleving. Goeie tocht door historisch centrum. Uitstekende wijnen en tapas ... een aanrader !!!!

Het was een leuke excursie, hoewel de jongen die de dingen een beetje droog van karakter uitlegde

geweldige aanbieding, hoewel de muziek aan dek een beetje te luid is.