Vallei van de Dadès

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Vallei van de Dadès

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 132 beoordelingen

Het mooiste deel van onze vakantie in Marokko!

Als je in korte tijd veel wilt zien van Marokko, dan is dit de juiste trip. Gedurende deze drie dagen ontdek je de veelzijdig van dit land, we hebben zowel kou (sneeuw) in de bergen meegemaakt, als de warmte in de woestijn. De nacht in de woestijn was ook een unieke ervaring, die we iedereen aanbevelen. Daarnaast heeft het Atlas-gebergte ons ook enorm verrast. De trip was een unieke combinatie van cultuur en natuur, en het geeft je de mogelijkheid om meer te zien dan alleen de toeristische steden. Verder willen we onze gids complementeren! Ahmed was een zeer behulpzame, geduldige en vriendelijke gids. Hij heeft veel verteld over het land Marokko en maakte onderweg veel interessante stops voor het nemen van prachtige foto's.

Wat een fantastische ervaring. Samen met mijn dochter van 13 hebben we een ongelovelijk leuk ervaring mogen meemaken. De eerste verblijf was echt het beste. 2e was wat minder . 3e was ook super goed. Chauffeur Fouad was geweldig. Hij luisterde goed wat we wel en niet wilde. Ook zijn we op verzoek van ons bij zn familie op bezoek geweest zodat we het echte familie leven konden ervaren. Dit was geweldig.

We really enjoyed this tour, especially the night in the Sahara with a beautiful sunset and sunrise the next morning! Our driver Mustafa was really nice and helpful if we wanted to stay somewhere longer and skip something else. You spend a lot of time driving, but the view is wonderful and you see a lot of the country in a short period of time!