Datums kiezen

Ontdek het beste van
Valley of Fire

Bewonder de levendige rode en oranje zandsteenformaties die deze vallei zijn naam hebben gegeven.

Valley of Fire: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Las Vegas: Valley of Fire State Park Tour

1. Vanuit Las Vegas: Valley of Fire State Park Tour

Begin de tour met ophalen bij je hotel (ophalen begint vanaf 07.00 uur) in Las Vegas. Geniet van een korte stop om te genieten van het uitzicht op de California Mojave Desert en het Moapa Indian Reservation op weg naar het Valley of Fire State Park. Luister bij aankomst terwijl uw gids een overzicht geeft van de geologische geschiedenis van het park. Trek tussen de torenhoge zandsteenformaties, die vurig rood gloeien in het zonlicht en verantwoordelijk zijn voor de naam van het park. Wees getuige van verbazingwekkende versteende bomen en 4000 jaar oude Indiaanse rotstekeningen. Leer meer over de seismische breuklijnen die het ruige terrein hebben gecreëerd en hoe het in de loop van de tijd is geërodeerd. (Voor extra grote mensen, indien nodig twee zitplaatsen, moeten twee kaartjes worden geboekt.) Luister naar de verhalen over de indianenstammen die dit land duizenden jaren lang hun thuis noemden. Breng wat tijd door in het bezoekerscentrum van het park, waar u nog meer kunt ontdekken over de Valley of Fire. Beëindig de ervaring met hotelaflevering in Las Vegas.

Vanuit Las Vegas: verken de Valley of Fire tijdens een begeleide wandeling

2. Vanuit Las Vegas: verken de Valley of Fire tijdens een begeleide wandeling

Trek door de buitenaardse landschappen van het Valley of Fire State Park tijdens een begeleide wandeling vanuit Las Vegas. Kies de moeilijkheidsgraad van de wandeling en geniet van het dramatische uitzicht vanaf de toppen. Nadat je bent opgehaald bij de Las Vegas Strip of Downtown, kun je genieten van een handige en schilderachtige transfer naar het park. Bewonder bij aankomst het uitzicht op het grootste kunstmatige meer in de Verenigde Staten, Lake Mead. Volg je gids door de woestijnwildernis en passeer de met rotstekeningen bedekte muren van het oudste staatspark van Nevada. Terwijl je wandelt, geeft je gids inzichtelijke informatie over de Valley of Fire, van de geologie tot de geschiedenis. Ervaar milde tot extreme rotspartijen die je naar enkele van de mooiste toppen en plateaus in het zuiden van Nevada brengen. Aan het einde van de wandeling stop je bij het bezoekerscentrum van het park voordat je terugkeert naar Las Vegas. Beschikbare wandelingen: Eenvoudig: deze optie is ideaal voor gezinnen en is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Tijdens deze gemakkelijke wandeling kunt u enkele van de vele oude rotstekeningen zien, evenals natuurlijke bogen die overal in het park verborgen zijn. Matig: U wandelt in een aangenaam tempo, al is een goede conditie wel vereist. Verken de dramatische rode rotsformaties terwijl je door landschappen van rotsblokken, kloven, struikgewas, pieken en plateaus klautert en beklimt. Moeilijk: Dit is een intensievere activiteit dan de middelzware en gemakkelijke wandelingen en wordt aanbevolen voor fanatieke wandelaars. Je bestrijkt uitdagender terrein voor de meest boeiende uitzichten.

Las Vegas: Valley of Fire Zonsondergang Tour met Hotel Transfers

3. Las Vegas: Valley of Fire Zonsondergang Tour met Hotel Transfers

Valley of Fire tour bij zonsondergang vanuit Las Vegas. Geniet van de unieke ervaring die tour-company je te bieden heeft. We bezoeken Valley of Fire State Park in de middaguren en we blijven de hele dag tot de zonsondergang, om een gedenkwaardig moment te creëren en de beste foto ooit te maken. Geniet van het onvergetelijke uitzicht met de zonsondergang. De tour begint in de namiddag en we brengen 3 uur door in de staatsparken. Genoeg tijd om te genieten van de unieke vorm van de azteekse zandstenen. Aan het eind van de tour genieten we van de zonsondergang op een van de hoogste hoogten bij rainbow vista. Kom en geniet van deze unieke ervaring. Deze unieke ervaring vindt dagelijks plaats. Boek de tour en geniet van de professionele gastvrijheid van jns.

Las Vegas: Antelope, Monument Valley en Hoefijzer 3-daagse tour

4. Las Vegas: Antelope, Monument Valley en Hoefijzer 3-daagse tour

Ga terug naar de natuur en ontmoet de dramatische rotsformaties van Arizona tijdens een driedaagse trip naar Monument Valley, Antelope Canyon en de Valley of Fire. Maak een jeeptour door de Navajo Nation met een inheemse gids en geniet van een spectaculair uitzicht vanaf Horseshoe Bend. Maak gebruik van de kans om te winkelen in de boetieks en kunst- en ambachtswinkels van Sedona en meer. Dag 1: Las Vegas – Sedona Begin de dag met een reis door de Mojave-woestijn en ga naar het Colorado-plateau. Reis langs de historische Route 66 terwijl je op weg bent naar Sedona. Geniet vervolgens van het spectaculaire landschap van Oak Creek Canyon terwijl het 610 meter afdaalt naar de vallei. Stop om foto's te maken van de rode rotsen en de omgeving bij de Oak Creek Canyon Overlook en het Slide Rock State Park. Breek voor de lunch in Sedona en blader door de authentieke Indiaanse kunst- en handwerkwinkels. Ga vervolgens de omliggende woestijn in om de Kapel van het Heilige Kruis te bezoeken en geniet van een panoramisch uitzicht op de rode rotsformaties van Sedona, waaronder Bell Rock, Courthouse Butte en Cathedral Rock. Vertrek in de late namiddag uit Sedona en rijd naar Page voor uw overnachting in Clarion Inn. Dag 2: Monument Valley – Horseshoe Bend Ga naar Monument Valley om een van de iconische symbolen van het Amerikaanse Westen te ontdekken. Ga diep in het hart van de autonome Navajo Nation, waar de zandstenen rotsen torenhoog zijn van 400 tot 1000 voet (tot 300 meter). Bewonder de bijna verticale mesa buttes en zie inheemse struiken en bomen. Volg een jeeptour onder leiding van een lid van de Navajo-stam en daal af in de vallei om uit de eerste hand te ervaren waarom ze dit land 'als geen andere plek op aarde' noemen. Ga vervolgens naar de machtige Colorado-rivier. Bezoek Horseshoe Bend voor een spectaculair uitzicht, uniek voor de regio. Ga verder naar Lake Powell voor uw overnachting in de Clarion Inn in Page. Dag 3: Vrijdag Antelope Canyon – Valley of Fire – Las Vegas Begin de dag waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de lokale Navajo-folklore. Tour door de Antelope Canyon en bezoek de spectaculaire duinen gecreëerd door de wind, het water en het zand; er zijn geen woorden om deze formaties die door Moeder Natuur zijn gecreëerd treffend te beschrijven. Na de tour verlaat u dit geweldige gebied en begint u aan uw weg terug naar Las Vegas, onderweg stopt u voor een lunchpauze en bezoekt u vervolgens de "Valley of Fire", genoemd naar de prachtige rode zandsteenformaties meer dan 150 miljoen jaar geleden ontstaan uit stuifzand en duinen tijdens het tijdperk van de dinosaurussen. Het bezoek is getimed om te kunnen zien hoe de vallei in brand staat wanneer de krachtige zonnestralen in de vallei worden weerkaatst (als het weer het toelaat). Verlaat het park voor aankomst in de vroege avond in Las Vegas.

Valley of Fire-tour vanuit Las Vegas

5. Valley of Fire-tour vanuit Las Vegas

Bekijk de kunstwerken van de natuur Ga met ons mee om een van Nevada's meest visueel verbluffende locaties te verkennen! De omgeving is beladen met levendige kleuren, fantastische rotsformaties en rotstekeningen van wereldklasse. Je zult het kunstwerk van de natuur zien in Rainbow Vista, Atlatl Rock en Fire Canyon met versteende zandduinen die zijn gebeeldhouwd in verbazingwekkende vormen en contouren die alleen wind, water en tijd kunnen creëren. Tijdens je reizen ervaar je de prachtige achtergrond van de Mojave-woestijn en leer je over veel Indiaanse culturen . vervoer: Luxueus en toch robuust, de Tour Trekker is de eerste in zijn soort, high-end terreinwagen, ontworpen en in licentie gegeven om op maat te worden gebouwd om DE ultieme tourwagen te zijn. De Tour Trekker biedt comfortabel plaats aan 10 passagiers, met behoud van een intieme 'kleine groepservaring'. Elke volledig beladen Tour Trekker biedt gasten een ultramodern ontworpen interieur met verstelbare lederen kapiteinsstoelen, 15-inch dvd-spelers, grote getinte ramen voor ongeëvenaard zicht, airconditioning in het compartiment die het passagierscomfort verhoogt en geïsoleerd schuim muren voor een stillere rit en uitstekende klimaatbeheersing. De langere wielbasis zorgt voor een soepeler rijgedrag met een dubbel achterwiel voor meer stabiliteit en veiligheid.

Las Vegas: Valley of Fire en Seven Magic Mountains

6. Las Vegas: Valley of Fire en Seven Magic Mountains

Reis door enkele van de meest adembenemende landschappen van Nevada en krijg de kans om oude rotstekeningen te verkennen en getuige te zijn van de ongelooflijke kruising van natuur en kunst bij Seven Magic Mountains tijdens deze dagtrip vanuit Vegas. Je avontuur begint met een mooie rit naar Valley of Fire State Park, bekend om zijn prachtige rode zandsteenformaties en eeuwenoude rotstekeningen. Begin bij Elephant Rock, een torenhoge rotsformatie die op een olifant lijkt. Bewonder de natuurlijke schoonheid van het park en maak enkele foto's. Vervolgens ga je naar Atlatl Rock, waar je enkele van de oude rotstekeningen van het park ziet, die meer dan 2000 jaar geleden door indianen zijn gemaakt. De rotstekeningen tonen dieren, mensen en andere symbolen en bieden een fascinerende blik in de geschiedenis en cultuur van de regio. Bezoek vanaf daar Seven Sisters, een reeks torenhoge rotsformaties die lijken op zeven torenhoge zussen. Dit is weer een geweldige plek om foto's te maken en te genieten van de ontzagwekkende schoonheid van het park. Je hebt dan de mogelijkheid om een van de drie paden te bewandelen: Fire Wave, Rainbow Vista of White Domes. Fire Wave is een korte, gemakkelijke wandeling die leidt naar een unieke zandsteenformatie die lijkt op een oceaangolf. Kies voor Rainbow Vista, dat een panoramisch uitzicht biedt op de kleurrijke rotsformaties van het park. Probeer de White Domes, die je meeneemt op een schilderachtige reis door smalle canyons en slot canyons. Na een ochtendavontuur in het park ga je naar Seven Magic Mountains, een verbluffende kunstinstallatie in de Mojave-woestijn net buiten Las Vegas. Bekijk de gedurfde, kleurrijke weergave van zeven torenhoge pilaren gemaakt van lokaal geproduceerde rotsblokken die op elkaar zijn gestapeld, gemaakt door Ugo Rondinone. Bewonder de heldere, fluorescerende pilaren, die tot 9 meter hoog zijn en afsteken tegen het natuurlijke woestijnlandschap. De installatie is een surrealistisch gezicht en biedt een aantal ongelooflijke fotomomenten. Geniet van een must-see attractie voor zowel kunstliefhebbers als natuurliefhebbers. Ten slotte rond 14.00 of 15.00 uur je tour af en word je teruggebracht naar je hotel op de Las Vegas Strip.

Las Vegas: Valley Of Fire State Park-tour

7. Las Vegas: Valley Of Fire State Park-tour

Ontsnap aan het lawaai van Las Vegas en ga er even tussenuit tijdens een gedeelde groep of privérondleiding door het Valley of Fire State Park. Bewonder het prachtige uitzicht op rode zandsteenformaties ver weg van de chaos en glitter van Sin City met je gids. Begin met het ophalen van je hotel in de stad en reis naar het noordoosten naar Valley of Fire State Park in de Mojave-woestijn. Loop door een deel van de 46.000 hectare rode Azteekse zandsteen vermengd met grijze en geelbruine kalksteen. Flessen water en snacks worden ook verstrekt tijdens de wandeling. Bewonder de verscheidenheid aan planten en bloemen die in de omgeving te vinden zijn. Zie cactussen zoals beverstaart en cholla, evenals creosootstruik, burro-struik en brittlebush. Je gids toont de beste plekken voor prachtige schilderachtige foto's. Stop bij verschillende uitkijkpunten en fotografeer pittoreske bogen, buttes en canyons. Na je tour kun je ontspannen op de schilderachtige reis terug naar Las Vegas.

Las Vegas:Valley of Fire en Seven Magic Mountain dagexcursie

8. Las Vegas:Valley of Fire en Seven Magic Mountain dagexcursie

Unieke tour Valley of Fire en Seven Magic Mountains dagtour vanuit Las Vegas . Ontdek de zonsopgang in Valley of Fire State Park . Ontdek de meest unieke plekjes in de Valley of Fire . Na te zijn opgehaald van de Las Vegas Strip, geniet je van een comfortabele transfer naar de Valley of Fire en bezoek je de mooiste plekjes, waaronder Elephant Rock, Cabins en Rainbow Vista, voordat je van de gebaande paden afgaat om twee verborgen plekjes te vinden. Tijdens de tocht geeft je gids inzichtelijk commentaar over de bezienswaardigheden en regio's, zoals de 4000 jaar oude rotstekeningen. - Geniet van de vroege ochtend en het unieke landschap van Azteekse zandsteenformaties met verbazingwekkende wilde dieren. Na Valley of Fire gaan we naar Seven Magic Mountains. - Geniet van de unieke kunstinstallatie. We blijven er 25 minuten. - Rondleiding met de professioneel opgeleide gids. Entreegelden, snacks/flessen water inbegrepen. Genoeg tijd om van het moment te genieten en spectaculaire foto's te maken. Geen enkel ander bedrijf biedt deze speciale tour aan en daarom zijn wij speciaal!!! Boek gewoon de tour en geniet van de professionele gastvrijheid van JNS. Aan het einde van je reis kun je achterover leunen en ontspannen op je terugtransfer naar de Las Vegas Strip

Las Vegas: Hoover Dam, Valley of Fire, Lake Mead Dagtour

9. Las Vegas: Hoover Dam, Valley of Fire, Lake Mead Dagtour

Laat je ophalen bij je hotel in Las Vegas en begin je dag in het Boulder City Hoover Dam Museum. Verdiep je in de fascinerende geschiedenis en de wonderen van de techniek rond deze iconische bezienswaardigheid. Geniet vervolgens van een ontmoeting van dichtbij met de ontzagwekkende Hoover Dam zelf. Bewonder de enorme omvang en grootsheid terwijl je het ingewikkelde binnenwerk verkent. Sta versteld als je getuige bent van de kracht van dit kolossale bouwwerk, een waar testament van menselijke prestatie. Maak daarna een schilderachtige rit door het adembenemende recreatiegebied Lake Mead. Bekijk het glinsterende water van Lake Mead, een oase temidden van het woestijnlandschap en geniet van het prachtige panoramische uitzicht over de omgeving. Bezoek tot slot de Valley of Fire, een waar juweeltje van natuurkunst. Wandel tussen torenhoge rode zandsteenformaties die lijken te gloeien in vurige tinten onder de woestijnzon. Aan het einde van de tour word je weer afgezet bij je hotel in Las Vega.

Vanuit Las Vegas: Valley of Fire Tour

10. Vanuit Las Vegas: Valley of Fire Tour

Ervaar de ongelooflijke Valley of Fire, ooit het spirituele centrum van een grote Amerikaanse beschaving. De rotsformaties en Indiase kunst zullen je verbazen terwijl je de oude kunst en kunstvoorwerpen ontdekt tijdens een 7-uur durende tour. Valley of Fire State Park, dat bijna 42.000 hectare beslaat, is het oudste en grootste staatspark in Nevada en werd in 1968 aangewezen als nationaal natuurlijk monument. De naam is afgeleid van de rode zandsteenformaties, ontstaan door de grote verschuivende zandduinen tijdens de leeftijd van de dinosaurussen. Deze kenmerken, die het middelpunt vormen van de attracties van het park, lijken vaak in brand te staan wanneer ze de zonnestralen weerkaatsen. Gelegen op 50 mijl ten noordoosten van Las Vegas, op een hoogte tussen 2000 en 2600 voet, grenst de vallei aan het Lake Mead National Recreation Area aan de samenvloeiing van de Virgin River. De toegang tot het park op Valley of Fire Highway, aangeduid als een Nevada Scenic Byway, loopt door het Moapa River Indian Reservation. Hoewel rotstekeningen door het hele park te vinden zijn, zijn Mouse's Tank en Atlatl Rock met name 2 gebieden waar ze relatief gemakkelijk bereikbaar zijn. Valley of Fire heeft het decor geboden voor talloze films en televisieshows, evenals voor veel autoreclames, waaronder de film uit 1966, The Professionals met Burt Lancaster, Lee Marvin en Claudia Cardinale; de 1984-1987 CBS tv-show, Airwolf met in de hoofdrol Jan-Michael Vincent en Ernest Borgnine; de sciencefiction-cultfilm uit 1987, Cherry 2000 met in de hoofdrol Melanie Griffith en David Andrews; de Amerikaanse sciencefiction-actiefilm Total Recall uit 1990 met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol; de Amerikaanse sciencefictionfilm Star Trek Generations uit 1994; Criss Angel's show, Criss Angel Mindfreak; de Amerikaanse actiefilm Domino uit 2005 met Keira Knightley in de hoofdrol; de Amerikaanse sciencefiction-actiefilm Transformers: Need for Speed: The Run uit 2007, een videogame voor autoraces; en de Ride-muziekvideo van Lana Del Rey. Dit is echt een speciale plek, en de filmmakers weten het. Kom het zelf bekijken!

Alle activiteiten

25 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Valley of Fire

Wil je alle activiteiten in Valley of Fire bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valley of Fire

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 612 beoordelingen

We boekten de gematigde niveauwandeling en hadden een geweldige tijd! Werkelijk unieke uitzichten en de gekleurde zandsteenformatie was surrealistisch: rode, roze, koraal, beige, paarse zebralijnrotsformaties… wauw! Foto's doen het geen recht, je moet het met je eigen ogen zien! :) Onze ervaren gids Matthew was geweldig en had veel kennis van het gebied en we voelden ons gerustgesteld toen we hem in het midden van nergens volgden;) Tijdens de wandeling nam hij de tijd om de geschiedenis uit te leggen, van de rotsformatie tot de bewoners die daar ooit woonden , en wees ook op verschillende soorten vegetatie. De timing was ook goed, we werden om 12.00 uur opgehaald en stipt om 18.00 uur weer afgezet. Over het algemeen uitstekende ervaring en een must als je in het LV-gebied bent. Dus als je erover nadenkt of deze recensie tot nu toe leest, doe jezelf dan een plezier en boek de wandeling! :D

Geweldige ontdekking van de Valley of Fire met Dustin Ontdekking van de fauna en flora die aanwezig zijn tijdens de wandeling Snack in de bus, glimlach en goed humeur Ik raad deze activiteit aan op 1 uur van Las Vegas

Ik had het park al eerder bezocht zonder gids. Deze keer was alle informatie van onze gids een pluspunt voor deze wandeling buiten de gebaande paden. Uitstekend op alle niveaus! Een uitzonderlijke gids! Bedankt Tony!

Nick was geweldig. Hij had zijn auto geladen met snacks en drankjes voor de reis en zijn kennis van het terrein en de dieren was uitzonderlijk. Tijd en geld goed besteed.

Mike was een geweldige gids. De ervaring was magisch en geweldig. De wandeling is eenvoudig, maar het landschap is niet van deze wereld.