Toegangsticket

Amsterdam: ticket Van Gogh Museum

Amsterdam: ticket Van Gogh Museum

Snel uitverkocht

Vanaf € 22 per persoon

Snel uitverkocht

Je mag het Van Gogh Museum zeker niet missen. Met deze tickets kun je honderden schilderijen, tekeningen en brieven van de meester zelf bekijken. Betreed het museum op het door jou gekozen tijdstip.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Audiogids optioneel
Engels, Spaans, Chinees, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Volledige beschrijving

Als een van de populairste attracties van Amsterdam trekt het Van Gogh Museum jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Ontdek met dit ticket meer dan 200 schilderijen, 500 tekeningen en meer dan 750 brieven van Van Gogh in je eigen tempo. Toegang tot een breed scala aan permanente en tijdelijke tentoonstellingen. Het Van Gogh Museum in Amsterdam, de thuisbasis van 's werelds grootste collectie schilderijen van Vincent van Gogh, neemt bezoekers mee op een fascinerende reis door het leven van de kunstenaar en zijn tijdgenoten.

Het museum introduceert het complete verhaal: de kunstenaar, de context, Van Goghs persoonlijke ambities, zijn emoties, de mythen die hem omringen en zijn invloed tot op de dag van vandaag. De collectie van het Van Gogh Museum omvat wereldberoemde schilderijen als Zonnebloemen, Amandelbloesem en De Aardappeleters.

Het museum organiseert ook jaarlijks 3 tijdelijke tentoonstellingen. Het Van Gogh Museum is 365 dagen per jaar geopend. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Mis het niet, reserveer vooraf. Bezoekers kunnen meer over Van Gogh en zijn tijdgenoten ontdekken met de multimediagids, beschikbaar in 11 talen.

Met meer tijd om te genieten in het museum, kun je rechtstreeks in de fantastische collecties duiken die worden tentoongesteld.

Inbegrepen
 • Toegang tot het Van Gogh Museum
 • Getimed toegangsticket (kies een tijd die het beste bij je past)
 • Alle tijdelijke en permanente tentoonstellingen
 • Handheld audiogids in 11 talen (indien optie geselecteerd)
 • Reserveringskosten
 • Ophalen en wegbrengen van hotel
 • Live gids

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Tip: bezoek het museum van 9.00 uur tot 11.00 uur of na 15.00 uur. De drukste tijden zijn tussen 11:00 en 15:00 uur
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 17940 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Mooie ervaring in het Van Gogh Museum, een reis naar de werken van de schilder verteld (dankzij de audiogids in het ITALIAANS inbegrepen in de ticketprijs) in al zijn fasen. Het bezoek duurt gemiddeld een paar uur volgens het pad van alle werken. De lijnen zijn erg vloeiend, wees niet onder de indruk van de lange rij die door het hele museum loopt, het vriendelijke en behulpzame personeel zal je alle informatie geven die je nodig hebt. Voor wie, net als ik, op winterdagen een bezoek brengt, zijn er bij de ingang van het museum veel lockers (GRATIS) voor het opbergen van jassen, tassen en meer.

Verder lezen

15 november 2021

Wat er hing was prachtig!

De schilderijen van van Gogh zijn erg mooi, en natuurlijk het verhaal van zijn leven! Er hingen erg mooie schilderijen maar ook wel een die ik miste had hem graag in het echt gezien! Maar deze tentoonstelling is het waard om te bezoeken. Het talent van van Gogh springt er uit naar voren, groots!!!

9 augustus 2017

Boek op voorhand. Je wint zo veel tijd en het is de moeite waard!

Met het ticket kan je op de voorziene tijd naar binnen wandelen. Anderen verliezen heel veel tijd om buiten een ticket te bemachtigen. Niet leuk als het regent! De tentoonstelling is boeiend. Je werpt niet enkel een blik op het oeuvre van Van Gogh maar ook op zijn persoonlijk leven.

27 februari 2017

Product ID: 56969