Belevingen in

Vancouver Island

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Sitemap Vancouver Island

Wil je alle activiteiten in Vancouver Island ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vancouver Island

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 868 beoordelingen

Geweldige Tour - overtrof al onze verwachtingen

We namen de middagtour en zagen een verbazingwekkend aantal dieren: adelaars, zeehonden, otters, zeeleeuwen en we hadden het geluk veel walvissen te zien. Hogesnelheidsboot, redelijk comfortabel, we waren met slechts 8 personen. Onze gids was een marien bioloog met veel expertise die onze tour nog aangenamer maakte. Ik raad deze tour ten zeerste aan, het is echt onvergetelijk !!

Boven mijn verwachtingen!

Wat een ongelooflijke ervaring van personeel, gids, gemak en comfort! En de perfecte finale was een bultrug in volle bres gevangen op camera door een gepassioneerde fotograaf aan boord. Zeer emotionele ervaring. Laura was een geweldige gids. Reikte ons allemaal samen en onafhankelijk uit. Net als Captain Chris terwijl Shawnee updates bleef leveren.

De reis was professioneel en spectaculair allemaal in één.

De gidsen, Val, Shanna, John en dan Captain Bill - we zijn deskundig, informatief en onderhoudend. Mijn man, zoon en ik hadden een geweldige tijd. We zagen veel orka's, zeehonden en Ollie de otter. Ik ben blij dat onze reis de dag ervoor was geannuleerd toen het winderig was. Onze dag was onvergetelijk.

Goed georganiseerde excursie met deskundige gidsen en kapitein.

De gidsen doen hun uiterste best om walvissen, orka's enz op te zoeken. Ook ander wild, zials zeearenden, zeeleeuwen, porpoise enz. wordt goed gespot. Zeer degelijke en veilige boot. Excursie is haar geld meer dan waard.

We zagen veel walvissen en genoten van de kennis en het vriendelijke personeel.