Vancouver
Cultuur & geschiedenis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Vancouver

Wil je alle activiteiten in Vancouver ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vancouver

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 421 beoordelingen

Hop-on Hop-off Sightseeing-bustour door Vancouver: gaf een geweldige tour en enig gevoel voor de geschiedenis van de stad en enkele van haar gemeenschappen. Als een hop-on hop-off nam ik een aantal stops met mijn kind op de basisschoolleeftijd. Tourrijders waren erg vriendelijk en volledig behulpzaam en dit was een goede gezinsactiviteit. Ik wou alleen dat er meer aandacht was voor architectuurgeschiedenis / ontwikkeling. We hielden van het Sun Yat-sen Cultureel Centrum, maar wilden graag weten waarom het de naam draagt van de oprichter van de Chinese Republiek, vereerd door alle Chinezen, of ze nu communistisch of nationalistisch zijn. Woonde hij in Vancouver? Deze tour deed me denken dat Vancouver een geweldige plek is om te wonen en heeft zeker bewezen dat het een geweldige plek was om te bezoeken!

We hadden verschillende gidsen. De ene keer vertelde de chauffeur van alles en de andere zette hij/zij gewoon een bandje aan. Zelden kon je de oortjes gebruiken, omdat dan het andere commentaar te hard was. Een chauffeur gehad die werkelijk alles op een leuke manier kon vertellen.

Deze tour bestrijkt veel terrein. We zagen veel van de binnenstad zonder te hoeven lopen. We hadden veel haltes waaronder Granville Island en Stanley Park. Onze gids Jeff was geweldig. De Capilano-brug was eng maar leuk. Zoveel te zien en te doen bij die attractie.

Nick, onze gids ,was super aardig en wist van alles te vertellen. wil je veel zien en weten van Vancouver in een dag? boek deze tour!

Mis de brug en de omliggende dingen niet om te doen.