Vancouver
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vancouver Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Vancouver: 24- of 48-uurspas voor de hop on, hop off-bus

1. Vancouver: 24- of 48-uurspas voor de hop on, hop off-bus

Ontdek Vancouver in je eigen tempo met deze 24- of 48-uurspas voor de hop on, hop off-sightseeingbus. Kies uit verschillende opties die het beste aansluiten bij je interesses. Opties omvatten toegang tot zowel City- als Park-routes. In de bus kun je luisteren naar interessant commentaar, zodat je nog beter kunt bepalen waar je wilt uitstappen. Ervaar de drukte van het centrum van Vancouver en de serene natuurlijke schoonheid van de lokale parken. Stap uit bij Science World of geef je passie voor sport alle ruimte in het Olympisch dorp. Wandel bijvoorbeeld door de regenwoudpaden van Stanley Park, eet een hapje op Granville Island, bezoek de markante Gastown stoomklok of shop je een ongeluk op Robson Street. Je komt langs wel 29 haltes, waaronder Coal Harbour, English Bay Beach, Chinatown en het Sports District.

...

Sitemap Vancouver

Wil je alle activiteiten in Vancouver ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vancouver

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Hop-on Hop-off Sightseeing-bustour door Vancouver: gaf een geweldige tour en enig gevoel voor de geschiedenis van de stad en enkele van haar gemeenschappen. Als een hop-on hop-off nam ik een aantal stops met mijn kind op de basisschoolleeftijd. Tourrijders waren erg vriendelijk en volledig behulpzaam en dit was een goede gezinsactiviteit. Ik wou alleen dat er meer aandacht was voor architectuurgeschiedenis / ontwikkeling. We hielden van het Sun Yat-sen Cultureel Centrum, maar wilden graag weten waarom het de naam draagt van de oprichter van de Chinese Republiek, vereerd door alle Chinezen, of ze nu communistisch of nationalistisch zijn. Woonde hij in Vancouver? Deze tour deed me denken dat Vancouver een geweldige plek is om te wonen en heeft zeker bewezen dat het een geweldige plek was om te bezoeken!

Erg toeristisch maar leuk om een beeld te krijgen van Vancouver!

De tour was erg divers en er waren voldoende op en afstap plaatsen. Helaas gaf de buschauffeur bij Granville Island om 17.30u al aan dat dit de laatste bus was, mochten we ergens willen uitstappen dan konden we niet meer met een volgende bus terug naar Canada Place, de start van onze tour. We reden door China Town door een zeer slechte straat met allemaal daklozen en junks, we zagen op een bepaald moment zelfs een junk zichzelf injecteren. Jammer dat je dat als toerist te zien krijgt.

We hadden verschillende gidsen. De ene keer vertelde de chauffeur van alles en de andere zette hij/zij gewoon een bandje aan. Zelden kon je de oortjes gebruiken, omdat dan het andere commentaar te hard was. Een chauffeur gehad die werkelijk alles op een leuke manier kon vertellen.