Vancouver
Watervliegtuig

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vancouver Watervliegtuig: Onze meest aanbevolen

Vancouver: panoramische tour per watervliegtuig

1. Vancouver: panoramische tour per watervliegtuig

Geniet van de populairste tour van Vancouver en de North Shore Mountains. De tour is de ideale introductie tot de luchtvaart van watervliegtuigen en vertrekt vanuit de Coal Harbour in het stadscentrum van Vancouver. Ervaar een compleet uitzicht op de stad en de omliggende parken en stranden vanuit de lucht. Voorbij het prachtige uitzicht op het landschap, zal de spanning van het vliegen je helemaal meeslepen. De bedwelmende waternevel is altijd een hoogtepunt tijdens het opstijgen en landen. Met momenteel meer dan 50 vliegtuigen bezit de aanbieder de grootste vloot ter wereld die uitsluitend bestaat uit watervliegtuigen en de eerste CO2-neutrale luchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika. De DeHavilland DHC-3 Turbine Single Otters en Twin Otters vliegen regelmatig tussen Vancouver en Vancouver Island. De DHC-2 Beavers worden gebruikt voor de route naar de Gulf Islands. De Cessna 185 is ook beschikbaar voor charter.

...
Vancouver: Whale Watching Victoria Trip & Return per watervliegtuig

2. Vancouver: Whale Watching Victoria Trip & Return per watervliegtuig

Begin uw dag met een pick-up om 7.30 uur vanuit uw accommodatie in Vancouver. Ga op een walvissafari over de Straat van Georgia en breng de middag door met genieten van de Engelse charme van Victoria. Kijk uit voor een grote verscheidenheid aan dieren in het wild, zoals meeuwen, zeeleeuwen en zeehonden. Victoria, versierd met bloemen en koloniale architectuur, is een waar paradijs voor zwerfdieren. Bewonder de schoonheid van de oceaan en reflecteer op de geschiedenis van het gebied terwijl je deze levendige stad verkent, waar zowel studenten als politici op de fiets rondreizen. Met een knipoog naar zijn Engels erfgoed, is de hoofdstad van British Columbia gevuld met tuinen en parken aan de kust, statige hotels en musea, boheemse eetgelegenheden en ambachtelijke brouwerijen. Het is ook de toegangspoort tot het zuiden van Vancouver Island, een bestemming voor eten en wijn toeren, walvissen kijken en oceaanavonturen van alle soorten. Aan het eind van de dag keert u per watervliegtuig terug naar Vancouver. Deze tour is inclusief afhalen bij je hotel, privéresidentie of AirBnB overal in Vancouver.

...
Vancouver: gedeelde of privépanoramavlucht per watervliegtuig

3. Vancouver: gedeelde of privépanoramavlucht per watervliegtuig

Ontdek nog meer van de majestueuze bergen en uitgestrekte kustlijn die de adembenemende stad Vancouver omringen, terwijl je hoog over het landschap vliegt tijdens deze 35 minuten durende vlucht. Deze uitgebreide versie van de Vancouver Panorama-tour biedt dezelfde bezienswaardigheden voordat je de kust verder naar het noorden volgt in de richting van Whistler, en dan terug naar beneden gaat over de eilanden en de ongelooflijke Sunshine Coast verkent. Met momenteel meer dan 50 vliegtuigen exploiteren Harbor Air en Westcoast Air de grootste vloot van watervliegtuigen ter wereld. DeHavilland DHC-3 Turbine Single Otters en Twin Otters verzorgen regelmatig lijnvluchten tussen het Lower Mainland en Vancouver Island. DHC-2 Beavers bedienen de Gulf Islands en Cessna 185-vliegtuigen zijn beschikbaar voor charter. Grijp je kans om de prachtige landschappen van Vancouver vanuit een vogelperspectief te ervaren!

...
De Gulf Islands: Kayak Uitje met het watervliegtuig Experience

4. De Gulf Islands: Kayak Uitje met het watervliegtuig Experience

Ervaar het idyllische eiland paradijs tussen continentale Canada en Vancouver Island: de Gulf Islands. Deze kustwateren zijn enkele van de meest diverse ter wereld. Zie bald eagles, zeehonden, dolfijnen, otters, scholeksters, kleurrijke zeesterren en nog veel meer. Ontdek dit natuurlijke paradijs op een waterfiets tocht langs de rotsformaties en afgelegen stranden in comfortabele zeevaart dubbele kajaks. De dag begint met een vlucht in het watervliegtuig naar Saltspring Island. Na een korte inleiding over de afhandeling van de kajaks, je peddel avontuur begint. Meer informatie over de manier waarop de ecosystemen afhankelijk zijn van en interactie met elkaar uit uw informatieve Engels sprekende gids. Het hoogtepunt van het uitje is een picknick op een verlaten strand. Na een 5 uur durende uitje, terug te keren naar het vasteland om te worden opgehaald en teruggebracht naar je accommodatie in Vancouver door een chauffeur.

...

Sitemap Vancouver

Wil je alle activiteiten in Vancouver ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vancouver

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 160 beoordelingen

Dit was het eerste Vaderdagcadeau van mijn man en een die hij zich zal herinneren. Manlief had de gelegenheid om in de cockpit te zitten en een beetje een uniek perspectief te krijgen. De piloot was geweldig en erg meegaand met onze 1-jarige zoon. De uitzichten waren spectaculair en we gingen de volgende dagen naar een paar nieuwe plaatsen op basis van wat we vanuit de lucht zagen.