Kies data

Vaticaanse Kapellen, Venetië

Vaticaanse Kapellen, Venetië: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: bezoek aan het eiland San Giorgio Maggiore met videogids

1. Venetië: bezoek aan het eiland San Giorgio Maggiore met videogids

Ontsnap aan de drukte van het centrum van Venetië en verken het eiland San Giorgio Maggiore, 'de parel van Venetië'. Het is een perfecte, rustige omgeving om te genieten van de schoonheid van Venetië en om jezelf onder te dompelen in de geschiedenis. Met deze tour van 1 uur bewonder je de belangrijkste plekken in het monumentale complex van de Giorgio Cini Foundation en ontdek je uitzonderlijk kunsterfgoed, buiten de gebruikelijke toeristische gebieden. Op slechts een paar minuten met de busboot vanaf Piazza San Marco kunt u de fascinerende sfeer van het complex ervaren terwijl u naar uw videogids luistert (inbegrepen in de toegangsprijs en beschikbaar in het Italiaans, Engels, Frans, Duits en Spaans). Uw kleine reisgezelschap (maximaal 25 personen) wordt begeleid door de ruimtes van het complex door een meertalige medewerker. Tijdens uw bezoek kunt u de belangrijkste plekken in het complex bewonderen, waaronder: • Klooster van Palladio, voltooid na de dood van Andrea Palladio in de 17e eeuw • Klooster van de familie Buora, een voorbeeld van architectuur uit de vroege renaissance, ontworpen door Giovanni en Andrea Buora • Palladiaans cenakel, een oude benedictijnse refter waar Paolo Veronese de bruiloft in Cana schilderde, het originele kunstwerk is nu te zien in het Louvre • De grote trap van Longhena, voltooid in 1671 om toegang te bieden tot de bibliotheek en de appartementen van de abten. De trap bevindt zich tussen twee kloostergangen en is ingericht met prachtige houten boekenkasten van Franz Pauc. • Nuova Manica Lunga, de oude slaapzaal van de benedictijnse paters, getransformeerd in een kolossale, lichte bibliotheek • Labyrinth of Borges, een reconstructie van het tuinlabyrint ontworpen door de Engelse architect Randoll Coate ter ere van Jorge Francisco Isidoro Luis Borges voor de 25ste verjaardag van de dood van de beroemde Argentijnse schrijver en dichter Na de rondleiding door de Giorgio Cini Foundation gaat uw audiogidservaring verder met een rondleiding door het "bos" van het eiland. Bekijk de 10 Vaticaanse kapellen, ontworpen door 10 internationaal bekende architecten. Luister naar een inleiding van H. Em. Gianfranco Ravasi. Bewonder de tekeningen en maquettes van de "kapel in het bos" van Asplund. Leer meer over de 10 kapellen en de architecten die ze hebben ontworpen.

Venetië: mijn speciale Venetië-stadskaart voor 7 attracties

2. Venetië: mijn speciale Venetië-stadskaart voor 7 attracties

Ontdek eenvoudig de culturele schatten van Venetië met de My Special Venice digitale kaart. De kaart is 365 dagen geldig en biedt eenmalige toegang tot 8 attracties, evenals kortingen en concessies bij on-site boekwinkels en cafés. Geniet van toegang tot de Peggy Guggenheim-collectie, Palazzo Grassi, Punta della Dogana, Querini Stampalia Foundation, La Fenice Theater, Cini Palace, de Vaticaanse kapellen en Teatro Verde op het eiland San Giorgio. Bespaar tijd in de rij en gebruik uw kaart om vooraf toegang tot elk van de attracties te boeken. Volg gewoon de instructies in uw e-mail.

Venetië: rondleiding met audiogids door Vaticaanse kapellen in een bos

3. Venetië: rondleiding met audiogids door Vaticaanse kapellen in een bos

Bewonder de ongelooflijke architectuur van 10 Vaticaanse kapellen, ontworpen door een team van internationale architecten als onderdeel van de 16e Internationale Architectuurtentoonstelling van de Biënnale van Venetië. Maak een ontspannen rondleiding van 1 uur door het schilderachtige bos van de Giorgio Cini Foundation, waarin de 10 kapellen verborgen zijn, en leer fascinerende informatie terwijl je naar een audiogids luistert. Bewonder het ontwerp van de kapellen, gemaakt door architecten van over de hele wereld die speciaal in opdracht van kardinaal Gianfranco Ravasi zijn gemaakt.

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Vaticaanse Kapellen, Venetië

Wil je alle activiteiten in Vaticaanse Kapellen, Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.