Ontdek het beste van
Vaticaanse tuinen

Vaticaanse tuinen: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vaticaan: Toegangsticket musea & Sixtijnse Kapel

Vaticaan: Toegangsticket musea & Sixtijnse Kapel

Bezoek met je voorrangsticket de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel en maak een meeslepende reis door de geschiedenis van kunst en religie. Vermijd de lange ticketrijen en geniet van je bezoek in je eigen tempo.  Wandel door de Sala a Croce Greco om de uitbundig bewerkte sarcofagen te zien, die mogelijk de stoffelijke resten van beroemde koningen en koninginnen uit de oudheid bevatten. Bekijk het Gabinetto delle Maschere of maak een rondje door de Sala degli Animali om een virtuele menagerie van gefantaseerde en bestaande beesten te zien. Loop door de bovenste galerijen, zoals de Kaartengalerij, om te zien hoe cartografen de wereld door de eeuwen heen uitbeeldden. Zie meesterwerken van grootheden uit de Renaissance in de Stanze di Raffaello en rust een tijdje uit in de Borgia-appartementen. Ten slotte is het tijd om te genieten van Michelangelo's prachtige Sixtijnse Kapel: het kroonjuweel van het Vaticaan – en misschien zelfs wel van de hele kunstwereld.

Vaticaan: Vaticaanse Musea Sixtijnse Kapel voorrangsticket

Vaticaan: Vaticaanse Musea Sixtijnse Kapel voorrangsticket

Bekijk de hoogtepunten van de Vaticaanse Musea. Dwaal door de Kaartenzaal, de Dennenappelhof, de Galerij van Wandtapijten, de Galerij van Kandelabers, de Rafaëlkamers en de Sixtijnse Kapel. Bewonder in je eigen tempo de immense kunstcollectie die door de katholieke geschiedenis is vergaard, waaronder Romeinse beeldhouwwerken en meesterwerken uit de Renaissance. Bekijk meesterwerken van meesters uit de Renaissance in de Raphael Rooms en rust even uit in de Borgia Apartments. Daarna is het tijd om Michelangelo's prachtige Sixtijnse Kapel te bewonderen. Maak je ervaring compleet en boek de optie met de Vaticaanse Tuinen: geniet van een panoramische bustour met open dak. Luister naar de meertalige audiogids om hun geheimen te leren kennen. Bewonder de elegante fonteinen en de beeldhouwwerken terwijl je door de tuinen toert.

Rome: Sint-Pietersbasiliek & Koepel toegangsbewijs & audiotour

Rome: Sint-Pietersbasiliek & Koepel toegangsbewijs & audiotour

Verken de Sint-Pietersbasiliek en de Koepel als nooit tevoren, vanaf 136 meter hoogte. Geniet van het uitzicht op Rome van bovenaf tijdens een zelfgeleide tour. De Sint-Pietersbasiliek, gelegen in Vaticaanstad, is een opmerkelijk symbool van zowel langdurig religieus belang als uitzonderlijk architectonisch vernuft. Deze grandioze basiliek werd oorspronkelijk in opdracht van paus Julius II in de 16e eeuw gebouwd op de vermoedelijke locatie van de begrafenis van Sint-Pieter, de gewaardeerde discipel van Jezus Christus, en weerspiegelt eeuwen van geschiedenis en spirituele eerbied. Beklim eerst de koepel en bekijk de mozaïeken aan de binnenkant van dichtbij, terwijl je audiogids je over de geschiedenis van de kerk vertelt. Laat je verrassen door het panoramische uitzicht op het Sint-Pietersplein en de Vaticaanse tuinen. Bewonder vervolgens het Colosseum van veraf en kijk uit over het Pantheon, de Engelenburcht en andere oude gebouwen die Rome uniek maken. Nadat je van de koepel bent afgedaald, kun je de Pietà van Michelangelo, de Baldacchino van Bernini en de laatste rustplaatsen van Sint-Pieter en andere pausen bewonderen. Met behulp van een digitale kaart en 27 aangewezen luisterpunten leidt de audiotour u langs de belangrijkste hoogtepunten van de basiliek. Ontdek de gedetailleerde versieringen en uitgebreide mozaïekkunst die de binnenmuren sieren. Duik in La Pieta van Michelangelo en de betekenissen en historische betekenis van de buitengewone bestrating onder je. In overeenstemming met ons streven naar transparantie, respect en passie in alle aspecten van ons bedrijf, presenteren wij de kostenspecificatie van dit pakket ter overweging: - Tickets voor de Sint-Pietersbasiliekkoepel met lift: € 10,00 - Audiogids voor de Sint-Pietersbasiliek: € 7,00 - Audiogids voor de Sint-Pietersbasiliekkoepel: € 8,50 - Zelfgeleide rondleiding door het Vaticaan in Rome: € 3,50

Rome: Grote Bus Hop-on-hop-off-bustour met audiogids

Rome: Grote Bus Hop-on-hop-off-bustour met audiogids

Maak je klaar om Rome als nooit tevoren te ervaren! Stap aan boord van de dubbeldekkerbus met open dak en laat je verrassen door de verbluffende architectuur en fascinerende geschiedenis van de stad. Bewonder het iconische Colosseum, geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de beroemde Spaanse Trappen en laat u inspireren door het majestueuze Vaticaan. Met dagelijkse vertrekken vanaf treinstation Termini en de mogelijkheid om deel te nemen aan de tour vanaf een van de haltes op de route, is dit de perfecte manier om meer dan 10 locaties in de stad te verkennen. Als je avontuurlijk ingesteld bent, kun je de 'eeuwige stad' te voet verkennen met onze fantastische digitale zelfgeleide wandeltochten. Ontdek verborgen juweeltjes en dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en cultuur van deze ongelooflijke stad. Enkele van de locaties die u op de tourroute kunt zien, zijn: Basiliek Santa Maria Maggiore Colosseum Romeins forum Circus Maximus San Giovanni Piazza Venetië Piazza Navona Pantheon Engelenburcht Vaticaan St. Peters Basiliek Trevi fontein Spaanse trappen Piazza Barberini Treinstation Termini

Rome: Vaticaan, Sixtijnse Kapel & Sint-Pietersbasiliek Tour

Rome: Vaticaan, Sixtijnse Kapel & Sint-Pietersbasiliek Tour

Verken het UNESCO Werelderfgoed Vaticaanstad tijdens een rondleiding langs de belangrijkste schatten. Ontdek de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek met versnelde toegang om het meeste uit je dag te halen. Begin je ervaring in de Vaticaanse Musea en ontdek meesterwerken van een aantal van 's werelds meest vooraanstaande kunstenaars. Volg een gids in een taal naar keuze naar de belangrijkste delen van het museum, waaronder de Kaartengalerij en de Tapijtengalerij. Ga de Sixtijnse Kapel binnen om de glorie te aanschouwen van Michelangelo's veelgeprezen meesterwerk 'Het Laatste Oordeel', een van de beroemdste kunstwerken ooit gemaakt. Bewonder vervolgens het prachtige interieur van de Sint-Pietersbasiliek waar je versnelde toegang hebt. Sta versteld van een van de heiligste plaatsen ter wereld en bewonder Michelangelo's prachtige 'La Pieta'.

Rome: rondleiding Sint-Pietersbasiliek met beklimmen koepel

Rome: rondleiding Sint-Pietersbasiliek met beklimmen koepel

Doe mee aan een privé- of gedeelde rondleiding door de Sint-Pietersbasiliek en ervaar deze iconische attractie. Bewonder het magnifieke interieur van de basiliek en ontdek waarom de kerk 150 jaar nodig had om te herbouwen. Ontdek het kleurrijke marmer, de gouden plafonds en de indrukwekkende Pietà van Michelangelo terwijl je gids verhalen deelt over de geschiedenis van deze kerk in renaissancestijl. Neem de lift met je gids tot de helft van de hoogte richting de top van de koepel. Neem dan de trap en vervolg je klim naar het uitkijkplatform helemaal bovenaan. Beschouw eerst de interieurmozaïeken van de koepel van dichtbij en bewonder vervolgens het opvallende uitzicht op het Sint-Pietersplein en de Vaticaanse tuinen van bovenaf. Bewonder Rome vanaf een hoogte van 136 meter en bekijk het Colosseum, het Pantheon, Castel Sant'Angelo en andere historische bezienswaardigheden.

Rome: Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel Tour met Basiliek

Rome: Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel Tour met Basiliek

Ga op een onvergetelijke reis door de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel met onze exclusieve voorrangstoegang en deskundige begeleiding. Duik in het hart van de kunstgeschiedenis terwijl je door de galerijen van het Vaticaan wandelt, waar je enkele van 's werelds beroemdste meesterwerken vindt. Onder begeleiding van een deskundige gids verken je de enorme collecties, waaronder hoogtepunten als de ontzagwekkende Galerij van wandtapijten, de betoverende Galerij van kaarten en de serene Belvedere binnenplaats in het Pio Clementino Museum. Bereid je voor om gebiologeerd binnen te stappen in de heilige ruimte van de Sixtijnse Kapel, waar Michelangelo's iconische fresco's, waaronder de adembenemende 'Schepping van Adam' en het diepzinnige 'Laatste Oordeel', de muren sieren en een transcendente ervaring als geen ander bieden. Ga met ons mee voor een verrijkende en verhelderende reis door de ongeëvenaarde schatten van het Vaticaan.

Rome: Castel Sant'Angelo Voorrangsticket met Audio App

Rome: Castel Sant'Angelo Voorrangsticket met Audio App

Ontdek de geschiedenis van dit mausoleum-museum met voorrangstoegang. Castel Sant'Angelo, gelegen op de rechteroever van de Tiber op korte afstand van Vaticaanstad, is een oud fort met een eeuwenlange geschiedenis. Verken de zeven verdiepingen van het museum en ontdek een uitgebreide collectie oude artefacten en perfect bewaard gebleven fresco's uit de Renaissance. Het gebouw werd in 135 na Christus gebouwd voor de Romeinse keizer Hadrianus en heeft een belangrijke rol gespeeld in de architectonische geschiedenis van Rome. Beklim de wenteltrap naar de Kamer van As waar een aantal historische figuren werden opgesloten, voordat je verder omhoog gaat om de pauselijke residentie te bezoeken. Dompel jezelf onder in de verhalen van elke kamer terwijl je de kunst binnen bewondert. Sluit je ervaring af met een panoramisch uitzicht over Rome en de rivier de Tiber vanaf het kasteelterras. Een mooie gelegenheid om foto's te maken van de St Angel brug, ook wel bekend als de Brug der Engelen. Kies de beste optie, afhankelijk van je reis: - Voorrangstoegang - Voorrangstoegang + Audiogids App - Voorrangstoegang tot Castel St. Angel en Pantheon - Voorrangstoegang tot Castel St. Angel en Toegang tot St. Peter's Basilica + Dome met audiogids app.

Rome: Vaticaan & Sixtijnse Kapel Tour

Rome: Vaticaan & Sixtijnse Kapel Tour

Ga mee met een rondleiding in Rome en ontdek enkele van de belangrijkste meesterwerken uit de Grieks-Romeinse wereld en de kunst uit de Renaissance in de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel met skip-the-line toegangstickets. Ga de Vaticaanse Musea binnen via de voorrangsingang en sla de lange wachttijden in de rij voor kaartjes over. Begin de rondleiding op de binnenplaats van het Armor voor een glimp van de Vaticaanse Tuinen en ga verder naar de binnenplaats van de Pijnappelboom in het midden van de oude pauselijke gebouwen. Doorkruis enkele kamers van het Belvedere Paleis, de voormalige zomerresidentie van de paus en tegenwoordig de thuisbasis van het Pius Clementine Museum, dat belangrijke vondsten van Grieks-Romeinse kunst herbergt, waaronder de Apollo Belvedere en de Laocoön Groep. Vervolgens kom je aan bij de 3 galerijen die je naar de pauselijke appartementen brengen - de Galerij van de Kandelaars, de Galerij van de Wandtapijten met werken van het Vlaamse atelier van Peter Van Aelst en de Galerij van de Kaarten met fresco's van kaarten van het Italiaanse grondgebied, gemaakt in opdracht van paus Gregorius XIII. Sluit de tour af met een bezoek aan 2 niet te missen bezienswaardigheden in de collectie van het Vaticaan - Rafaëls kamers in het appartement van paus Julius II en de Sixtijnse Kapel, waar je Michelangelo's meesterwerken kunt bewonderen, zoals de scènes uit het Boek Genesis en Het Laatste Oordeel.

Rome: rondleiding Vaticaanse Musea en Sint-Pietersbasiliek met kaartjes

Rome: rondleiding Vaticaanse Musea en Sint-Pietersbasiliek met kaartjes

Ontdek de adembenemende Sixtijnse Kapel en de iconische Vaticaanse Musea tijdens deze begeleide tour met kleine groepen. Leer meer over de kunst die je ziet van je lokale gids en versla de drukte met een skip-the-line ticket. Begin met een bezoek aan de elegante Belvedere Courtyard, of Pinecone Courtyard, met een enorme bronzen hobbelfontein uit de 1e of 2e eeuw na Christus. Bewonder 'Laocoon and His Sons', een van de grootste sculpturen in de wereld. Ga verder naar de Gallery of Geographic Maps, 's werelds grootste geografische museum. Bezoek de Sixtijnse Kapel, het meesterwerk van Michelangelo. Kijk omhoog om het beschilderde plafond te zien dat versierd is met de schepping van Adam en het Laatste Oordeel. Bewonder aan de zijkanten de fresco's die het leven van Mozes en Christus uitbeelden. Leer tijdens je tour het fascinerende verhaal van de staat van de Heilige Stoel, ontdek waar het conclaaf wordt gehouden om een nieuwe paus te kiezen en ontdek de betekenis van de naam van het hoofd van het Vaticaan.

Alle activiteiten

43 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Vaticaanse tuinen: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vaticaan: Toegangsticket musea & Sixtijnse Kapel

Vaticaan: Toegangsticket musea & Sixtijnse Kapel

Bezoek met je voorrangsticket de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel en maak een meeslepende reis door de geschiedenis van kunst en religie. Vermijd de lange ticketrijen en geniet van je bezoek in je eigen tempo.  Wandel door de Sala a Croce Greco om de uitbundig bewerkte sarcofagen te zien, die mogelijk de stoffelijke resten van beroemde koningen en koninginnen uit de oudheid bevatten. Bekijk het Gabinetto delle Maschere of maak een rondje door de Sala degli Animali om een virtuele menagerie van gefantaseerde en bestaande beesten te zien. Loop door de bovenste galerijen, zoals de Kaartengalerij, om te zien hoe cartografen de wereld door de eeuwen heen uitbeeldden. Zie meesterwerken van grootheden uit de Renaissance in de Stanze di Raffaello en rust een tijdje uit in de Borgia-appartementen. Ten slotte is het tijd om te genieten van Michelangelo's prachtige Sixtijnse Kapel: het kroonjuweel van het Vaticaan – en misschien zelfs wel van de hele kunstwereld.

Vaticaan: Vaticaanse Musea Sixtijnse Kapel voorrangsticket

Vaticaan: Vaticaanse Musea Sixtijnse Kapel voorrangsticket

Bekijk de hoogtepunten van de Vaticaanse Musea. Dwaal door de Kaartenzaal, de Dennenappelhof, de Galerij van Wandtapijten, de Galerij van Kandelabers, de Rafaëlkamers en de Sixtijnse Kapel. Bewonder in je eigen tempo de immense kunstcollectie die door de katholieke geschiedenis is vergaard, waaronder Romeinse beeldhouwwerken en meesterwerken uit de Renaissance. Bekijk meesterwerken van meesters uit de Renaissance in de Raphael Rooms en rust even uit in de Borgia Apartments. Daarna is het tijd om Michelangelo's prachtige Sixtijnse Kapel te bewonderen. Maak je ervaring compleet en boek de optie met de Vaticaanse Tuinen: geniet van een panoramische bustour met open dak. Luister naar de meertalige audiogids om hun geheimen te leren kennen. Bewonder de elegante fonteinen en de beeldhouwwerken terwijl je door de tuinen toert.

Rome: Sint-Pietersbasiliek & Koepel toegangsbewijs & audiotour

Rome: Sint-Pietersbasiliek & Koepel toegangsbewijs & audiotour

Verken de Sint-Pietersbasiliek en de Koepel als nooit tevoren, vanaf 136 meter hoogte. Geniet van het uitzicht op Rome van bovenaf tijdens een zelfgeleide tour. De Sint-Pietersbasiliek, gelegen in Vaticaanstad, is een opmerkelijk symbool van zowel langdurig religieus belang als uitzonderlijk architectonisch vernuft. Deze grandioze basiliek werd oorspronkelijk in opdracht van paus Julius II in de 16e eeuw gebouwd op de vermoedelijke locatie van de begrafenis van Sint-Pieter, de gewaardeerde discipel van Jezus Christus, en weerspiegelt eeuwen van geschiedenis en spirituele eerbied. Beklim eerst de koepel en bekijk de mozaïeken aan de binnenkant van dichtbij, terwijl je audiogids je over de geschiedenis van de kerk vertelt. Laat je verrassen door het panoramische uitzicht op het Sint-Pietersplein en de Vaticaanse tuinen. Bewonder vervolgens het Colosseum van veraf en kijk uit over het Pantheon, de Engelenburcht en andere oude gebouwen die Rome uniek maken. Nadat je van de koepel bent afgedaald, kun je de Pietà van Michelangelo, de Baldacchino van Bernini en de laatste rustplaatsen van Sint-Pieter en andere pausen bewonderen. Met behulp van een digitale kaart en 27 aangewezen luisterpunten leidt de audiotour u langs de belangrijkste hoogtepunten van de basiliek. Ontdek de gedetailleerde versieringen en uitgebreide mozaïekkunst die de binnenmuren sieren. Duik in La Pieta van Michelangelo en de betekenissen en historische betekenis van de buitengewone bestrating onder je. In overeenstemming met ons streven naar transparantie, respect en passie in alle aspecten van ons bedrijf, presenteren wij de kostenspecificatie van dit pakket ter overweging: - Tickets voor de Sint-Pietersbasiliekkoepel met lift: € 10,00 - Audiogids voor de Sint-Pietersbasiliek: € 7,00 - Audiogids voor de Sint-Pietersbasiliekkoepel: € 8,50 - Zelfgeleide rondleiding door het Vaticaan in Rome: € 3,50

Rome: Grote Bus Hop-on-hop-off-bustour met audiogids

Rome: Grote Bus Hop-on-hop-off-bustour met audiogids

Maak je klaar om Rome als nooit tevoren te ervaren! Stap aan boord van de dubbeldekkerbus met open dak en laat je verrassen door de verbluffende architectuur en fascinerende geschiedenis van de stad. Bewonder het iconische Colosseum, geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de beroemde Spaanse Trappen en laat u inspireren door het majestueuze Vaticaan. Met dagelijkse vertrekken vanaf treinstation Termini en de mogelijkheid om deel te nemen aan de tour vanaf een van de haltes op de route, is dit de perfecte manier om meer dan 10 locaties in de stad te verkennen. Als je avontuurlijk ingesteld bent, kun je de 'eeuwige stad' te voet verkennen met onze fantastische digitale zelfgeleide wandeltochten. Ontdek verborgen juweeltjes en dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en cultuur van deze ongelooflijke stad. Enkele van de locaties die u op de tourroute kunt zien, zijn: Basiliek Santa Maria Maggiore Colosseum Romeins forum Circus Maximus San Giovanni Piazza Venetië Piazza Navona Pantheon Engelenburcht Vaticaan St. Peters Basiliek Trevi fontein Spaanse trappen Piazza Barberini Treinstation Termini

Rome: Vaticaan, Sixtijnse Kapel & Sint-Pietersbasiliek Tour

Rome: Vaticaan, Sixtijnse Kapel & Sint-Pietersbasiliek Tour

Verken het UNESCO Werelderfgoed Vaticaanstad tijdens een rondleiding langs de belangrijkste schatten. Ontdek de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek met versnelde toegang om het meeste uit je dag te halen. Begin je ervaring in de Vaticaanse Musea en ontdek meesterwerken van een aantal van 's werelds meest vooraanstaande kunstenaars. Volg een gids in een taal naar keuze naar de belangrijkste delen van het museum, waaronder de Kaartengalerij en de Tapijtengalerij. Ga de Sixtijnse Kapel binnen om de glorie te aanschouwen van Michelangelo's veelgeprezen meesterwerk 'Het Laatste Oordeel', een van de beroemdste kunstwerken ooit gemaakt. Bewonder vervolgens het prachtige interieur van de Sint-Pietersbasiliek waar je versnelde toegang hebt. Sta versteld van een van de heiligste plaatsen ter wereld en bewonder Michelangelo's prachtige 'La Pieta'.

Rome: rondleiding Sint-Pietersbasiliek met beklimmen koepel

Rome: rondleiding Sint-Pietersbasiliek met beklimmen koepel

Doe mee aan een privé- of gedeelde rondleiding door de Sint-Pietersbasiliek en ervaar deze iconische attractie. Bewonder het magnifieke interieur van de basiliek en ontdek waarom de kerk 150 jaar nodig had om te herbouwen. Ontdek het kleurrijke marmer, de gouden plafonds en de indrukwekkende Pietà van Michelangelo terwijl je gids verhalen deelt over de geschiedenis van deze kerk in renaissancestijl. Neem de lift met je gids tot de helft van de hoogte richting de top van de koepel. Neem dan de trap en vervolg je klim naar het uitkijkplatform helemaal bovenaan. Beschouw eerst de interieurmozaïeken van de koepel van dichtbij en bewonder vervolgens het opvallende uitzicht op het Sint-Pietersplein en de Vaticaanse tuinen van bovenaf. Bewonder Rome vanaf een hoogte van 136 meter en bekijk het Colosseum, het Pantheon, Castel Sant'Angelo en andere historische bezienswaardigheden.

Rome: Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel Tour met Basiliek

Rome: Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel Tour met Basiliek

Ga op een onvergetelijke reis door de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel met onze exclusieve voorrangstoegang en deskundige begeleiding. Duik in het hart van de kunstgeschiedenis terwijl je door de galerijen van het Vaticaan wandelt, waar je enkele van 's werelds beroemdste meesterwerken vindt. Onder begeleiding van een deskundige gids verken je de enorme collecties, waaronder hoogtepunten als de ontzagwekkende Galerij van wandtapijten, de betoverende Galerij van kaarten en de serene Belvedere binnenplaats in het Pio Clementino Museum. Bereid je voor om gebiologeerd binnen te stappen in de heilige ruimte van de Sixtijnse Kapel, waar Michelangelo's iconische fresco's, waaronder de adembenemende 'Schepping van Adam' en het diepzinnige 'Laatste Oordeel', de muren sieren en een transcendente ervaring als geen ander bieden. Ga met ons mee voor een verrijkende en verhelderende reis door de ongeëvenaarde schatten van het Vaticaan.

Rome: Castel Sant'Angelo Voorrangsticket met Audio App

Rome: Castel Sant'Angelo Voorrangsticket met Audio App

Ontdek de geschiedenis van dit mausoleum-museum met voorrangstoegang. Castel Sant'Angelo, gelegen op de rechteroever van de Tiber op korte afstand van Vaticaanstad, is een oud fort met een eeuwenlange geschiedenis. Verken de zeven verdiepingen van het museum en ontdek een uitgebreide collectie oude artefacten en perfect bewaard gebleven fresco's uit de Renaissance. Het gebouw werd in 135 na Christus gebouwd voor de Romeinse keizer Hadrianus en heeft een belangrijke rol gespeeld in de architectonische geschiedenis van Rome. Beklim de wenteltrap naar de Kamer van As waar een aantal historische figuren werden opgesloten, voordat je verder omhoog gaat om de pauselijke residentie te bezoeken. Dompel jezelf onder in de verhalen van elke kamer terwijl je de kunst binnen bewondert. Sluit je ervaring af met een panoramisch uitzicht over Rome en de rivier de Tiber vanaf het kasteelterras. Een mooie gelegenheid om foto's te maken van de St Angel brug, ook wel bekend als de Brug der Engelen. Kies de beste optie, afhankelijk van je reis: - Voorrangstoegang - Voorrangstoegang + Audiogids App - Voorrangstoegang tot Castel St. Angel en Pantheon - Voorrangstoegang tot Castel St. Angel en Toegang tot St. Peter's Basilica + Dome met audiogids app.

Rome: Vaticaan & Sixtijnse Kapel Tour

Rome: Vaticaan & Sixtijnse Kapel Tour

Ga mee met een rondleiding in Rome en ontdek enkele van de belangrijkste meesterwerken uit de Grieks-Romeinse wereld en de kunst uit de Renaissance in de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel met skip-the-line toegangstickets. Ga de Vaticaanse Musea binnen via de voorrangsingang en sla de lange wachttijden in de rij voor kaartjes over. Begin de rondleiding op de binnenplaats van het Armor voor een glimp van de Vaticaanse Tuinen en ga verder naar de binnenplaats van de Pijnappelboom in het midden van de oude pauselijke gebouwen. Doorkruis enkele kamers van het Belvedere Paleis, de voormalige zomerresidentie van de paus en tegenwoordig de thuisbasis van het Pius Clementine Museum, dat belangrijke vondsten van Grieks-Romeinse kunst herbergt, waaronder de Apollo Belvedere en de Laocoön Groep. Vervolgens kom je aan bij de 3 galerijen die je naar de pauselijke appartementen brengen - de Galerij van de Kandelaars, de Galerij van de Wandtapijten met werken van het Vlaamse atelier van Peter Van Aelst en de Galerij van de Kaarten met fresco's van kaarten van het Italiaanse grondgebied, gemaakt in opdracht van paus Gregorius XIII. Sluit de tour af met een bezoek aan 2 niet te missen bezienswaardigheden in de collectie van het Vaticaan - Rafaëls kamers in het appartement van paus Julius II en de Sixtijnse Kapel, waar je Michelangelo's meesterwerken kunt bewonderen, zoals de scènes uit het Boek Genesis en Het Laatste Oordeel.

Rome: rondleiding Vaticaanse Musea en Sint-Pietersbasiliek met kaartjes

Rome: rondleiding Vaticaanse Musea en Sint-Pietersbasiliek met kaartjes

Ontdek de adembenemende Sixtijnse Kapel en de iconische Vaticaanse Musea tijdens deze begeleide tour met kleine groepen. Leer meer over de kunst die je ziet van je lokale gids en versla de drukte met een skip-the-line ticket. Begin met een bezoek aan de elegante Belvedere Courtyard, of Pinecone Courtyard, met een enorme bronzen hobbelfontein uit de 1e of 2e eeuw na Christus. Bewonder 'Laocoon and His Sons', een van de grootste sculpturen in de wereld. Ga verder naar de Gallery of Geographic Maps, 's werelds grootste geografische museum. Bezoek de Sixtijnse Kapel, het meesterwerk van Michelangelo. Kijk omhoog om het beschilderde plafond te zien dat versierd is met de schepping van Adam en het Laatste Oordeel. Bewonder aan de zijkanten de fresco's die het leven van Mozes en Christus uitbeelden. Leer tijdens je tour het fascinerende verhaal van de staat van de Heilige Stoel, ontdek waar het conclaaf wordt gehouden om een nieuwe paus te kiezen en ontdek de betekenis van de naam van het hoofd van het Vaticaan.

De topbezienswaardigheden in Rome

Activiteiten in Vaticaanse tuinen

Rondleidingen in Italië

Wat te doen in Italië

Andere activiteiten in Vaticaanse tuinen

Wil je alle activiteiten in Vaticaanse tuinen bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vaticaanse tuinen

Gemiddelde beoordeling

4.5
(78.810 beoordelingen)

Alles is geweldig. Snelle invoer. Het museum is niet alleen ongelooflijk vanwege de inhoud, maar ook vanwege de structuur. Alles verrast je. De kapel is de finishing touch

Heel leuk bezoek, je moet de audiogids voor de kinderen meenemen, wat erg goed is en ze boeide! Ik vind de inzendingen nog steeds behoorlijk duur.

Het was perfect, we stonden helemaal niet in de rij en we hadden ook een audiogids. Sterk aanbevolen

Uitstekend, de toegangstijd werd gehaald en vrijwel zonder wachtrijen

Vaticaanse Musea, een onmisbaar moment van onderdompeling in kunst