Venetië: Dogepaleis ticket en audiogids

Venetië: Dogepaleis ticket en audiogids

Spaar tot 20%

Vanaf $53,47 $42,78 per persoon

Bezoek het belangrijkste hoogtepunt van Venetië tijdens deze onvergetelijke ervaring. Ontdek het Dogepaleis in je eigen tempo met een innovatieve audiogids en voorrangstickets.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Audiogids optioneel
Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de voornaamste hoogtepunten van het San Marcoplein
 • Bezoek het Dogepaleis met een voorrangsticket
 • Download je eigen persoonlijke audiogids
Volledige beschrijving
Met behulp van deze innovatieve audiogids-app ontdek je de 10 interessantste plekken in het Dogepaleis en de 12 beste plekken in de Basiliek van San Marco. De audiogids begeleidt je door de geheimen en geschiedenis van het Dogepaleis en de Basiliek van San Marco met behulp van een gedetailleerde kaart en fascinerende informatie over de belangrijkste aspecten rondom deze indrukwekkende bouwwerken.   Je begint met het betreden van het Dogepaleis en leert alles over de ongelooflijke meesterwerken van schilders zoals Tiepolo en Titiaan in het paleis. Bewonder de Trap van Reuzen die door de Doge werd gebruikt om de staatsruimtes en zijn persoonlijke vertrekken te bereiken. Vervolgens steek je de Brug der Zuchten over en bezoek je de duistere Venetiaanse gevangenis, waar Giacomo Casanova ooit vastzat.   Maak je bezoek aan Venetië compleet met behulp van voorrangstickets voor het Museo Correr, Museo Archeologico Nazionale en de monumentale ruimtes van de Biblioteca Nazionale Marciana.
Inbegrepen
 • Mobiele audiogids die je kunt downloaden
 • Voorrangstickets voor het Dogepaleis, Museo Correr, Museo Archeologico Nazionale en de monumentale vertrekken van de Biblioteca Nazionale Marciana
 • Geldig voor 1 toegang per ticket
  Niet geschikt voor
  • Mensen met rugklachten
  • Mensen die slecht ter been zijn
  • Rolstoelgebruikers
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

  Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen koptelefoon meenemen
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  De tickets moeten om 10.00 uur worden opgehaald bij het Venice Tours Assistance Point. Met het Piazza San Marco en de bogen van Museo Correr achter je en de Poste Italiane (postkantoor) voor je, kijk naar links en je ziet een grote grijze kiosk (met veel souvenirs en kranten), dit is de Venice Tours Assistance Point waar u uw ticket kunt ontvangen. De kiosk bevindt zich tussen Fendi Boutique en Poste Italiane (postkantoor) en als een bord met de tekst 'Venice Tours Assistance Point'.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Comfortabele schoenen

  Goed om te weten

  • Haal uw tickets op bij het Venice Tours Assistance Point bij de ingang van Piazza San Marco Tickets moeten om 10.00 uur worden opgehaald Deze tour is niet volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mensen met een handicap Tour werkt niet in geval van uitzonderlijk hoog water of in het geval van religieuze functies (in deze gevallen kan het de dag erna worden uitgesteld, anders wordt het terugbetaald) Dogenpaleis standaard openingstijden: 10.00 uur tot 18.00 uur (laatste toegang 17.00 uur) . Vanwege de preventieve maatregelen van COVID-19 kan de toegang tot een aantal van de inbegrepen attracties beperkt zijn.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  3,2 / 5

  gebaseerd op 83 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   3/5
  • dienstverlening
   3.9/5
  • organisatie
   3,4/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  Slechts twee gezeur - (1) we moesten een stukje lopen om het ticket daadwerkelijk te krijgen om toegang te krijgen. Dit werd niet duidelijk gemaakt bij de aankoop van het ticket. Ik dacht dat door het kaartje online te kopen voordat we Engeland verlieten, we gewoon naar de Doge's / The Basillica konden gaan en van de ervaring konden genieten. We kochten dit ticket omdat we dachten dat het een goede prijs was omdat het toegang gaf tot zowel het Dogenpaleis als de Basillica. (2) Hoewel er gratis toegang is tot The Basillica, wordt niet duidelijk gemaakt dat er een toeslag is voor toegang tot twee interessante plaatsen (a) De begraafplaats van San Marco = 2 euro (b) toegang tot het dakterras = 5 euro. De extra kosten zijn niet duidelijk gemaakt.

  Verder lezen

  14 oktober 2019

  Uitstekend monument

  Echt genoten van het bezoek aan deze locatie en het hebben van de tickets vermeden in de rij staan, maar het duurde een eeuwigheid om het kantoor te vinden waar we de tickets moesten ophalen, wat echt vervelend was, we hadden het geluk dat we genoeg tijd hadden, maar voor mensen met een beperkte tijd zou dit een probleem zijn.

  15 september 2019

  Het kostte ons 1 uur en 3 mensen die ons vriendelijk informatie gaven om de plaats te vinden waar je bent, de kaart is nutteloos, evenals het straatnummer, om te beoordelen en te verbeteren voor de volgende boekers. kortom, we verloren meer dan een uur in de middag

  2 november 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 235882