Toegangsticket

Venetië: ticket Peggy Guggenheim Collection

Venetië: ticket Peggy Guggenheim Collection

Vanaf € 18 per persoon

Ontdek een van de belangrijkste culturele attracties van Venetië met een voorrangsticket voor het Peggy Guggenheim Museum. Bewonder werken van Picasso, Pollock en Dalí. Blijf zolang je wilt met een dagkaart met eenmalige toegang.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving
Bewonder de moderne kunst van Picasso en Pollock met een dagkaart voor de Peggy Guggenheim Collection aan het Canal Grande in Venetië. Verken een van Europa's bekendste moderne kunstmusea in je eigen tempo en slenter langs meesterwerken uit onder andere het kubisme, surrealisme en het abstracte expressionisme. De Amerikaanse erfgename Peggy Guggenheim stelde deze collectie aanvankelijk samen voor de eerste naoorlogse Biënnale van Venetië. In het daaropvolgende jaar verwierf Peggy het Palazzo Venier dei Leoni, een onvoltooid 18e-eeuws paleis aan het Canal Grande. Bij het samenstellen van de collectie kreeg ze assistentie van artiesten en critici als Marcel Duchamp, Herbert Read, Nellie van Doesburg en Howard Putzel. Ga zelf op ontdekking uit in deze schatkamer van de kunst met werken van Picasso, Ernst, Magritte, Calder en vele andere kunstenaars van de avant-garde. Wandel rond in de beeldentuin van Patsy R. and Raymond D. Nasher Garden, tussen de werken van Arp, Duchamp-Villon, Fazzini, Giacometti, Holzer, Minguzzi, Mirko, Merz, Moore, Ono en Richier. Bewonder ook een collectie met kunstwerken van Italiaanse, Europese en Amerikaanse kunstenaars van 1945 tot nu. Hier vind je topstukken van Burri, Capogrossi, de Kooning, Dubuffet, Rothko, Oldenburg, Stella, Twombly, Warhol en Kapoor.
Inbegrepen
 • Toegangskaartje voor de Peggy Guggenheim Collection
 • Rondleiding met gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Palazzo Venier dei Leoni, 704. De Peggy Guggenheim Collection bevindt zich tussen de Accademia en de Basiliek van Santa Maria della Salute. De dichtstbijzijnde halte is 'Accademia' (Vaporetto no. 1 of 2)

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 1288 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Niet zo duidelijk voor mij was de prenotatie precies op het moment dat je prenoteerde, er stond "één dag geldig" geschreven, er stond niet geschreven dat je er 15 minuten eerder moest zijn en dat als je later gaat en er geen vacante plaatsen zijn je verliest je prenotatie. Ik vond de tentoonstelling een beetje statisch, de uitleg op een kleine manier geschreven, dus dat was moeilijk om het te lezen en de afstand te bewaren in covid-tijd..

Verder lezen

25 september 2020

Ik boekte mijn ticket online en wist niet zeker of ze open waren na de overstroming van Venetië. Heb ze een e-mail gestuurd en dezelfde dag antwoord gekregen. Zeer efficiënt! Dit is een van mijn favoriete galerijen, het heeft geweldige voorbeelden van kunst uit het begin van de 20e eeuw in een beheersbare dosis. Bonus. De setting is ook een knaller aangezien het uitkijkt op het Canal Grande.

Verder lezen

24 november 2019

De Peggy Guggenheim-collectie is mijn favoriete bestemming in Venetië. Naast een baanbrekende collectie hedendaagse kunst, is het een gedenkteken voor een van de grootste verzamelaars en beschermheren van de kunsten uit de geschiedenis. Het palazzo met uitzicht op het Canal Grande en de tuinen zijn ongeëvenaard in schoonheid en rust. Ga vroeg om de drukte te vermijden.

Verder lezen

31 oktober 2019

Georganiseerd door

Product ID: 64077