Venetian Islands

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Venetian Islands: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Miami: stadscruise naar Millionaire's Homes & Venetiaanse eilanden

  1. Miami: stadscruise naar Millionaire's Homes & Venetiaanse eilanden

  Stap aan boord van de boot vanuit het hart van Downtown Miami. Leun achterover en ontspan in luxe op een boot met twee niveaus met open ramen en een schaduwrijk dek. Vanuit het centrum vaar je richting Star Island, waar veel beroemdheden in hun indrukwekkende herenhuizen wonen. Vang een glimp op van het huis van Al Capone terwijl u langs Biscayne Bay vaart en vervolgens naar Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island en Fischer Island. Bekijk de beroemde Venetiaanse eilanden en ontdek onderweg meer herenhuizen van de rijken en beroemdheden. Houd de huizen van Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon en meer in de gaten. Er zal een ervaren gids aan boord zijn die u wijst op alle beroemde huizen en bezienswaardigheden. Vaar vervolgens naar South Beach en Bayside Marketplace om echt alle...

 • Miami: Sunset Cruise door Biscayne Bay en South Beach

  2. Miami: Sunset Cruise door Biscayne Bay en South Beach

  Neem een pauze van de drukte van Downtown Miami en bekijk de zonsondergang vanaf het water. Vaar over Biscayne Bay en bewonder het ongelooflijke uitzicht op de skyline van de stad. Geniet onderweg van een drankje, te koop bij de bar aan boord. Ontspan op een luxe jacht met open ramen en schaduwrijk dek, terwijl je luistert naar commentaar van je gids. Vaar langs beroemde eilanden, vang een glimp op van het landhuis van Al Capone en vaar naar South Beach. Ga terug naar de kust aan het einde van een mooie avond.

 • Miami: romantische privévliegtuigtour met champagne

  3. Miami: romantische privévliegtuigtour met champagne

  Vlieg over luxe herenhuizen in Pinecrest en Coconut Grove en geniet van een panoramisch uitzicht op Fisher Island en Key Biscayne. Geniet van een fles champagne terwijl je geniet van het uitzicht op Miami Beach helemaal tot aan Bal Harbour. Ontmoet je professionele piloot op Miami Executive Airport en vlieg over de Intracoastal Waterway langs de prachtige herenhuizen van de rijken en beroemdheden. Bekijk de haven van Miami, Downtown en Brickell vanuit de lucht en vlieg op de terugweg over het Vizcaya Museum and Gardens.

 • Miami: McLaren 570S Spider Tour

  4. Miami: McLaren 570S Spider Tour

  Neem het stuur en verken Miami in een McLaren 570S Spider. Volg de doorlopende route door Miami en bekijk enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad terwijl u in stijl rijdt. Ga alleen of met vrienden of familie. Rijd langs de 10 mijl lange route langs onmisbare plekken zoals Miami Beach, South Beach, Port of Miami, Star Island en de Venetiaanse eilanden.

 • Miami: Private Sunset Sightseeing-vliegtuigtour

  5. Miami: Private Sunset Sightseeing-vliegtuigtour

  Ontmoet je vriendelijke piloot op Miami Executive Airport en vlieg dan omhoog in de zonnige hemel van Miami, waar je sightseeingavontuur wacht. Bewonder tijdens de tour de gloed van de zonsondergang terwijl deze de lucht en het landschap transformeert. Vlieg boven de luxe herenhuizen van Pinecrest en Coconut Grove en bewonder vervolgens een panoramisch uitzicht op Fisher Island en het idyllische Key Biscayne. Ga vervolgens over South Miami Beach en bekijk de adembenemende schoonheid van de kustlijn van Miami vanuit dit unieke uitkijkpunt. Vaar langs Surfside en Bal Harbour voordat je terugkeert langs de Intracoastal Waterway. Bewonder de prachtige Palm-, Hibiscus- en Star-eilanden en geniet vervolgens van een adembenemend uitzicht op Miami Port, Downtown en Brickell. Bezoek ten slotte het Vizcaya Museum and Gardens voordat je door South Miami terugkeert naar het vliegveld.

Sitemap Venetian Islands

Wil je alle activiteiten in Venetian Islands ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.