Venetië
Archeologie

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Venetië

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Ikzelf kon de gids goed verstaan. Mijn man had er soms wat moeite mee.

Het was een geweldige, 3 uur durende, excursie door prachtige ruimtes en mooie pleinen. We kregen een fijne uitleg over wat te zien was en mooie verhalen over Venetië en de gebruiken en gebeurtenissen in het verleden. De stad en de mensen die er wonen en woonden gingen voor ons hierdoor veel meer leven. Als er vragen werden gesteld over iets wat we onderweg tegen kwamen, wist onze gids daar het een en ander over te vertellen. Ze was kundig, enthousiast en wist haar genegenheid voor Venetië in haar verhalen aan ons door te geven. Heel leuk wist ze een kind van 8 die in onze groep aanwezig was bij alles te betrekken.

Bevlogen, begeesterde, erg belezen gids. Sprak te snel, viel over zijn woorden, meer uit bevlogenheid dan uit slordigheid. Daardoor toch niet alles verstaan wat ie vertelde en daar 4 en geen 5 sterren.

De 3 uur durende tour was ongelooflijk interessant. De gids, Romy (echte Venetiaanse), wist heel veel te vertellen en kon zeer gepassioneerd vertellen over de geschiedenis van de Republiek Venetië.

Inhoudelijk heldere en op maat gegeven rondleiding

De gids was zeer gemotiveerd en sprak goed verstaanbaar Engels. Transparante uitleg waarbij geschiedkundige- sociale- religieuze en culturele verbanden duidelijk werden. Dankjewel Donatella!

Veel informatie over de geschiedenis van Venetië. Leuk verteld. De gids Nico was goed te verstaan en vertelde het leuk. Nam genoeg tijd voor vragen.