Venetië Budget
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Budget in Venetië

Bekijk alle Budget in Venetië
Bekijk alle 305 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Venetië

Leuke tocht en goed georganiseerd allemaal

Wij hadden een tour geboekt en wij zijn zeer tevreden. Bij aankomst op de meetingpoint laat je je voucher zien mag ook op je mobiel en dan ga je met 6 man op de gondel. Gondel tocht duurde overigens 25 minuten door de leuke grachten hebben wij veel gezien.
Venetië: 30-minuten traditionele gondeltocht Beoordeeld door Ervin, 01-09-2016

Leuke gondeltocht gehad voor een prima prijs!

Duidelijke beschrijving van waar we moesten verzamelen. Gedeelde gondola gehad, maar dat was prima. Leuk rustig tochtje van een half uur gehad met uiteindelijk een stuk over het water voor het Sint Marco Plein. Bij andere mensen prijzen gezien/gehoord die echt vele malen hoger waren. Echt een aanrader!
Venetië: 30-minuten traditionele gondeltocht Beoordeeld door Christel, 20-08-2016

Leuk, erg goede gids maar te weinig tijd

Leuke tocht met een goede gids (Silvia) die veel informatie deelde op een leuke manier. Ze sprak ook goed Engels. Helaas was het erg druk in Venetië waardoor ze op het eind in tijdnood kwam. Tour was goed geregeld, locatie makkelijk te vinden.
Dogepaleis & Basiliek van San Marco 2 uur durende Tour Beoordeeld door Edwin, 17-09-2016

Prima en heel fijn dat je de rij over kunt slaan!!

Alleen al het overslaan van de rij was het geld bijna waard. Daarnaast vertelde de gids een aantal leuke feitjes over Venetie zelf. Het was leuk en interessant om wat meer verdieping bij de San Marco basiliek te horen dmv de tour. Nadeel; er is vrij beperkt tijd, dus alleen de highlights worden gedaan. Als je daarna nog de Dogentour doet kun je niet omhoog de basiliek op. Wij hadden alleen de st marco tour, daarna moet je dan nog 5 euro betalen om zelf de kerk omhoog te klimmen. Al met al geslaagd en het geld waard!
Skip the line: Basiliek van San Marco Venetië Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 21-08-2016

Geen wachtrij, dus geen objectieve beoordeling mogelijk

Toen ik aankwam bij Hard Rock Café Venetië, was er geen rij en na het tonen van de voucher kreeg ik meteen de menukaart, behorend bij de voucher. Mij werd direct een plaats toegewezen. De bediening was vrij onpersoonlijk in vergelijking met andere HRC's. Verdere verblijf was oké.
Skip-the-Line: Hard Rock Cafe Venetië Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 16-07-2016

Venetië Budget
4.2
Gebaseerd op 2.816 beoordelingen van GetYourGuide-klanten