Kies data
Venetië

Citycards

Venetië Citycards: Onze meest aanbevolen

Venetië: Museumpas & entree Dogepaleis

1. Venetië: Museumpas & entree Dogepaleis

Bewonder de San Marco-burgermusea, zoals het Dogenpaleis, het Correr-museum, het Nationaal Archeologisch Museum en de Biblioteca Marciana. Je kunt ook de geschiedenis van de joodse gemeenschappen van Venetië in het gettomuseum verkennen. Opgericht in 1953, gelegen tussen de 2 meest historische synagogen van de stad, is het museum gewijd aan de cyclus van Joodse feestelijkheden en objecten die worden gebruikt voor de liturgie, en verkent het de geschiedenis van de Venetiaanse Joden door middel van afbeeldingen en objecten. Musea van het San Marcoplein (beschikbaar met de museumpas van Venetië en de museumpas van Venetië): • Dogenpaleis • Correr Museum • Nationaal Archeologisch Museum • Biblioteca Marciana Als u de optie Venetië Museum Pass Plus selecteert, kunt u ook genieten van toegang tot de volgende openbare musea: • Ca 'Rezzonico • Het huis van Carlo Goldoni • Mocenigo Palace • Ca 'Pesaro (moderne kunstgalerij en oosterse kunstgalerie) • Glasmuseum (Murano) • Kantmuseum (Burano) • Natuurlijk geschiedenismuseum Beide opties omvatten de volgende historische kerken in de Chorus Pass : • Chiesa di Santa Maria del Giglio • Chiesa di Santo Stefano • Santa Maria dei Miracoli • San Giovanni Elemosinario • Ca 'San Polo • Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari • San Giacomo dell'Orio • San Stae • Sant'Alvise • San Pietro di Castello • San Redentore • Santa Maria di Rosario • San Sebastiano • San Giobbe • San Giuseppe di Castello • San Vidal • San Giacomo di Rialto.

Venetië en Murano: panoramische boottocht met audiogids

2. Venetië en Murano: panoramische boottocht met audiogids

Verken de hoogtepunten van Venetië en het eiland Murano met een milieuvriendelijke boottocht. Stap in en uit bij San Marco en Murano en leer fascinerende verhalen achter attracties met behulp van je audiogids. Bekijk lokale ambachtslieden aan het werk met een demonstratie in een glasfabriek. Download uw audiotour op uw smartphone en stap aan boord van het schip bij Stazione di Venezia Santa Lucia. Geniet van een panoramisch uitzicht vanuit de brede ramen van de overdekte boot. Bewonder de schoonheid van het Giudecca-kanaal en zijn paleizen en kerken. Geniet van het uitzicht op het Molino Stucky hotel, de Italiaanse barokke architectuur van de Gesuati-kerk, de Renaissance Redentore-kerk en het kunstmuseum Punta della Dogana. Stap uit bij het San Marcoplein en ontdek iconische locaties, monumenten, geschiedenis en legendes uit de Serenissima Republiek met je audiogids. Vertrek vanuit San Marco en bereik het eiland Murano, waar je de kans krijgt om een meester-glasmaker te zien werken met een glasblaasoven. Luister naar commentaar gemaakt door de Authorized Tourist Guide Cooperative of Venice en door de Venetiaanse verteller Alberto Toso Fei. Krijg toegang tot vijf audiogidsroutes in het San Marco-gebied en één in het Murano-gebied. Rond je tour af bij Stazione di Venezia Santa Lucia.

Venetië: hop on, hop off-bootticket en begeleide wandeling

3. Venetië: hop on, hop off-bootticket en begeleide wandeling

Dompel jezelf onder in de schoonheid en majesteit van Venetië terwijl je door de grachten en lagune vaart met een onbeperkte hop-on hop-off bootpas van 24 uur. Stop bij topattracties zoals het San Marcoplein. Volg een gids en maak een wandeling van 2 uur door de charmante straten van de stad. Reis gemakkelijk door Venetië tijdens een boottocht en bekijk de stad in je eigen tempo. Stap uit of blijf op de boot en verken de bezienswaardigheden die u wilt zien. De belangrijkste haltes van de boot zijn bij Santa Lucia Station, Punta Sabbioni, Piazza San Marco en de eilanden Murano, Burano en Torcello. Geniet van fascinerend audiocommentaar op de boot en krijg toegang tot zowel lijn A- als lijn B-boten. Duik in het verhaal achter de rijkdom en ambitie van de invloedrijke mensen die deze voorname stad hebben gevormd tijdens een begeleide wandeling in het Engels. Geniet onderweg van een lokale glasblaasdemonstratie. Loop over de beroemde Rialtobrug en passeer het Dogenpaleis.

Venetië: mijn speciale Venetië-stadskaart voor 7 attracties

4. Venetië: mijn speciale Venetië-stadskaart voor 7 attracties

Ontdek eenvoudig de culturele schatten van Venetië met de My Special Venice digitale kaart. De kaart is 365 dagen geldig en biedt eenmalige toegang tot 8 attracties, evenals kortingen en concessies bij on-site boekwinkels en cafés. Geniet van toegang tot de Peggy Guggenheim-collectie, Palazzo Grassi, Punta della Dogana, Querini Stampalia Foundation, La Fenice Theater, Cini Palace, de Vaticaanse kapellen en Teatro Verde op het eiland San Giorgio. Bespaar tijd in de rij en gebruik uw kaart om vooraf toegang tot elk van de attracties te boeken. Volg gewoon de instructies in uw e-mail.

Venetië: mijn speciale Venetië-kunst- en muziekkaart voor 4 attracties

5. Venetië: mijn speciale Venetië-kunst- en muziekkaart voor 4 attracties

Ontdek met gemak de artistieke en muzikale schatten van Venetië met de My Special Venice digitale kaart. De kaart is 365 dagen geldig en biedt eenmalige toegang tot elk van de 4 attracties, evenals kortingen en concessies bij eigen boekwinkels en cafés. Geniet van toegang tot Teatro La Fenice, Querini Stampalia, Borges Labyrinth en Teatro Verde op het eiland San Giorgio Maggiore. Bespaar tijd in de rij en gebruik uw kaart om vooraf toegang tot elk van de attracties te boeken. Volg gewoon de instructies in uw e-mail.

Venetië: mijn speciale Venetië Art Patrons-kaart voor 4 attracties

6. Venetië: mijn speciale Venetië Art Patrons-kaart voor 4 attracties

Ontdek met gemak de paleizen van de belangrijkste spelers in de hedendaagse kunstscene van Venetië met de My Special Venice digitale kaart. De kaart is 365 dagen geldig en biedt eenmalige toegang tot 4 van de 4 attracties, evenals kortingen en concessies bij eigen boekwinkels en cafés. Geniet van toegang tot Palazzo Grassi, Punta della Dogana, Peggy Guggenheim Collection en de Giorgio Cini Foundation. Bespaar tijd in de rij en gebruik uw kaart om vooraf toegang tot elk van de attracties te boeken. Volg gewoon de instructies in uw e-mail.

  • Citycards
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Citycards in Venetië

Welke andere activiteiten dan Citycards zijn de moeite waard in Venetië?

Welke Citycards in Venetië nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Citycards in Venetië nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Venetië

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 395 beoordelingen

Niet te missen Zeer mooi paleis Ik raad Ci aan die je met de pas kunt nemen, de prijs is interessant omdat het bezoek aan 3 musea en verschillende kerken omvat. Ze zijn niet allemaal gratis en je moet 3€ betalen om ze te bezoeken. Deze prijs blijft duur voor degenen die de pas niet hebben, omdat er op sommige geen uitzonderlijke dingen te zien zijn

Kijk goed waar je de vouchers kunt inwisselen! Je kunt het doen op de PIER van MARCO POLO AIRPORT, voordat je op een boot naar het eiland Venetië stapt. Als je eenmaal de kaartjes hebt, is de ervaring geweldig.

Venetië must-see tour Historische tour vol Venetiaanse cultuur om te ontdekken

Het was een geweldige ervaring en nauwelijks wachttijden. Zou ik weer boeken.

Alles ging goed en snel met de tickets en toelating.