Venetië
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Venetië Fietstours: Onze meest aanbevolen

Fietstocht door het vasteland van Venetië

1. Fietstocht door het vasteland van Venetië

Geniet tijdens deze begeleide tour van een ontspannen fietservaring door het vasteland van Venetië. Leer meer over de stad Venetië en haar rijke, levendige geschiedenis terwijl je je een weg baant. Deze tour is een geweldige manier om fysieke activiteit en sightseeing te combineren. Ontdek tijdens uw fietstocht de stad Mestre en zijn prachtige omgeving. Je gids zal zeker de beste tips en adviezen met je delen over het dagelijks leven in Venetië en hoe je als een local kunt eten. Deze fietstocht is ontworpen om je het moderne M9-museum, iconische monumenten, landschappen en de verborgen hoekjes van de stad te laten zien waar veel toeristen niets van weten. Je zult versteld staan van deze tour die veel verrassingen voor je in petto heeft. Tijdens je tour proef je ook de typische Venetiaanse Spritz en Cichetto.

...
Lido van Venetië: fietstocht met een local op het eiland Cinema

2. Lido van Venetië: fietstocht met een local op het eiland Cinema

Verken de bezienswaardigheden van Lido van Venetië terwijl je de frisse lucht van het eiland opsnuift tijdens deze begeleide fietstocht. Geniet van het uitzicht op het eiland, ontdek lokale plekjes en ervaar de glamour van de belle époque terwijl je langs de pittoreske art nouveau-hotels loopt, geliefd bij internationale filmsterren. Nadat je je gids hebt ontmoet en je fiets hebt voorbereid, ga je op pad om de karakteristieke verzorgde schellakstranden van het eiland, gebronsde strandwachten en lokale dames te zien die op de markt aan Prosecco nippen. Geniet van een speciaal uitzicht op Venetië tijdens het fietsen langs de lagune. Bereik een oude Israëlische begraafplaats en fiets vervolgens door de havenmond van San Nicolò. Kom aan bij de vuurtoren en eindig in Hotel Excelsior, waar de sterren zich verzamelen op de rode loper tijdens het glinsterende filmfestival van Venetië. Fiets langs de kanalen van Malamocco, een kleurrijk vissersdorpje dat lijkt op een miniatuurversie van Venetië. Ga later door een bosreservaat naar een vuurtoren en ontspan zoals de lokale bevolking door naar het rustige strand van Alberoni te gaan voor een drankje of een duik. De route gaat verder aan de lagunekant van het eiland, met uitzicht op het verlaten eiland Poveglia, Lazzaretto Vecchio en San Lazzaro degli Armeni.

...
Venetië: fietstocht door het platteland

3. Venetië: fietstocht door het platteland

Begin de tour door uw gids te ontmoeten en haal uw fiets op bij Fusina Harbor. Stop in het kleine stadje Malcontenta, beroemd om de oude villa Foscari, gemaakt in opdracht van de beroemde architect Palladio. Bezoek vervolgens Villa Widmann in Mira met oude meubels, kroonluchters van lichtglas en een prachtige tuin. Fiets langs de Brenta-rivier en stop voor een verfrissend drankje en een snack aangeboden door de gids. Kom ten slotte aan in Dolo voor een sightseeingtour door deze gezellige stad die beroemd is in de Serenissima-republiek. Proef de "Cicchetti" tijdens de lunch in een typisch Venetiaanse bacaro.

...
Venetië: fietstocht op het eiland Lido

4. Venetië: fietstocht op het eiland Lido

Deze gemakkelijke tour geeft je de mogelijkheid om te genieten van een mooie en onvergetelijke dag op het eiland Lido, over de hele wereld beroemd om zijn prachtige stranden en het Internationale Filmfestival van Venetië. Fiets langs een adembenemende zee en lagune en geniet van de prachtige landschappen. Bewonder tijdens het fietsen de meest prestigieuze art nouveau-gebouwen in het historische centrum van het eiland en ga (waarom niet?) zwemmen. Er zijn veel verschillende soorten fietsen beschikbaar voor uw tocht: heren- en damesframes, kinderzitjes, kinderfietsen, tandems, sportfietsen en riksja's.

...

Sitemap Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.