Venetië
Gondelvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Venetië Gondelvaarten: Onze meest aanbevolen

 • Venetië: Canal Grande per gondel met toelichting

  1. Venetië: Canal Grande per gondel met toelichting

  Verken de stad Venetië aan boord van een gondel. Je gondelier brengt je langs afgelegen grachten, onder kleine bruggen en langs het Canal Grande. Luister naar de gids die je alles uitlegt over de paleizen, kerken en bezienswaardigheden om je heen. Hoor verhalen die alleen de Venetianen kennen, en leer over de fascinerende geschiedenis van de gondel en gondoliers. Tijdens je vaart bewonder je het huis van Desdemonde en Mozart. Je komt ook langs het prachtige theater La Fenice en de gracht “De le Ostreghe”. Ga verder op de belangrijkste gracht in Venetië, het Canal Grande. Vaar naar naar de Salute-kerk, de Peggy Guggenheim Collection en enkele van de prachtige Venetiaanse paleizen die langs het kanaal lopen, zoals Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani Palace en vele anderen. Je ziet ook Punta de la Dogana en het San Marcobassin voordat je teruggaat naar het startpunt voor Campo San Moisè. Aan...

  Erg sereen gevoel met de gondel...vond de kleine kanalen erg aantrekkelijk was ook zoveel om van te genieten te snel voorbij deze gondeltour! ♡

 • Venetië: privé-gondeltocht langs Canal Grande

  2. Venetië: privé-gondeltocht langs Canal Grande

  Stap aan boord van een authentieke gondel en maak een romantische rit. Bekijk de bezienswaardigheden langs het historische deel van het Canal Grande. Bewonder prachtige paleizen, zoals de Peggy Guggenheim-collectie en de basiliek Santa Maria della Salute. Verken de geheime waterwegen van Venetië en snuif de sfeer van de stad op met je vrienden of je geliefde. Reis per gondel in de buurt van het San Marcoplein, het operagebouw van Fenice, Punta della Dogana en vele andere charmante paleizen. Ga onder een kleine brug door terwijl je de verborgen plekjes ontdekt die alleen per gondel bereikbaar zijn. Geniet van commentaar op je mobiele app terwijl je de verhalen en geheimen van de stad ontdekt.

 • Venetië: gedeelde gondelvaart over Canal Grande

  3. Venetië: gedeelde gondelvaart over Canal Grande

  Je deelt een boottocht met de gondel met tot 5 andere personen en vaart door het water met een ervaren gondelier. Deze zal je gedurende 30 minuten rondleiden door de prachtige mysterieuze kanalen van Venetië. Je zult tijdens deze rondvaart ervaren dat de kanalen van Venetië verschillende charmes en aantrekkingskrachten hebben. Je drijft over het iconische Grand Canal, over kleine waterwegen en passeert het beroemde theater La Fenice.

  We hadden de ontmoetingsplek ingegeven in de gps, echter kwamen we helemaal niet op de juiste plek uit. Aan zeker 4 verschillende gondolieri gevraagd of het daar was en telkens stuurden ze ons een andere weg uit. Uiteindelijk bleek de ontmoetingsplek toch nog 15 minuten weg te zijn van waar het gps adres was. Resultaat: te laat voor de gondeltocht. Gelukkig was de persoon aan het onthaal erg vriendelijk en behulpzaam en zette hij ons ticket om naar de dag erna zodat we toch nog konden genieten van de gondeltocht. Tip: Het juiste ontmoetingspunt is recht over de Venetiaanse tuin. (aan de vapparettohalte)

 • Venetië: gondelvaart met live toelichting

  4. Venetië: gondelvaart met live toelichting

  Maak een traditionele gondelvaart door de iconische grachten van Venetië. Laat je gondelier je toelichten, ga onder pittoreske bruggen door en bewonder enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanuit een uniek perspectief. Ga er lekker voor zitten en kijk hoe de prachtige Byzantijnse gebouwen aan je voorbij trekken. Vaar onder de talloze bruggen door en hoor hoe het water zachtjes tegen de afbrokkelende muren van de palazzi slaat. Vaar door de charmante grachten en bewonder de elegante bruggen waar je onderdoor gaat. Ervaar hoe de Venetianen zich in het verleden van het ene district naar het andere verplaatsten. Laat je gondelier je interessante feiten vertellen over de plekken waar je langsvaart en kom meer te weten over de geschiedenis van de stad.

 • Venetië: gedeelde gondelrit met kleine groep over het Canal Grande

  5. Venetië: gedeelde gondelrit met kleine groep over het Canal Grande

  Voel de essentie van Venetië terwijl je verborgen en pittoreske waterwegen in de buurt van het Canal Grande verkent met een gondelier. Begin uw activiteit door de gastheer te ontmoeten, die enkele bezienswaardigheden over de geschiedenis van gondels en gondeliers zal uitleggen. Krijg gratis toegang tot een app met commentaar op uw route op de gondel. Terwijl u geniet van de schoonheid van het Canal Grande, kunt u de prachtige paleizen bewonderen, zoals het Peggy Guggenheim Collection Palace, het Gritti Palace, de Salute Church, de Punta della Dogana. Ontdek het wereldberoemde theater La Fenice en het Mozarthuis langs de romantische en verborgen waterwegen. Geniet aan het einde van je rit van een adembenemend uitzicht op het bekken van San Marco met het eiland San Giorgio. Laat je verwelkomen door je gastheer die wacht om te horen over je ervaring en je 10% korting te geven op je volg...

  Onze Gondelier was heel leuk en grappig dat maakte de vaart wel leuker , ik weet niet of ik het de prijs wel waard vond , ze boden ze nu aan voor 20,00 pp maar of dat legaal is weet ik niet

 • Venetië: privé-gondelrit naar de Rialtobrug

  6. Venetië: privé-gondelrit naar de Rialtobrug

  Start de gondelrit vanuit Bacino Orseolo, gelegen achter St. Mark's. Drijf door de prachtige grachten van Rio dei Barcaroli en Rio dell'Ovo tot je het Canal Grande bereikt. Bewonder vanaf het Canal Grande de pracht van de Rialtobrug en belangrijke gebouwen zoals Ca 'Farsetti, het hoofdkantoor van het stadhuis. Zie Palazzo Grimani, het grootste gebouw met uitzicht op het Canal Grande. Vervolg de reis langs de Rio San Luca waar u Palazzo Manin kunt zien, de residentie van de laatste doge van Venetië, Ludovico Manin, nu de thuisbasis van de Bank of Italy.

 • Venetië: privé-gondeltocht naar Brug der Zuchten

  7. Venetië: privé-gondeltocht naar Brug der Zuchten

  Begin aan een privé-gondeltocht net buiten Hotel Danieli, in de buurt van het San Marcoplein. Vaar door de kleine grachten in enkele van de oudste delen van de stad en ontdek de stad als een echte Venetiaan. Vaar eerst de Rio del Palazzo af en passeer onder de beroemde Brug der Zuchten. Ga door de Rio di Santa Maria Formosa en bewonder de elegante appartementen met winkels aan weerszijden. Volg Rio di San Severo om uw korte reis in het bekken van San Marco af te sluiten. Voor een romantische ervaring, kies ervoor om een muzikant en zanger toe te voegen om u een serenade te brengen terwijl u door de grachten vaart.

  Een ervaring om nooit te vergeten! Een must voor iedereen die in Venetië is. De gordeldier heeft veel verteld over de historie, de bezienswaardigheden waar we voorbij vaarden en wist andere vragen ook goed te beantwoorden. Speekt goed Engels, maar ook Duits. Ondanks dat het prijzig is, is het zeker het geld waard. Musea zijn net zo duur, maar dit is magisch.

 • Venetië: begeleide avondwandeling met motorboottocht

  8. Venetië: begeleide avondwandeling met motorboottocht

  Ontmoet je gids om 17:15 uur op het handige ontmoetingspunt om je 1,5 uur durende wandel- en boottocht door het iconische stadsgezicht van Venetië te beginnen. Wandel door het Joodse getto en ga verder naar de Strada Nova. Bekijk de historische Santa Sofia-kerk voordat je het Canal Grande per gondel oversteekt om bij de levendige Rialto-markt te komen. Ga over de prachtige Rialtobrug en door de luxe Le Mercerie om aan te komen op het San Marcoplein, het wereldberoemde hart van Venetië. Vanaf daar kunt u ervoor kiezen om te blijven en de omgeving te verkennen, of terug te keren naar het treinstation op een gratis motorboottransfer van Riva degli Schiavoni via het adembenemende Giudecca-kanaal.

  Ontmoetingspunt makkelijk te vinden. Onze gids was Lila, zij vertelde vlot over Venetië en bijzonderheden. Het was een leerrijke wandeltocht langs drukke en minder drukke delen van de stad. Dit was onze 5de keer in Venetië en weer leerden we nieuwe dingen bij.

 • Venetië: traditionele gedeelde gondeltocht

  9. Venetië: traditionele gedeelde gondeltocht

  Neem plaats op de gondel (maximaal 6 personen per gedeelde gondel) en laat de lokale gondelier, in zijn opvallende blauw en wit gestreepte shirt, je meenemen op de verborgen kanalen van Venetië op een rit van 30 minuten. De mooiste en meest elegante traditionele Venetiaanse gondel ter wereld worden gebouwd volgens unieke technieken met symbolische betekenissen. De multi-pronged ferro of boeg van de gondel, bijvoorbeeld, heeft pettini die symbolisch zijn voor de 6 sestieri (divisies) van Venetië. De S-vorm, die van ijzer gemaakt is om het gewicht van de gondelier te balanceren, doet denken aan de golfjes van het kanaal. Je ervaart de betoverende en ontspannen manier en bewondert de bezienswaardigheden, charme en schoonheid van Venetië, bezichtig je elegante grachtenpanden aan het kanaal, unieke bruggen en de magische sfeer die je hier alleen zult vinden.

  Eigenlijk was 30 minuten te kort...maar ja, daar hadden we wel voor gekozen! Bijzonder om door de rustige wateren van Venetië rond gevaren te worden! Dit is een activiteit die je wel gedaan moet hebben!!

 • Dagtrip naar Venetië: dogepaleis, basiliek en gondelrit

  10. Dagtrip naar Venetië: dogepaleis, basiliek en gondelrit

  Geniet van een rondleiding door het Dogenpaleis om de prachtige kamers en talloze meesterwerken te ontdekken. Verken de machtshallen waar de Doge de oude Republiek Venetië regeerde. Steek de Brug der Zuchten over om de paleisgevangenissen te bereiken, waar veel belangrijke figuren gevangen zaten. Ga vervolgens naar de Basiliek van San Marco, ook bekend als de Gouden Basiliek vanwege de prachtige mozaïeken versierd met puur goud. Leer de geschiedenis en betekenis van de vele kunstwerken die de kerk versieren. Bewonder de schatkamer, een prachtige eeuwenoude verzameling relikwieën en kostbare voorwerpen. Bezoek het terras van de basiliek met een kopie van de beroemde paarden, de quadriga van San Marco. Bewonder vanaf deze spectaculaire locatie het mooiste uitzicht over het hart van Venetië: het San Marcoplein. Ontdek St. Mark's Museum en bewonder voorwerpen van verschillende soorten en ...

Sitemap Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Venetië

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.651 beoordelingen

Mooie ervaring op een gondel in Venetië, verplicht te doen als je naar Venazia gaat Perfecte organisatie, met een voorbereide en boeiende gids !!!!!

Absoluut informatief, kort, helder en begrijpelijk, hoewel we natuurlijk geen native speakers zijn. Goed gedaan, we zouden zeker weer boeken. :)

Erg sereen gevoel met de gondel...vond de kleine kanalen erg aantrekkelijk was ook zoveel om van te genieten te snel voorbij deze gondeltour! ♡

Suggestieve gondeltocht vergezeld van het commentaar van de zeer voorbereide en vriendelijke gids.

Hallo, de gondelrit was goed, alles zoals verwacht?