Venetië Verhuur

Venetië Verhuur: Onze meest aanbevolen

Venetië: hele dag fietsverhuur

1. Venetië: hele dag fietsverhuur

Ontdek de schoonheid van het Lido van Venetië en het eiland Pellestrina met de luxe van uw eigen vrije tijd met een fietsverhuur van een hele dag. Glij door het gebied en bezoek de Liberty Villas, het historische centrum van Malamocco en een van de oudste golfbanen van Italië, gebouwd rond een oud Oostenrijks fort. Fiets naar de abdij van Sint Nicolaas, thuisbasis van de traditionele Thanksgiving-mis van de Sposalizio del Mare, ook wel het 'huwelijk van de zee' genoemd, en stop dan bij een van de vele stranden en neem een duik in de heerlijk uitnodigende zee. Droog het zand op en geniet van de zon, allemaal in de wetenschap dat je fiets op je wacht wanneer je klaar bent. Ga naar het eiland Pellestrina, op slechts 10 minuten met de veerboot, om het Mose te zien, een project dat de stad Venetië, Italië en de Venetiaanse lagune moet beschermen tegen overstromingen, evenals de huizen van de kleurrijke vissers.

Venetië: gondelervaring

2. Venetië: gondelervaring

Een charismatische gondelier navigeert vakkundig door de waterwegen van de stad terwijl je in echte Venetiaanse stijl vaart. De sfeer is echt geweldig terwijl je langs de verschillende en mooie paleizen en oude bruggen dwaalt die Venetië zo uniek maken. Deze iconische boten zijn de belichaming van de klassieke Venetiaanse stijl en worden beschouwd als de mooiste en elegantste boten op aarde. De Venetiaanse gondel is gebouwd volgens unieke technieken die eeuwenlange traditie volgen. Met een maximum van 6 personen in elke boot, is deze gondeltocht de ideale manier om de waterwegen van Venetië te ervaren. Terwijl je met je gondelier in zijn gestreepte shirt en strohoed over de iconische grachten van de stad zweeft, kun je niet anders dan je afvragen of je meer Venetiaans kunt krijgen dan dat!

Venetië: buiten de gebaande paden Private Gondola Ride

3. Venetië: buiten de gebaande paden Private Gondola Ride

Klim aan boord van een gondel en ervaar Venetië vanaf het water op een privérit langs enkele van de verborgen grachten van de stad. Reis terug in de tijd terwijl je Venetië op zijn meest traditionele manier van vervoer verkent. Er wordt geschat dat in de 17e en 18e eeuw er maar liefst 8 tot 10.000 van de unieke boten op de waterwegen van de lagune lagen. Vandaag zijn er slechts 400 nog steeds in actieve dienst (voornamelijk voor toerisme), maar ze onderhouden een sterke band met de geschiedenis van de stad. Vertrek vlakbij het treinstation en ga vervolgens langs enkele van de verborgen kanalen. Bewonder prachtige gebouwen, zoals het Palazzo Gaffaro, het Palazzo Zenobio, de kerk van Santa Maria dei Carmini en nog veel meer. Leun achterover en ontspan terwijl uw gondelier u voorzichtig terugvoert naar Piazzale Roma (naast het treinstation) aan het einde van de rit.

Hele dag scooterverhuur in Venetië

4. Hele dag scooterverhuur in Venetië

Verken de eilanden Lido en Pellestrina in Venetië op een scooter en ontdek de magische sfeer van de lagune. Zie Sint-Nicolaasabdij. vanuit deze kerk wordt elk jaar de traditionele dankmis van de Sposalizio del Mare "Marriage of the Sea" gevierd, evenals de historische luchthaven van Nicelli (een van de eerste gebouwd in Italië), de Liberty Villas, de Murazzi, het historische centrum van Malamocco ( eerste beschavingscentrum van de lagune van Venetië), de golfbaan (een van de oudste en mooiste in Italië gebouwd rond een oud Oostenrijks fort), en de stranden met hun fijne zand. Bereik het eiland Pellestrina met een veerboottocht van 10 minuten en bekijk de Mose, een project dat bedoeld is om de stad Venetië, Italië en de lagune van Venetië te beschermen tegen overstromingen, evenals de kleurrijke vissershuizen.

Venetië: fietstocht door het platteland

5. Venetië: fietstocht door het platteland

Begin de tour door uw gids te ontmoeten en haal uw fiets op bij Fusina Harbor. Stop in het kleine stadje Malcontenta, beroemd om de oude villa Foscari, gemaakt in opdracht van de beroemde architect Palladio. Bezoek vervolgens Villa Widmann in Mira met oude meubels, kroonluchters van lichtglas en een prachtige tuin. Fiets langs de Brenta-rivier en stop voor een verfrissend drankje en een snack aangeboden door de gids. Kom ten slotte aan in Dolo voor een sightseeingtour door deze gezellige stad die beroemd is in de Serenissima-republiek. Proef de "Cicchetti" tijdens de lunch in een typisch Venetiaanse bacaro.

Venetië: fiets- en kajaktocht Brenta-rivier met drankje

6. Venetië: fiets- en kajaktocht Brenta-rivier met drankje

Ontmoet je lokale gids in de haven van Fusina, waar je je fiets haalt. Geef uw lengte door op het boekingsformulier. Begin uw fietstocht langs de rivier met enkele stops om enkele prachtige villa's te bewonderen, zoals Villa Foscari in Malcontenta of Villa Widmann in Mira. Na Oriago en Mira kom je aan in Dolo, waar je de fiets afzet en de instructeur ontmoet voor de kajakervaring. Instructeurs geven je de apparatuur en leren je de basistechnieken en vertrekken vervolgens naar het historische centrum van Dolo. Aangekomen bij de Squero, pauzeer om te genieten van een spritz en herstart voor de terugweg. Aan het einde vrije tijd om terug te keren naar de vrijheid met het openbaar vervoer of met onze transfer per busje (op aanvraag) De ervaring vindt plaats met minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers

Veelgestelde vragen over Venetië

Welke topattracties zijn een must-see in Venetië?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Venetië?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Burano

Sitemap Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.