De Bragozzo, jouw boot van deze tour

Lagune van Venetië privé-tour in Venetiaanse laguneboot

Product ID: 29917

Vanaf € 475 Per groep tot 2

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels, Italiaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bijzonderheden: Ontdek de Lagune van Venetië en bekijk met eigen ogen waarom deze is opgenomen in de UNESCO lijst van werelderfgoederen
 • Geniet van een fles witte wijn en reis als een echte Venetiaan aan boord van een karakteristieke Venetiaanse boot
 • Bekijk de eilanden, smalle kanaaltjes en het zoutmoeras van de noordelijke Lagune
 • Grijp de kans om in een van de beste visrestaurants van Venetië te eten
 • Leer over de geschiedenis van Venetië en de Lagune door jouw privé-gids
Overzicht
Vaar over de Lagune van Venetië op een klassieke Venetiaanse boot. Ontdek de mooiste, onbekende plekjes en leer meer over de geschiedenis en tradities van Venetië en de lagune door deskundige begeleiding op deze 6 uur durende cruise.
Wat te verwachten
Verken de Lagune van Venetië en ontdek waarom deze op de lijst van UNESCO Werelderfgoed staat. Klim aan boord van een traditionele Venetiaanse boot en vaar langs smalle kanalen en zandbanken die een spectaculier uitzicht bieden.

De boot heeft een vlakke bodem waardoor die makkelijk de mooiste plekjes kan bereiken in de Lagune van Venetie. Geniet van een goed glas witte wijn terwijl de gids een informatief praatje houdt over de geschiedenis van Venetië.

Venetië is meer dan alleen het San Marcoplein. Deze 6 uur durende privé-tour van de noordelijke lagune brengt je naar eilandjes, ondiepe wateren, smalle kanalen en een zoutmoeras. Ontdek de eilanden Murano, Burano, Torcello en het grafeiland San Michele. Ga naar Sant 'Erasmo dat bekend staat als de 'tuin van Venetië' en beleef het Venetiaanse platteland.

Zie het wonderbaarlijke 12de eeuwse klooster San Francesco del Deserto, dat alleen te bereiken is per privé boot. Maak gebruik van de gelegenheid en eet in een van de beste visrestaurants in de Lagune van Venetië.
Inbegrepen
 • Boot
 • Gids aan boord
Niet inbegrepen
 • Niet inbegrepen:
 • Toegang tot musea
 • Toegang tot het kloostercomplex van San Francesco is vrij; een donatie is zeer welkom
Trefpunt

Trefpunt: Je vindt jouw boot 10 meter aan de rechterkant van de waterbusstop 'Ospedale', op 10 minuten loopafstand van het San Marcoplein, Venetië (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Aanvullende informatie:
* De gids blijft aan boord en biedt geen rondleiding op de afzonderlijke eilanden
* Comfortabele kleding wordt sterk aanbevolen. De weersomstandigheden kunnen variëren. Is er kans op regen, neem dan regenkleding mee. Als het erg zonnig is, vergeet dan niet een hoed, zonnebril en zonnebrand mee te nemen. Draag comfortabele schoenen en vergeet niet jouw fotocamera mee te nemen!
* Er zijn Engelstalige, Spaanstalige en Italiaanse gidsen beschikbaar

Annuleringsvoorwaarden: 50% van de kosten indien de annulering tot 7 dagen voor de tour wordt gemaakt. Er is geen terugbetaling van de gemaakte kosten voor annuleringen binnen 7 dagen voor de geplande tour. Mocht je onverhoopt niet komen opdagen, dan wordt er geen geld terugbetaald.

Vanaf € 475 Per groep tot 2

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

IL Bragozzo traditional boats in Venice.

Product ID: 29917