Kies data

Venetië Luchthaventransfers

Venetië Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Venetië: rit met watertaxi vanaf luchthaven Marco Polo

1. Venetië: rit met watertaxi vanaf luchthaven Marco Polo

Geniet van een gedeelde rit met de watertaxi tussen de luchthaven Venetië Marco Polo en hotels in het centrum van Venetië. Je kunt kiezen voor een enkele reis of retour en ontspannen genieten van een mooie rit. Vertrek meteen nadat je je bagage hebt opgehaald en laat je via de lagune naar je hotel brengen. Dit is de meest romantische en directe manier om naar de stad te reizen. Je wordt direct opgehaald of afgezet bij een aantal hotels aan het Canal Grande, of hotels zoals Hilton Stucky en San Clemente. Voor minder toegankelijke bestemmingen aan de binnengrachten wordt een aangewezen ontmoetingspunt op loopafstand van je hotel bepaald.  Voor JW Marriott - Isola delle Rose word je afgezet in San Marco, vlak bij de shuttleboot van het Marriott hotel.

Luchthaven Marco Polo: busvervoer van/naar centrum Venetië

2. Luchthaven Marco Polo: busvervoer van/naar centrum Venetië

De luchthaven-expressbus biedt een non-stop service naar het centrum van Venetië en in slechts 20 minuten word je afgezet op Piazzale Roma. Dit is de snelste en makkelijkste manier om Venetië vanaf de luchthaven te bereiken zonder dat je comfort hoeft op te offeren. Vanaf de Piazzale Roma kun je te voet of met de waterbus of watertaxi je eindbestemming bereiken. Als je uiteindelijk terug gaat naar de luchthaven Marco Polo kun je een retour aanschaffen, waardoor je tijd en geld bespaart. Bussen vanaf Piazzale Roma vertrekken vanaf hetzelfde punt waar je bent uitgestapt, bij de ATVO bushaltes in het midden van het plein. Toegewijd personeel staat voor je klaar om te helpen en om je van informatie te voorzien.

Transfer van Luchthaven Treviso naar Mestre en Venetië

3. Transfer van Luchthaven Treviso naar Mestre en Venetië

Bespaar bij aankomst op Treviso Antonio Canova Luchthaven geld op dure taxi's of de moeite van navigeren door het ingewikkelde systeem van het openbaarvervoer en geniet van een rechtstreekse transfer naar Venetië en Mestre per expressbus. Loop na aankomst op de luchthaven naar het busstation buiten de aankomsthal waar de chauffeur wacht om jou en je bagage mee te nemen. Leun achterover en ontspan in een comfortabele bus met airconditioning en laat vrienden en familie thuis weten dat je veilig bent aangekomen met de gratis Wi-Fi. Ook beschikbaar als transfer naar de luchthaven of als retourticket. De reis naar de luchthaven vanuit Mestre duurt 50 minuten vanaf Corso del Popolo en 55 minuten vanaf treinstation Mestre. De reis vanuit Venetië duurt 70 minuten vanaf Piazzale Roma. Je kunt alle bustijden bekijken bij de foto's.

Privé watertaxi tussen vliegveld Venetië en Venetië

4. Privé watertaxi tussen vliegveld Venetië en Venetië

Ontspan en geniet van het uitzicht, terwijl je over het water naar je hotel of het vliegvelde vaart in een comfortabele motorboot. Deze veilige en betrouwbare privé service bespaart je waardevolle tijd. Deze service (enkele reis) per privé watertaxi is beschikbaar voor 1-6 personen met 8 stuks bagage.  De watertaxi zet je direct bij je hotel af, mits deze een ingang aan het water heeft Als je een hotel zonder wateringang hebt, dan word je bij de dichtstbijzijnde pier afgezet. Wanneer je hotel geen privé-aanlegplaats heeft, word je afgezet bij de dichtstbijzijnde steiger.  Er is een meet-and-greet service (standaardservice), wat inhoudt dat een medewerker je zal ontvangen in de aankomsthal en je naar de taxi zal begeleiden. De portierservice is inbegrepen. Of kies voor de volledige service (premium service); in dat geval ontmoet de medewerker je in de aankomsthal en gaat met je mee naar je hotel om te helpen bij het inchecken. Beide diensten zijn beschikbaar voor de aankomsten en de vertrekken van en naar de luchthaven Marco Polo.

Snelle bus tussen Luchthaven Marco Polo en station Mestre

5. Snelle bus tussen Luchthaven Marco Polo en station Mestre

Maak gebruik van deze makkelijke en snelle busdienst tussen Luchthaven Marco Polo en treinstation Mestre en kom binnen ongeveer 20 minuten aan op je bestemming. Je wordt afgezet bij het belangrijkste treinstation van de regio, vanwaar je makkelijk toegang hebt tot Venetië en omgeving. Profiteer van de snelste en goedkoopste manier om vanaf de luchthaven bij Mestre te komen zonder je comfort op te hoeven offeren. Op aanvraag kan de bus je ook afzetten bij de geplande haltes Via Forte Marghera en Corso del Popolo, waardoor verschillende hotels op de route gemakkelijk te bereiken zijn.  Koop een enkel- of retourticket voor vervoer tussen Luchthaven Marco Polo en Mestre om zowel tijd als geld te besparen.De bussen vertrekken in Mestre weer vanaf de afzetlocatie, of, als dat makkelijker is, vanaf de ATVO-bushaltes voor treinstation Mestre.Het toegewijde personeel staat steeds klaar om je te helpen en te informeren. 

Venetië: luchthaven Marco Polo transfer per watertaxi

6. Venetië: luchthaven Marco Polo transfer per watertaxi

Vermijd dure privétransfers en lang wachten op het openbaar vervoer bij de luchthaven Marco Polo in Venetië. Je reist snel naar het centrum van de stad met een gedeelde transfer per watertaxi. De vertrekken worden ongeveer gepland om de 90 minuten. Er is personeel aanwezig om je te informeren over de tijden, regels en bestemmingen. De tocht naar het centrum van de stad duurt 40 tot 45 minuten, met uitstappunten bij de grote piers van de Canal Grande en San Marcobasiliek. De boot legt aan bij de dichtstbijzijnde pier van je hotel. Ga zitten, ontspan en profiteer van deze goedgeprijsde transfer, die je zo dicht mogelijk bij je bestemming afzet.

Venice Airport Private Premium Transfer per watertaxi

7. Venice Airport Private Premium Transfer per watertaxi

Transfer van de luchthaven Marco Polo naar de stadshotels in Venetië aan boord van een stijlvolle watertaxi, en arriveer ontspannen en verfrist op uw eindbestemming. Er is ook vervoer naar de luchthaven beschikbaar vanuit hotels in het stadscentrum. Voor aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht in de aankomsthal van Marco Polo Airport en per minibus naar de watertaxi-dokken gebracht. Leun dan achterover in het comfort van een traditionele boot terwijl een professionele chauffeur het Canal Grande door het centrum van Venetië navigeert. Uw vlucht wordt gevolgd voor vroege of late aankomsten en uw ophaaltijd wordt dienovereenkomstig aangepast. Als je eenmaal geland bent, heb je 1 uur om contact te maken met je chauffeur in de lounge van aankomst. Ze houden voor het gemak een bord vast met uw naam erop. Canal Grande-uitbreiding: Geniet met deze verlenging van de bezienswaardigheden van Venetië vanaf Canal Grande (graag aangeven bij boeking). Haal het meeste uit uw transfer van de luchthaven Marco Polo naar Venetië door een verlengingstour van 30 minuten toe te voegen voor een zeer betaalbare prijs.

Luchthaven Marco Polo Venetië: enkele reis naar Triëst

8. Luchthaven Marco Polo Venetië: enkele reis naar Triëst

Maak uw reis naar Triëst gemakkelijk met een handige enkele reisservice vanaf de luchthaven Venetië Marco Polo (VCE). Voorkom dat u zelf met uw koffers sjouwt door hulp te krijgen van uw chauffeur. Ontmoet uw Engelssprekende chauffeur bij de ingang van de luchthaven en sla de stress van het proberen te communiceren met een taxichauffeur in een vreemde taal over. Bespaar uzelf de moeite van het navigeren door het openbaar vervoer na een lange reis. Ervaar een veilige en comfortabele reis in een voertuig met airconditioning dat goed is onderhouden volgens hoge veiligheidsnormen. Laat je direct afzetten bij je accommodatie in de prachtige stad Triëst.

Express Bus Service: Venetië naar Cortina

9. Express Bus Service: Venetië naar Cortina

Ga rechtstreeks vanuit Venetië naar de Parel van de Dolomieten met deze comfortabele bustransfer. Vertrek direct vanaf Piazzale Roma en bereik Cortina d'Ampezzo in 2 uur en 45 minuten. De overdracht is snel, comfortabel en voordelig. Dezelfde service is ook beschikbaar vanaf het treinstation van Mestre (2 uur en 35 minuten) en de luchthaven Venetië Marco Polo (2 uur en 20 minuten). Een retourtransfer van Cortina naar de luchthaven Marco Polo, Mestre en Venetië is ook beschikbaar. Nadat je je bagage in het compartiment eronder hebt geladen, stap je in de bus en geniet je van de comfortabele rit met airconditioning naar Cortina D'Ampezzo met enkele stops onderweg.

Transfer van luchthaven naar hotel in Venetië

10. Transfer van luchthaven naar hotel in Venetië

Wij bieden een volledig geassisteerde boottransferservice van Marco Polo Airport naar een centraal gelegen hotel in Venetië. Een van onze assistenten zal u ontmoeten op de luchthaven en u te voet begeleiden naar de luchthavenpier waar u aan boord gaat van een motorboot. Uw gastvrouw staat voor u klaar tijdens de reis van 45 minuten. U komt direct aan bij de privékade van uw hotel, tenzij het een moeilijk kanaal is; wij brengen u dan naar de dichtstbijzijnde beschikbare pier. In dit geval zal uw gastvrouw u te voet begeleiden naar uw hotel. Houd er rekening mee dat het essentieel is dat u ons alle details van uw vlucht (dwz: vluchtcode, landingstijd) en uw hotel verstrekt. Wij wensen u een prettig verblijf in onze mooie stad.

  • Transfers
28 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Venetië

Welke topattracties zijn een must-see in Venetië?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Venetië?

Overzicht activiteiten in Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Venetië

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 11.723 beoordelingen

Instructies om te vinden waar we elkaar moeten ontmoeten zijn duidelijk en we hebben slechts ongeveer 10 minuten gewacht voordat er genoeg andere passagiers waren. We werden naar het vertrekpunt van de boot gebracht en met onze bagage op de boot geholpen. Een geweldige manier om in Venetië aan te komen en ongeveer 30 minuten sneller dan de Alilaguna-bus.

Echt geweldig! Geen klachten. We kwamen aan bij de balie op de luchthaven en slechts 10 minuten later vertrokken we al. Zeer goed georganiseerd! De boot is subliem. De chauffeur is erg vriendelijk. Het was een geweldige ervaring, geruststellend en snel. We zullen weer een beroep op uw diensten doen. Dank je wel, Elena Falzone

Van te voren geboekt, de bus stond aan de overkant van uitgang vliegveld Treviso, binnen een uur in Venetie bij de boten, vanwaar je naar je bestemming kunt wij hadden hotel in Castello, middelpunt van alles perfect

Ticket scannen bij het apparaat en instappen. We werden voor de deur van het hotel afgezet, nadat we gevraagd hadden of de bus daar ook zou stoppen.

Snelle en voordelige verbinding met centrum Venetie. Tickets kun je ook ter plekke kopen.