Kies data

Venetië Toegangstickets

Venetië Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Venetië: ticket gereserveerde toegang Dogepaleis

1. Venetië: ticket gereserveerde toegang Dogepaleis

Bezoek het Dogepaleis, een belangrijke historische bezienswaardigheid en eeuwenlang de zetel van de Venetiaanse politieke macht. Loop langs de rij en reis terug in de tijd naar de middeleeuwen. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Herbeleef de angst van de gevangenen toen zij de bekende Brug der Zuchten betraden. Je toegangsticket is inclusief toegang tot het Museo Correr op het San Marcoplein. Dit gebouw werd oorspronkelijk ontworpen als thuishaven voor Napoleon en werd later een woning voor de koningen van Italië.

Venetië: Four Seasons Concert Ticket in de Vivaldi-kerk

2. Venetië: Four Seasons Concert Ticket in de Vivaldi-kerk

Verras uw oren met een uitvoering van Vivaldi's Vier Jaargetijden door het ensemble "I Virtuosi Italiani" in de kerk van Santa Maria della Visitazione in Venetië. Het was hier dat Antonio Vivaldi veertig jaar van zijn leven doorbracht en zijn prachtige werken componeerde. Geniet van geïnspireerde uitvoeringen van de Vier Jaargetijden, waar je in de muziek het oogsten van de tarwe, de druivenoogst, de zomerstormen, de sneeuw die in de winter valt, de warme herfstkleuren en de heldere bloei van bloemen in de lente kunt voelen. Kijk hoe getalenteerde muzikanten spelen in de kerk waar meesters als Francesco Gasparini en Antonio Vivaldi de Dochters van de Choro opleidden tot virtuoze muzikanten die in heel Europa bekend stonden om hun kunst.

Venetië: snelle toegang tot de Basiliek van San Marco en audiogids

3. Venetië: snelle toegang tot de Basiliek van San Marco en audiogids

Bespaar tijd tijdens uw bezoek aan Venetië met een skip-the-line ticket naar de populaire Basiliek van San Marco. Bewonder de honderden gouden mozaïeken in de basiliek en leer details over de Byzantijnse kunst binnen met je audiogids. Download je audiogids naar je mobiele apparaat en ga naar de Basiliek van San Marco om je tour te beginnen. Blaas langs de lange rijen en zet je koptelefoon op. Verken de vijf koepels en een scala aan kunstwerken. Luister naar legendes en verhalen over deze kerk die al bijna 1000 jaar bestaat. Wees getuige van het oogverblindende effect van de 43.000 vierkante meter aan mozaïeken in de kerk. Geniet van het prachtige marmeren inlegwerk op de vloeren. Proef de sfeer in het gebouw dat het San Marcoplein domineert.

Venetië: reizende opera in een historisch paleis aan het Canal Grande

4. Venetië: reizende opera in een historisch paleis aan het Canal Grande

Ervaar de Italiaanse opera in een van de belangrijkste paleizen in Venetiaans-gotische stijl in Venetië, Palazzo Barbarigo-Minotto. Binnen deze historische locatie is een innovatieve benadering van opera bedacht, met een formule die zich richt op de interactie tussen de zangers, de muzikanten en het publiek. Dit geeft toeschouwers het gevoel Opera ‘van binnenuit’ te beleven. Deze sensatie wordt versterkt door het slimme 360-graden gebruik van het 'podium' en door de gasten door 3 verschillende kamers in het Palazzo te laten bewegen, één voor elke act van de show. De hele setting verandert, niet alleen de achtergrond. Een traditie die teruggaat tot het einde van de 19e eeuw, wordt nieuw leven ingeblazen door enkele van de beste lyrische stemmen, begeleid door een getalenteerde kleine groep strijkers en een piano: een virtuoos ensemble dat optrad in enkele van de meest prestigieuze concertzalen ter wereld. de wereld.

Venetië: Carnaval Grand Ball galadiner en show

5. Venetië: Carnaval Grand Ball galadiner en show

Ervaar het carnaval van Venetië met een galadiner en geniet de hele avond van live entertainment. Dineer op een 4-gangenmaaltijd in een sierlijk theater met een halve fles wijn. Ontvang bij aankomst een welkomstdrankje in de foyer van een exclusief theater en bewonder de Venetiaanse kostuums, het weelderige interieur en de magische sfeer. Geniet vervolgens van de verfijnde menu's van het galadiner terwijl u de grootse showvoorstellingen bekijkt, geschikt voor alle leeftijden, in het weelderige theater. Bekijk buitengewone optredens van dansers, zangers, muzikanten en andere artiesten van het hoogste niveau. Dineer met een heerlijk voorgerecht, 1e en 2e gang en dessert met water en een halve fles wijn in een schitterende omgeving. Laat je verblinden door de weelderige kostuums, lichten en uniek entertainment.

La Fenice: toegangsticket met audiogids

6. La Fenice: toegangsticket met audiogids

Je bezoek aan Venetië wordt onvergetelijk met een bezoek aan operahuis La Fenice. Geen tijd om een voorstelling te bezoeken? Geen zorgen: met dit skip the line-ticket geniet je nog steeds van het sensationele gebouw in avant garde-stijl. Kies voor je audiogids uit 7 talen en verken de geheimen van het theater. Leer over de geschiedenis van het gebouw, van het prille begin tot de huidige tijd. La Fenice is de plek waar de belangrijkste internationale opera's in première gaan, en hier worden meer dan honderd voorstellingen per jaar opgevoerd.

Venetië: Dogenpaleis Skip-the-Line Ticket met gids

7. Venetië: Dogenpaleis Skip-the-Line Ticket met gids

Bespaar kostbare tijd en sla de lange rijen over naar de voormalige zetel van de macht in Venetië. Geniet van snelle toegang tot het prachtige Dogenpaleis en dwaal in je eigen tempo door de verbazingwekkende zalen en gangen. Steek de Brug der Zuchten van binnenuit over om de gevangenissen te bereiken waar criminelen werden vastgehouden, waaronder Casanova! Gebruik de handige gids, geleverd in de door u gekozen taal, om de geschiedenis van het paleis en zijn meesterwerken te leren kennen. Ga verder naar het nabijgelegen Museo Correr om de manier van leven van de lokale bevolking van Venetië door de eeuwen heen te verkennen op de bovenste verdiepingen van de Procuratorie Nuove. Creëer je eigen avontuur en gebruik de 8 voorgestelde routes in de gids om de verschillende paleizen van het San Marcoplein te ontdekken. Bekijk sculpturen, schilderijen en bibliotheken die de ware macht van de maritieme geschiedenis van de stad onthullen.

Venetië: cabaretdinershow

8. Venetië: cabaretdinershow

Geniet van een onvergetelijke ervaring in Venetië en woon een elegante cabaret-dinershow bij in een uniek theaterrestaurant dicht bij de oude binnenstad van Venetië. Vanaf 20.00 uur ontvangt u bij aankomst uw welkomstdrankje in de foyer, bewondert u de majestueuze omgeving en verplaatst u zich later naar de schitterende Theaterzaal. Maak het uzelf gemakkelijk terwijl u een 5-gangen galadiner wordt geserveerd. Kijk hoe de spectaculaire Cabaret Grand Show zich ontvouwt en bewonder de barokke details van de locatie. Laat je betoveren door de kunstzinnigheid van de artiesten tijdens een variétéshow met getalenteerde showmannen, zangers, dansers, muzikanten en meer. Bewonder de kleurrijke kostuums en laat je verblinden door de lichten van het decor.

Venetië: ticket voor de Peggy Guggenheim Collection

9. Venetië: ticket voor de Peggy Guggenheim Collection

Bewonder de moderne kunst van Picasso en Pollock met een dagkaart voor de Peggy Guggenheim Collection aan het Canal Grande in Venetië. Verken een van Europa's bekendste moderne kunstmusea in je eigen tempo en slenter langs meesterwerken uit onder andere het kubisme, surrealisme en het abstracte expressionisme. De Amerikaanse erfgename Peggy Guggenheim stelde deze collectie aanvankelijk samen voor de eerste naoorlogse Biënnale van Venetië. In het daaropvolgende jaar verwierf Peggy het Palazzo Venier dei Leoni, een onvoltooid 18e-eeuws paleis aan het Canal Grande. Bij het samenstellen van de collectie kreeg ze assistentie van artiesten en critici als Marcel Duchamp, Herbert Read, Nellie van Doesburg en Howard Putzel. Ga zelf op ontdekking uit in deze schatkamer van de kunst met werken van Picasso, Ernst, Magritte, Calder en vele andere kunstenaars van de avant-garde. Wandel rond in de beeldentuin van Patsy R. and Raymond D. Nasher Garden, tussen de werken van Arp, Duchamp-Villon, Fazzini, Giacometti, Holzer, Minguzzi, Mirko, Merz, Moore, Ono en Richier. Bewonder ook een collectie met kunstwerken van Italiaanse, Europese en Amerikaanse kunstenaars van 1945 tot nu. Hier vind je topstukken van Burri, Capogrossi, de Kooning, Dubuffet, Rothko, Oldenburg, Stella, Twombly, Warhol en Kapoor.

Venetië: concert Interpreti Veneziani in de San Vidal

10. Venetië: concert Interpreti Veneziani in de San Vidal

Ontdek de componisten van het 18e-eeuwse muzikale tijdperk van Venetië tijdens een klassiek concert in de kerk van San Vidal.  De 17e-eeuwse kerk biedt een intieme historische setting en fantastische akoestiek voor concerten en symfonieën van meesters als Vivaldi, Bach en Händel.  Luister naar het spel van het getalenteerde Interpreti Veneziani-ensemble en zie hoe zdee muzikale meesterwerken tot leven brengt voor een onvergetelijke avond. Als het concert van anderhalf uur voorbij is, kun je ervoor kiezen om een door de groep opgenomen cd op te halen om de muziek van Venetië mee naar huis te nemen.

  • Toegangstickets
29 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Venetië

Welke topattracties zijn een must-see in Venetië?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Venetië?

Overzicht activiteiten in Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Venetië

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 29.426 beoordelingen

Een prachtig concert op een prachtige locatie. De zitplaatsen die GetYour guide voor je regelt waren perfect (redelijk vooraan), dit had ik ter plekke niet meer zo kunnen boeken. Het concert zelf was ontzettend mooi. Echter een ervaring die je niet mag missen als je in Venetië bent.

Het bezoek was zeker de moeite waard, ondanks de zeer hoge toegangsprijs. De zalen zijn indrukwekkend. Toen ik er was, was er een geweldige tentoonstelling van Anselm Kiefer te zien. Ook het museumcafé is een aanrader, evenals het meenemen van een audiogids in het begin.

the line for reserved tickets is different from the other lines, so keep your eyes peeled! great experience, palazzo Ducale is beautiful.

De moeite waard, zowel voor de tentoongestelde werken als voor het gebouw.

Vlotte bestellingsverwerking en ter veschikkingstelling van de tickets