Transfer

Transfer van Luchthaven Treviso naar Mestre en Venetië

Activiteitenaanbieder: ATVO S.p.A.

Transfer van Luchthaven Treviso naar Mestre en Venetië

Activiteitenaanbieder: ATVO S.p.A.
Gisteren 20 keer geboekt

Vanaf € 12 per persoon

Gisteren 20 keer geboekt

Neem de zorg van de aankomst of het vertrek vanaf Luchthaven Treviso weg door vooraf een handige transfer service met gedeelde expressbus naar Venetië of Mestre te boeken. Bespaar geld op dure taxi's en profiteer van gratis wifi.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 1 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over

Belevenis

Highlights
 • Maak je geen zorgen over je aankomst of vertrek vana luchthaven Antonio Canova Treviso
 • Geniet van een directe transfer service en gemakkelijke verbindingen met je vlucht
 • Profiteer van een gecertificeerde openbaar vervoersservice met jarenlange ervaring.
Volledige beschrijving
Bespaar bij aankomst op Treviso Antonio Canova Luchthaven geld op dure taxi's of de moeite van navigeren door het ingewikkelde systeem van het openbaarvervoer en geniet van een rechtstreekse transfer naar Venetië en Mestre per expressbus. Loop na aankomst op de luchthaven naar het busstation buiten de aankomsthal waar de chauffeur wacht om jou en je bagage mee te nemen. Leun achterover en ontspan in een comfortabele bus met airconditioning en laat vrienden en familie thuis weten dat je veilig bent aangekomen met de gratis Wi-Fi. Ook beschikbaar als transfer naar de luchthaven of als retourticket. De reis naar de luchthaven vanuit Mestre duurt 50 minuten vanaf Corso del Popolo en 55 minuten vanaf treinstation Mestre. De reis vanuit Venetië duurt 70 minuten vanaf Piazzale Roma. Je kunt alle bustijden bekijken bij de foto's.
Inbegrepen
 • Vervoer per expressbus met bagage
 • Gratis wifi
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Je moet afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Mondkapjes zijn verplicht in binnenruimtes
  • Alle deelnemers zijn verplicht FFP2-maskers mee te nemen en te dragen. Blauwe chirurgische maskers worden niet geaccepteerd

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • De bustijden houden verband met vluchten: houd er rekening mee dat, als je naar de luchthaven gaat, je er ongeveer 1,5 uur-2 uur voor het vertrek van de vlucht moet zijn. De bus doet er 1 uur en 10 minuten over vanuit Venetië en 55 minuten vanuit Mestre.
  • Treviso Airport naar Mestre en Venetië schema's: bekijk het volledige schema in het fotogedeelte van de activiteit.
  • Venetië en Mestre naar Treviso Airport schema's: bekijk het volledige schema in het fotogedeelte van de activiteit.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 3342 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Vervoer
   4,6/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5
  • veiligheid
   4,5/5
  • dienstverlening
   4,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  De bus staat recht voor de uitgang van de luchthaven. Makkelijk te vinden. Het geplande vertrek om 22:20 uur vond plaats om 22:15 uur. Blijf niet hangen bij het uitstappen van het vliegtuig! De chauffeur was vrij snel. Na twee stops in Mestre kwamen we om 23:15 uur aan in Venetië. Het is effectief!

  28 oktober 2022

  Reizen van TREVISO naar Venetië was uitstekend. Geen enkel probleem. Bij onze terugkeer naar TREVISO stapten we in Mestre in de bus. De coach was te laat om daar te komen en er was een grote menigte die probeerde in te stappen. Het was een brute schreeuwende menigte die op de koets probeerde te komen en het was behoorlijk beangstigend. Op een gegeven moment kregen we te horen dat we onze tassen van de bus moesten halen, maar we weigerden en slaagden erin om in te stappen. We hadden twee uur gewacht, maar er was geen controle over wie het langst had gewacht om mensen in de bus te krijgen. Beetje een puinhoop eigenlijk

  Verder lezen

  22 oktober 2022

  Aanrader! Makkelijk de bus te vinden. Zou wel aanraden om in Venetië uit te stappen in plaats van mestre. Ons hotel was in Mestre en wij wilden dus daar uitstappen. Maar eerlijk gezegd vreesden we daar beetje dat we gingen beroofd worden. Hebben daar even rond gelopen als een kip zonder kop. Omdat we niet wisten waar we naar toe moesten… hebben dan uiteindelijk wel gevonden waar we moesten zijn. Maar als je maar naar de avond toe daar stopt zou ik dit zeker niet meer aanraden. Mensen waren daar te plaatse aan het dealen en het gebruiken waar je langs passeerde. We hebben dan ook de opstap gedaan in Venetië zelf en niet meer in Mestre.

  Verder lezen

  13 oktober 2022

  Product ID: 73028