Venetië
Urban exploring

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Venetië

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 701 beoordelingen

Een goed georganiseerde dagtocht naar Venetië. We hebben geen gebruik gemaakt van de optionele extra's (gondel/gids/tour/lunch). Dit was prima te doen en we hebben alle hoogtepunten kunnen zien. Op de boot werden nog tips gegeven over Venetië. Ook werd er met een soort van ferry gevaren waardoor je niet snel last kreeg van zeeziekte.

De tocht ging door een wat mindere omgeving van Venetie. Toen we het Canal Grande opvoeren, was het tochtje binnen zeer korte tijd afgelopen. Wij constateerden, dat door andere gondeliers een mooiere route door Venetië werd gevolgd en dat was een beetje jammer. Voor de rest wel zeer goed georganiseerd en precies op tijd vertrokken.

Prima gondelvaart, met 6 personen in een gondel.

Leuk rondje, door kleine grachtjes en de canal grande. Op zich prima georganiseerd, maar het is wel massaal. 40 mensen die om de beurt ingedeeld moeten worden kost wat tijd, dus je staat wel n tijdje te wachten. Normaal niet erg, maar met 35 graden in de zon een uitdaging. Verder niks op aan te merken, waar voor je geld!

Leuke gondeltocht gehad voor een prima prijs!

Duidelijke beschrijving van waar we moesten verzamelen. Gedeelde gondola gehad, maar dat was prima. Leuk rustig tochtje van een half uur gehad met uiteindelijk een stuk over het water voor het Sint Marco Plein. Bij andere mensen prijzen gezien/gehoord die echt vele malen hoger waren. Echt een aanrader!

Het afspreekpunt is misschien een beetje vaag en verwarrend omdat het in een winkelstraat is en niet aan het water maar dat maakt het niet minder leuk! Door de kleine steegjes en ook over het grote kanaal. Een hele leuke ervaring en had het niet willen missen!